Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arma 2: Reinforcements Duyuruldu

ArmA 2: Operation Arrowhead, orijinal oyunu neredeyse her yönden geliştiriyordu
 
     Askeri simülasyon oyunlarında oldukça başarılı olan Bohemia Interactive, ArmA 2'yi 2009 yılında piyasaya sürmüştü. Oyunun çıkışından sonra pek çok ek içerik ile oyun tecrübesi genişletildi. Ek paket olan Operation Arrowhead ve pek çok eklentiden sonra ArmA 2: Reinforcements duyuruldu.
 
     ArmA 2: Reinforcements ArmA 2'den bağımsız olarak çalışabilen (Standalone) ve British Armed Forces ile Private Military Company içeriklerinin tek pakette toplanmış versiyonu olacak. DVD ile birlikte bonus olarak özel basılmış büyük bir ArmA 2 haritası (Tacikistan) bulunacak.
 
     Arma 2: Reinforcements 1 Nisan 2011 tarihinde raflardaki yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
arma arma 2 pc fps Reinforcements British Armed Forces Private Military Company Bohemia Interactive Simülasyon
Resistance 3'ten Multiplayer Oynanış Videosu Guild Wars 2'nin Thief Sınıfı Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nero 

26.10.2011 00:28:57

0
Abi gerçekçilik dediler simulasyon dediler eyvallah dedik büyük bir hevesle aldık oyunu güya onların dediği gibi call of duty deki gibi atlayıp zıplamayacaktık güya herşeyi düşünerek yapacaktık tek mermide ölecektik bunlar çok güzel şeyler "di" lanet olası menüyü görene kadar şu aptal grafiklerin evet aptaldanda öte grafiklerin sistemi nasıl bu kadar kasabildiğini düşünür oldum en düşük ayarlara aldım nvidia 9400 gt kart 1 gb oyun az cana geldi ya bir insan simlasyon oynayacam diye kendini niye harab etsinki tabancayla 10 metredeki hedefe ateş etmeye çalışıyorum 2 şarşörde 1 kere değdi abartıyor diyenler olabilir gerçekten hak veriyorum ama gerçekten gerçek bu ya gerçek buysa eğer asıl gerçekçilik silahların adam vuramamasıyla 2 şaşör karavana geçirmesiyse bırakın şu silahları ya sapan daha kesi atış... Şimdi birde şu durum var sen oynamayı bilmyiorsun niye oynayacak adamlara oyunu kötülüyorsun diyorlar ama aynı kişilerin yorumlarını okuyun cod moh vs gibi oyunlara çocuk oyunu muamelesi yapıyorlar ya abi bırakın şu pro gamerlik ayaklarını ben gözümün önündeki hedefe 2 şarşörde 1 nişan almışsam bu gerçek dışı neyin gerçeğinden bahsediyorsunuz adam zıplamıyorda iyi haltmı ediyor siper alacak bir yer arıyorsunuz diziniz seviyesinden daha alçak bir yere çıkamıyor ve ortada kalıp ölüyor 7tane asker veriyor emrinize 7 side birbirinden mal hepsi ortada bakıyor sağa sola hatta bakmıyor tam karşıya bakıyorlar emir veriyosun şuraya siper al diye gidip oarada bekliyor bir noktaya bakıyor düşmanla karşı karşıya kalınca şuna dikkat edin sanki önce ki olduğunuzu çıkarmaya çalışyor "sen gelmeseydin ben sana gelecektim der gibi?" grafik vasat oynanış vasat yapay zeka vasat gerçekçilik için yapılmış gerçekçimi uzaaaaaa...

Savior Fenix

14.4.2011 19:23:07

0

İyi İsim

6.3.2011 22:40:37

+1
Bohemia Interactive de artık şu motoru yenilesin arkadaşım ya... İlk operations flashpoint de kullanılan motoru güncelleyip güncelleyip bu zamana getirdiler ama yinede fizikler olsun animasyonlar olsun bu zamanda çok sırıtıyor. Oyunun bence tek eksi yönü bu eskimiş motor. Yeni nesil konsollarada bu motorla oyun yaparsalar harbiden küfür ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArmA 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız