Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed 5 Serinin Sonu Olmayacak

 
   Assassin's Creed senaryo yazarı Darby McDevitt, Assassin's Creed evreninde anlatılacak sayısız tarihi hikayenin olduğunu belirtti.  Söz konusu, bahsi geçen açık dünya oynanışına sahip macera oyunu olduğunda Ubisoft'un tarihi ince eleyip sık dokuduğunu, farklı zaman dilimlerinde geçecek yapımlarla insanların ilgisini çekmeye devam edeceğini dile getirdi.
 
   Her ne kadar zaman zaman farklı bir yola sapsa da Desmond'un hikayesinin ta başından belirlendiği ancak bu karakterin hikayeden çıkmasının Assassin's Creed serisinin sonu olmayacağını belitti:
 
"Desmond üçlemesinin sonu biraz farklı bitti ancak başından beri böyle bir final aklımızda vardı. 2 yıl önce senaryoyu farklı yöne taşımaya karar verdik. Black Flag oyun yönetmeni Ashraf Ismail, Assassin's Creed'in bir sonu olduğunu dile getirdiğinde bazı yanlış anlaşılmalar oldu. Evet, senaryonun bu köşesinde bir final var ama tarih önümüzde açık ve biz tıpkı Doctor Who'da olduğu gibi işlemek istiyoruz bunu oyuna. Assassin's Creed'i sonlandırmak istemediğimiz pek çok farklı olasılığa giden hikayeler ve sonlar olacak."
 
   Desmond karakteri olmasa, hikaye bu cephede sonlansa dahi bir başka suikastçı, bir başka hikaye ve evrenle birlikte Assassin's Creed markası daha uzun süre oyun dünyasında yer edecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EDGE Ubisoft Assassin's Creed IV PC PS3 Xbox 360 PS4 Xbox One Action AC4 ACIV Assassin’s Creed 4
Outlast'in PS4 Sürümü 1080p ve 60 fps Olacak Pokémon X & Y'nin Satışları 11 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2014 20:32:02

0
Oyun gerçekten 4 e gelince saçmaladı. Ama yinede animasyon yönünden süper. İnşallah 5 daha güzeldir ubisoft

BSC Misafiri

17.6.2014 18:00:36

0
Oyunun içine ettiler.Biyerden sonra sıkmaya basladı artık.Ac3 ten sonrası çok saçma olmus.Bence ac4 ü korsanlar üzerine yapsalardı.Artık dövüs mövüs van sıkmaya basladı. Ac1 ve ac2 güzeldi. Ama sonradan boka çevirdiler senaryoyu

BSC Misafiri

28.5.2014 10:37:37

0
bence oyuunda bir sıkıntı yık ama tabi desmond serisinin sonlanması kötü olmuş.sonra aklımızda şu sorular kalıyor:ACABA 5.Sİ BLAC FLAG'IN DEVAMI MI OLACAK?YOKSA YENİ BİR HİKAYEMİ

wizimm

1.2.2014 00:30:48

0
En çok sevdiğim firmalardandı ubisoft, tiksiniyorum artık nefret ediyorum.Can kardeşim bu kadar sömürü politikası izlenmez ki yazık günah.6 oyundur hep aynı oyun.1. Oha lan oyun süper, 2. oha çok iyi olmuş yeni oyunu he.3. güzeldi ya oyun fena değil 4 yine mi aynı oyun 5, sıkıcı değil mi artık? 6 bırak da adam gibi korsan olalım can kardeşim halata tutunup atlıycam korsam gibi çıkınca geminin yanındaki tahtaya kuş gibi tünüyosun halatın tutma yerinde nasıl korsanım ben?Neden mükemmel oyun(5 in bu kadar tutulmasının sebebi denizde olması korsan hikayesine sahip olması özgürce denizde dolaşmak dalgalarla boğuşmak vs). yapabilicekken saçma sapan bişeyler arattırıyosun ormanın içinde templarlar denk geliyor cart curt, bu kadar korkuyo musun başka bi oyun yapmaktan ac maskesi altına saklamak zorunda mısın sömürü için gerzek firma?Harika işler yapabilicek kapasitedesin ne olur yap can kardeşim.Utandır bizi.

Sir Maximus is BACK

31.1.2014 17:39:58

0
ac nin bitmesi için ubisoft için her yıl 12-13 milyon garanti satış başarısı getirecek başka bir serinin olması lazım.

BSC Misafiri

31.1.2014 17:15:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad Bir seri nasıl daha fazla para kazanma aracına dönüştürülür, Ubisoft bize bunu gösteriyor. Altair'le başlayıp, Ezio ile süregelen mükemmel bir hikayenin içine ettiler sağolsunlar.

Neymiş? Her sene yeni Assassin's Creed oyunu çıkacakmış. Her sene yenisi çıkan oyundan hayır mı gelir?

Ben ne dövüş sistemindeyim, ne grafiğindeyim, ne animasyonundayım. Bu oyunun (Revelations'a kadar) beni içine çeken ilk tarafı; hikayesi ve işlenişiydi. Animus'tan şimdiki zamana, şimdiki zamandan Animus'a girince tüylerim diken diken olurdu. Oradaki geçmiş ve şimdiki zaman unsurlarını sanki Desmond değil, ben yaşıyordum.

Lakin bu serinin "oyun" olduğunu AC3'le anladım. Black Flag'a da hiç bulaşmadım zaten. Suikastçiler oldu korsan.
Black Flag 100 üzerinden 95 puanlık bir korsan oyunuydu yalnız. Türü seviyorsan yazık etmişsin. Ha ben korsan değil assassin istiyorum diyorsan iyi olmuş ellemediğin.

BSC Misafiri

31.1.2014 17:15:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: seco53 işte bekledğim haber


edit beğenmiyorsanız yorum yapmayın fikirlerinizi kendinize saklayın bide makale yazıyomuş gibi çok uzun yazıyorsunuz....
yorum olumlu olmak zorunda değildir kardeşim :) beğenince de yorum yaparsın başka bir şekilde olmasını istiyorsan, hoşuna gitmediyse belli bi çerçevede onu da yazarsın ;)

kımyasal

30.1.2014 22:28:43

0
Altın yumurtlayan tavuk kesilmez.

Gamermn

30.1.2014 22:27:59

0
bu güzel fikir ve oyun devam ettirilmeli 5 oldu diye fazla denmemeli sürekli devam etmeli çünkü tarihi yansıtan çok önemli ve süper grafiklere sahip bir oyun kendini hep geliştirdiler black flag muhteşemdi buda onun kanıtı

Ambarad

30.1.2014 20:47:34

+2
Bir seri nasıl daha fazla para kazanma aracına dönüştürülür, Ubisoft bize bunu gösteriyor. Altair'le başlayıp, Ezio ile süregelen mükemmel bir hikayenin içine ettiler sağolsunlar. Neymiş? Her sene yeni Assassin's Creed oyunu çıkacakmış. Her sene yenisi çıkan oyundan hayır mı gelir? Ben ne dövüş sistemindeyim, ne grafiğindeyim, ne animasyonundayım. Bu oyunun (Revelations'a kadar) beni içine çeken ilk tarafı; hikayesi ve işlenişiydi. Animus'tan şimdiki zamana, şimdiki zamandan Animus'a girince tüylerim diken diken olurdu. Oradaki geçmiş ve şimdiki zaman unsurlarını sanki Desmond değil, ben yaşıyordum. Lakin bu serinin "oyun" olduğunu AC3'le anladım. Black Flag'a da hiç bulaşmadım zaten. Suikastçiler oldu korsan.

KuvvetMira27

30.1.2014 14:08:30

+1
sevmiyorsan oynamazsın kardeşim ben her oyununu almış ve zevkle oynamışım takmışınız dövüş sistemine çıkan her oyunda temel olarak aynı kalsada karakter animasyonları hep değişti kolay olsada bundan güzelide yapan yok
quote:

Orijinalden alıntı: senseman62
alıntı:

Orijinalden alıntı: haktan24

benim için hiç sorun degil ac serisinden ne cıksa pc ye orjinal alıp oynarım o derece önemlidir bu seri benim için arşivimde de tüm serileri mevcuttur yeni cıkan liberion dısında onuda indirim vs girerse onuda digital olarak temin edicem o yönden suan bu şekilde tarihi konuları işleyen oyun yok adamlar her yaptıgı seride üstüne koyarak geliyorlar bunu kimse inkar edemez tek kusura benimde hosuma gitmeyen dövüş sistemi adamlar bunuda biliyorlar ve bunada bi çözüm yolu mutlak getiriceklerdir..

dövüş sistemini biliyorlar buna çözüm yolu getirecekler ölemi 6 tane oyun çıktı daha düzeltmediler şimdimi düzeltecekler....adamlar ellerinde silah ucunda süngü sıra bekliyorlar elemanla döğüşmek için :D ubisoft da biliyor işini...yapay zekayı düzeltse bu sefer noob oyunculardan kazanamıcak.

koptum ya 6 oyundur düzelmeyen yapay zeka ve dövüş sisteminin düzeleceğini umut edin siz...Cod gibi bundada pek bi haltı düzeltmezler...Ac3 rezalet ac4 güzel....fakat ac3 e kadar olan oyunlarda konu ve tarih anlatımı çok güzeldi şimdi amacından saptı mahvettiler

senseman62

30.1.2014 10:25:01

-1
quote:

Orijinalden alıntı: haktan24 benim için hiç sorun degil ac serisinden ne cıksa pc ye orjinal alıp oynarım o derece önemlidir bu seri benim için arşivimde de tüm serileri mevcuttur yeni cıkan liberion dısında onuda indirim vs girerse onuda digital olarak temin edicem o yönden suan bu şekilde tarihi konuları işleyen oyun yok adamlar her yaptıgı seride üstüne koyarak geliyorlar bunu kimse inkar edemez tek kusura benimde hosuma gitmeyen dövüş sistemi adamlar bunuda biliyorlar ve bunada bi çözüm yolu mutlak getiriceklerdir..
dövüş sistemini biliyorlar buna çözüm yolu getirecekler ölemi 6 tane oyun çıktı daha düzeltmediler şimdimi düzeltecekler....adamlar ellerinde silah ucunda süngü sıra bekliyorlar elemanla döğüşmek için :D ubisoft da biliyor işini...yapay zekayı düzeltse bu sefer noob oyunculardan kazanamıcak. koptum ya 6 oyundur düzelmeyen yapay zeka ve dövüş sisteminin düzeleceğini umut edin siz...Cod gibi bundada pek bi haltı düzeltmezler...Ac3 rezalet ac4 güzel....fakat ac3 e kadar olan oyunlarda konu ve tarih anlatımı çok güzeldi şimdi amacından saptı mahvettiler

TLOU

30.1.2014 09:41:15

0
Çıksın isteyen alır istemeyen almaz benim için Revelations son oyundu Assassins Creed efsanesi için fakat adamlar kendilerini hiç bozmadılar mübarek...İkinci oyunda ne hata varsa aynıları black flag de de var arada ki bütün oyunlarda da...İnsan bare onları çözmeye çalışır

BSC Misafiri

30.1.2014 09:00:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Buna inanamıyorum.Ubisoft'un Desmond Miles 'ı öldürecek kadar salak olduklarına inanamıyorum.
adamın genleri belli değildi ölmesi iyi olmuştu.

Vanitass

30.1.2014 08:57:00

0
işte bekledğim haber edit beğenmiyorsanız yorum yapmayın fikirlerinizi kendinize saklayın bide makale yazıyomuş gibi çok uzun yazıyorsunuz....

BSC Misafiri

30.1.2014 04:16:01

0
Buna inanamıyorum.Ubisoft'un Desmond Miles 'ı öldürecek kadar salak olduklarına inanamıyorum.

KortX

30.1.2014 03:22:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Black Flag da gördük ki artık ortada ne adam gibi senaryo kalmış ne başka bir şey zaten Animus'a getirdikleri yine saçma mantık ile 35 oyun daha çıkartabilirler. Black Flag ile sanırım 7. oyun oluyor 7 oyundur aksayan, eksik olan yönler hala aynı bu zamanda kadar senaryosu için oynuyorduk o da kalmadı ortada.
Adamı eksileyen kesin ergen... İlk oyunlarını oynamamış sanırım bu eksileyen arkadaş.

einhander

30.1.2014 03:05:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: highjumper3 james bond serisi gibi olacak herhalde bu oyun nesilden nesile aktarılan kültür gibi tabi mundar etmezlerse
mundar oldu olacagı kadar

bloo229

30.1.2014 02:47:49

0
Off yeter artık, iki suikastçılık yapıyorsunuz diye oyuna hayran kesiliyorsunuz. Ulan 5 yaşındaki çocuk bile oyunlar arasında neredeyse hiçbir fark olmadığını anlar. Diyorsunuz ki konusu güzeli, ulan oyun çeviri yapmadan önce yama, bir halt anlamadan oynayıp ahkam kesiyordunuz. Şimdi anlıyorsunuz ama yine bir şey değişmiyor. Saçma sapan millete eksi veriyorsunuz. Komik!!! Bu serinin tek amacı para oldu. 1-2 iyiydi.. sonra? Sıçtık sıvayalım. Nasıl olsa enayi çok alıp oynuyor. Bizim korsancılarda BSC'de eksicilik oynuyor işte. Hadi bir gidin daa. Para geliyor nasılsa Ubi yapar. Sizde orijinal almadığınız oyunu bile burada saçma sapan gerekçelerle savunursunuz... Hadi abi hadi! Burasıda bazı saçma ve gereksiz sözlükspot siteleri gibi bebe kaynamaya başladı.

stun

30.1.2014 02:06:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K Black Flag da gördük ki artık ortada ne adam gibi senaryo kalmış ne başka bir şey zaten Animus'a getirdikleri yine saçma mantık ile 35 oyun daha çıkartabilirler. Black Flag ile sanırım 7. oyun oluyor 7 oyundur aksayan, eksik olan yönler hala aynı bu zamanda kadar senaryosu için oynuyorduk o da kalmadı ortada.
saçmalamaya bakarmısın, ac 3 ten sonra ac: blackflag masterpiece sayılır

Sulu Çor Kağan

30.1.2014 00:31:53

+8
@Ubisoft

2K

30.1.2014 00:06:21

0
Black Flag da gördük ki artık ortada ne adam gibi senaryo kalmış ne başka bir şey zaten Animus'a getirdikleri yine saçma mantık ile 35 oyun daha çıkartabilirler. Black Flag ile sanırım 7. oyun oluyor 7 oyundur aksayan, eksik olan yönler hala aynı bu zamanda kadar senaryosu için oynuyorduk o da kalmadı ortada.

BSC Misafiri

29.1.2014 23:55:41

0
herşey çok güzel ama ölmeden oynamak çok sıkıcı o nasıl bir dövüş mekaniğidir hiç ölmüyorsun

hakanozzdemir

29.1.2014 23:45:16

0
asi,isyankar,halkı için savaşan bir isim arayorsanız yapın bi spartacus.arenalarda savaşlarda görelim.jul cesarın bi aklını alalım :D

dragons378

29.1.2014 23:33:18

0
bu oyun bitmez hep aynı bölümler biraz değişik olsa olmazmı 20 yıl sonra bile gine aynı bölümleri yaparlar

BSC Misafiri

29.1.2014 23:16:51

0
Yeni nesil olucak zaten AC 5

maddddD

29.1.2014 23:05:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: haktan24 benim için hiç sorun degil ac serisinden ne cıksa pc ye orjinal alıp oynarım o derece önemlidir bu seri benim için arşivimde de tüm serileri mevcuttur yeni cıkan liberion dısında onuda indirim vs girerse onuda digital olarak temin edicem o yönden suan bu şekilde tarihi konuları işleyen oyun yok adamlar her yaptıgı seride üstüne koyarak geliyorlar bunu kimse inkar edemez tek kusura benimde hosuma gitmeyen dövüş sistemi adamlar bunuda biliyorlar ve bunada bi çözüm yolu mutlak getiriceklerdir..
+1 Tam anlamiyla dusuncelerimi yazmissin

BSC Misafiri

29.1.2014 22:56:33

0
Çok yakında tarih derslerinde AC oynayacağız gibi.Acaba başka başka nerelere değinirler?

haktan24

29.1.2014 22:55:12

-1
benim için hiç sorun degil ac serisinden ne cıksa pc ye orjinal alıp oynarım o derece önemlidir bu seri benim için arşivimde de tüm serileri mevcuttur yeni cıkan liberion dısında onuda indirim vs girerse onuda digital olarak temin edicem o yönden suan bu şekilde tarihi konuları işleyen oyun yok adamlar her yaptıgı seride üstüne koyarak geliyorlar bunu kimse inkar edemez tek kusura benimde hosuma gitmeyen dövüş sistemi adamlar bunuda biliyorlar ve bunada bi çözüm yolu mutlak getiriceklerdir..

KoksKekse

29.1.2014 22:27:39

0
Benim görüşüm Bu seriyi çok uzatmamalarını tafsiye ederim her şeyi tadında bırakmak lazım .

rambocuk

29.1.2014 22:24:54

0
Tüm görevler birbirinin aynısı :D ama yinede satıyor adamlarda yapıoyr

Aeschyli

29.1.2014 22:24:29

+3
Tabi bitmez bu isimden daha çok para çıkar. Yeni nesil çok berbat. Önceden yapımcılar efsane oyun yapmak için yarışırlardı. Şimdi oyuncuları daha fazla sömürmek için yarışıyorlar. Birkaç yapımcı dışında (CDproject,Bethesda, vs...) oyuncu düşünen fazla firma kalmadı. Keşke şu EA,Ubisoft,Activision gibi şirketler batsada daha orjinal fikirli para için değil oyun yapmak için çalışan yapımcıların önü açılsa ....

BSC Misafiri

29.1.2014 22:20:13

0
dıdım dım dıdım dım

oyuncu11790

29.1.2014 22:10:25

+1
Black Flag belki başlı başına bir oyun olarak piyasaya sürülse çok daha fazla beğeni kazanırdı , kaldı ki oyun müthiş olmuş ancak Assassin's Creed serisinin bir parçası olarak bakınca tuhaf geliyor karakterler suikastten belirli hedefleri öldürmekten ziyade toplu katliam makineleri gibi... Bence gizlenmenin önemi daha fazla olmalı oyunun oynanış yapısı keza buna yatkın olmalı , oyundaki gizlenme durumu sadece çalılardan ibaret , eğilmeyi oyuncu kendi bile ayarlayamıyor görevlerde belirlenmiş gizlenme noktaları dışında karakter gizlenemiyor... Dövüş sistemi üstünde durulmalı 30 tane askerde olsa rahatlıkla öldürebiliyoruz zaten bu yapı yüzünden gizlenmek saçma geliyor , oyunun yapısı ve oynanışı bizi gizlenmeye itmeli ... Örneğin ; bize git şu hedefi öldür diyor ve etrafına 20 tane asker koyuyor , gizlenerek giderken fark ediliyoruz ancak fark edilsek bile o 20 askere perişan edebiliyoruz , madem böyle bir yapı var gizlemenin manası ne ?

Akasha_Ether

29.1.2014 22:05:34

0
splinter cell e kadar yolu var :)

IIWorldLifeII

29.1.2014 22:04:28

-1
şu güzelim serinin de içine etiniz allah belanızı versin! insnada biraz akıl olur ubisoft hayatın para senin...

michael01

29.1.2014 21:53:57

0
Ezio'dan sonra çıkan hiç bir oyunu bana o eski tadı gizemi yenilikçiliği vermiyor.Yeni oyun büyük ihtimalle Mısır'da geçecek

Can-ı Efsan

29.1.2014 21:37:31

-1
bu güzelim serininde cırkını çıkardılar. black flag bir fiyasko oldu benim için, suikast oyunundan çok korsan savaş oyunu olmuş ki ateşli silahlarda ortaya çıkmış. O kılıcın o hidden blade in ne önemi kaldıki nerede kaldı o suikastcılık? Suikast dediğinde Ezio gelir hidden blade gelir, tapınaklar,şövalyeler gelir. 5. oyun ne olacakki 1. dünya savaşına katılırız artık

Cihathalitt

29.1.2014 21:30:10

0
Neden bitirsin senede 10 milyon satan oyunu. Sonra millet CoD'a sataşıyor.

KuvvetMira27

29.1.2014 21:20:45

-1
düzenli olarak oynadığım tek oyun bu koleksyonunu kurdum bence harika bir haber tabi hikaye uzak doğu veya antik Mısırda olsa süper olur

a_e_b

29.1.2014 20:55:43

0
hikaye kısmında çok ciddi bir açılıma ihtiyaç var, yada ezio gibi bütünleşeceğimiz bir karakter lazım bu ikisinden birini ( ya da ikisini birden ) yapmadığı sürece eski tadına ulaşması bence zor görünüyor

thekingmobile

29.1.2014 20:51:38

0
star treke kadar yolu var. assassins creed scooty version. assassins creed sith light

highjumper3

29.1.2014 20:47:15

0
james bond serisi gibi olacak herhalde bu oyun nesilden nesile aktarılan kültür gibi tabi mundar etmezlerse

BSC Misafiri

29.1.2014 20:43:48

0
bence güzel her oyunda daha çok gelişme oluyor oyuncuların bu türü sevmesi diğer firmalarıda hareketlendirecek diye düşünüyorum

senseman62

29.1.2014 20:40:56

0
Aynen tadı kaçtı...ac3 e kadar ki olan oyunları çok güzeldi..Hata yokmuydu elbette vardı ama şu an seriyi berbat ettiler.Ac3 neydi öle ya komedi resmen

Baritoto

29.1.2014 20:38:15

0
oyunun yapımcıları bile spoiler vermiş :D eğer ac 3 oynamamış bir insan gelip bunu okusa çok ilginç olurdu :D

zaomss

29.1.2014 20:37:31

0
Kesinlikle ama kesinlikle hiçbir ac oyunu,ac2 nin tadını vermedi,blackflag çok başarılıydı lakin oyunun konsepti çok değişmişti.

TheBladeRunner

29.1.2014 20:30:44

+2
Her ne kadar 2 den sonra ilk kez bir AC oyununu yani Black Flag i cok begendiysedem artik hikayenin tadi kacti diye dusunuyorum.Sirf isim satiyor diye firmalrin canim oyunlari getirdikleri nokta gercekden icler acisi.Baska bir ornek Resident Evil

Kilgrave1907

29.1.2014 20:30:31

0
Çok şaşırdım.Günün bombası oldu benim için.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız