Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed IV'e PS4'te 2.3 GB'lık Yama


     Assassin's Creed IV: Black Flag'in Playstation 4 sürümü için 2.3 GB'lık bir yama yayınlandı. Senaryo modu için yayınlanan bu yama ile çok sayıda donma, çökme sorunu giderilirken dövüşlerde denge sunuluyor ve ödül kazanmadaki sorunlar da gideriliyor.
 
    Ayrıca bu yamanın bazı bağlantı sorunlarını da giderdiği belirtiliyor. Benzer bir yamanın PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için ise 11 Şubat'ta yayınlanacağını belirtelim. Ayrıca oyunun PC sürümü ise daha küçük ve sık aralıklarla yamalanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
The Witcher 3'te AMD Mantle Desteği Yok Nintendo'nun Ar-Ge Bütçesi %80 Artacak

MaxKonsol

4.2.2014 11:41:19

+1
Oyunu platin kupayı alana kadar oynadım..Gerçekten çok sağlamdı yani diğer oyunlarda platin kupa derdine düşmemiştim ama bunu o kadar oynamak istedim ki hazır oynamışken platin kupayı da alayım dedim..Evet bazı hatalar vardı oynarken sıkıntılar yaşadım.. Single daki hatalar önemli değildi bir defa save yapmadı sadece oda yaklaşık 2 saat geri attı beni ama severek terar ettim :)) Asıl problem online modda..Sürekli bağlantı problemi veriyordu 55 level olana kadar 20 saat kadar uğraştım. Her oyun neredeyse birinci olduğum için ve sadece hafta sonları oynadığım için ( hafta sonları 2x exp) bir hafta sonunda bitirdim.Ama aralarda bir problem oluyordu ve 1-2 saat online a girmiyordu..Çözüldüyse biraz daha online oynayabilirim ama genel olarak hakkını verdim..Çıkabilirsin artık second son.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız