Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma III'ün Helicopters DLC'si Piyasadaki Yerini Aldı

 
    Bohemia Interactive, ArmA III'ün ikinci DLC paketi olan Helicopters'ı gün içerisinde yayınladı. Bu DLC paketiyle birlikte oyuna CH-67 Huron ve Mi-290 Taru adında iki farklı helikopter ekleniyor. Bununla birlikte helikopterler için farkı Skin'ler de DLC'de yer alıyor.
 
    Bu güncellemeyle birlikte yeni başarımlar da oyuna eklendi. Ayrıca helikopter kullanmanızı öğretecek yeni antreman bölümlerine sahip modlar ve görevler de DLC'ye dahildir. .

    DLC'nin tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. Son olarak DLC'yi Steam'den 34.99 TL'ye satın alabilirsiniz. DLC'nin Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
ArmA 3 505 Gamestreet Bohemia simulasyon savaş simulasyonu pc
Aralık ve Ocak Ayında PS Plus ile Verilecek Ücretsiz PS4 Oyunları Açıklandı Activision ve Bungie, Destiny 2 Üzerinde Çalışmaya Başladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KrmTrn

6.11.2014 01:16:59

0
35 TL çok pahalı en son dlc marksman gelecek o ne kadr olur kim bilir.Belki yılbaşı ayağına dlc bundel da indirim yaaprlar.oda 55tl

estefanik1

5.11.2014 01:56:11

0
Ben anlamadım tam olarak iki heliye 35 dolar mı ?

White Death

4.11.2014 23:54:39

-1
Şu oyuna iki üç araba, eşya ekleyen DLC'ler bana çok saçma geliyor. Yapacaksanız senaryo falan yapın. Senaryo yapmayacaksanız da bir iki kıyrıtık helikopter yerine daha fazla şey ekleyin bari.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 3
+ TAKİBE
AL
40 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız