Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armoured Core: Verdict Day Savaşa Hazır!

Kendi Metal Gear'ınızı yaratmaya hazır mısınız?
 
     Dev robot savaşlarını konu alan serinin yeni oyunu Armoured Core : Verdict Day, Dark Soul's un yapımcılarından olumlu not aldı. Siliconera yaptığı açıklamada oyunun şu an 56 haritaya sahip olduğunu ve oyuncuların burada hakimiyet kurmak için savaşacaklarını açıkladı. Garajda yaptığınız robot modifikasyonlarından sonra ekran görüntüleri alabilecek ve resmi siteye yükleyebileceksiniz. En beğenilen Mech ayın en iyi tasarımı olarak ana sitede sunulacak.
  
     Multiplayer modu sezonluk olarak gerçekleşecek ve 20 kişilik dev Mech savaşlarını kontrollerimize sunacak. Her sezonun sonunda skorlar sıfırlanarak yeni şampiyonların ortaya çıkmasına yardımcı olacak.
 
     Hepsi bu değil! Firma ayrıca olası bir durumda kullanılamaz hale gelecek kadar hasar alan Mech'lerdan dışarı fırlayabilmenize ve bir Jetpack yardımıyla uçarak az da olsa bir hasarla savaşa devam etmenizi sağlayacak. Tabii artık karşınızda dev bir robota karşı elinizde tüfekle ne kadar şansınız olabilirse...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
SimCity'nin Problemleri %92 Azaldı Baba! Pauline İle Oynamak İstiyorum!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

digimon52

11.3.2013 22:19:13

0
transformars oyunlarindan daha iyi görünüyor.

BSC Misafiri

11.3.2013 12:22:01

0
Grafiklere abanmalari lazim biraz bir onceki oyun iyice komikti arkaplan diye resim koymuslardi. Cevrede ki yapilarin da görselligi zayifti. Parcalanma efektleri de gunumuz oyunlari icin oldukca zayifti. Ayni zamanda ekranda gereksiz bir yigin detay var. Her robotun kicini basina 70 parca degisikligine gideceklerine dogru duzgun bir oyun yapsinlar. (Kojimanin Zone of the Endersi E3"te gostersin artik.) Sonra da robotlu oyunlar neden cocuk oyunu muamelesi goruyor. Biz dogru duzgun hikaye istiyoruz ciuv ciuv efektleri olan robotlari amac yerine arac olarak kullansinlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız