Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Artık World of Warplanes'de Yapay Zekaya Karşı Savaşabileceksiniz


       Wargaming'in ünlü free-to-play oyunu World of Warplanes, dünya çapında oynanan bir yapım. Geliştici ekip World of Warplanes için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle oyuna PVE modu ekleniyor. Bu modda oyuncular birleşerek yapay zekanın kontrolündeki botlarla savaşıyor.
 
      Yapımcı ekip bu modun oyuna yeni gelen oyuncular için birebir olduğunu belirtiyor. 1.5 güncellemesinin getirdiği yenilikler burada bitmiyor. Bu güncellemeyle oyuna Canyon adında yeni bir harita ekleniyor. Ayrıca oyunda bulunan National Park haritası da güncellemeyle birlikte büyük bir değişim geçiriyor. 1.5 güncellemesi oyuna 50'ye yakın yeni "başarım", iki yeni Platinum uçak ve eşleştirme sisteminde iyileştirmeler getiriyor. Güncelleme hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warplanes Wargaming.net Wargaming MMO F2P Free to play Dragons
Söylenti: Grand Theft Auto V'e Zombi DLC'si Gelebilir Destiny, Warframe'in Ice Bucket Challenge'ını Kabul Etti

maniague

24.8.2014 05:13:07

0
WOT'da olduğu gibi bunda da Rus ağacında büyük torpil var. Fakat oyun gerçekten muhteşem, aylık ödeme sistemini hak edecek kadar. Buna rağmen F2P olması şaşırtıyor insanı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warplanes
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız