Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arkham City'de Multiplayer Olsaydı?


     İçinde bulunduğumuz nesildeki en iyi çıkış yapan serilerden birisine imza atan Rocksteady, serinin ikinci oyununda multiplayer seçeneklerini daha önceden düşünmüş.

     Resmi Playstation dergisine konuşan oyunun yönetmeni Sefton Hill, multiplayer için kaliteden ödün vermelerinin gerektiğini söyledi. Sefton Hill, "Öncelikle Warner Bros.'a bu konuda teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çoğu dağıtımcı artık oyun çıkarırken multiplayer şartı da koyuyor. Warner bizim sadece senaryoya odaklanan bir oyun yapmamıza izin verdi." şeklinde bir açıklama yaptı.
 
     Konuşmanın devamında Hill, "Aslında oyunun ilk aşamasında multiplayeri düşünmüştük. Multiplayer seçeneklerinin neler kazandırabileceğine baktık. Bazı şeyler denedik fakat her seferinde multiplayer seçeneği bir gereklilikten konmuş gibi gözüktü. Oyuna multiplayer koysaydık, hayranların istediği kaliteye erişemezdik." açıklamalarında bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman: Arkham City Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Konami Binası Alevler İçinde! Techland "Zombi Hayranı" Tasarımcılar Arayışında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.2.2012 18:58:51

0
bu oyunun devamı ile konuşma yapılacak mı acaba? muhakkak devamı olacak ki iki türlü video da birincisinde 3 mahkum aralarında ki konuşma da arkham country,world gibi geçiyor: * http://www.youtube.com/watch?v=X6QAZPmdNOQ&feature=related diğer videoda ise; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KYspUuqEma8 üç madde olarak yeni bir arkham 3 projesi olacakmışş(!) gibi sinyaller belirmekte.dileriz böyle bir devam oyununda bu oyunda dövüş stillerini çok çok ama çok beğendik ama bu sefer batmobile ön plana çıkartmaları temennisiyle ... Haydi Hayırlısı

bloodmoney09

11.2.2012 09:45:24

0
Yorumların hepsine tek tek katılıyorum. Sp modu ile isim yapmış oyunları mp odaklı bir şeye çevirdiklerinde sinir oluyorum.

skullomania

11.2.2012 01:36:07

0
şimdilerde hep mp a odaklanıyorlar,haaliyle senaryolarında içine ediliyor,sırf ticari kaygılar

stun

10.2.2012 23:00:40

0
özellikle tps oyunlarda her zaman hikayeyi daha önde tutarım.. multıplayer oyun suresını artırır.. multıplayer çok yenılıkçi değil veya fark yaratmıyorsa.. onun sizde bir etkısı kalmaz.. zaten..

Guest-56D7221EF

10.2.2012 20:20:26

0
artık oyunlar multiplayer odaklı yapılıyor çok sinir bozucu adamlar haklı...

Zebercet

10.2.2012 18:58:53

+1
eskiden multiplayermı vardı şaka bi kenara kesinlikle haklılar bu ota boka multi konuyor zaten

Last Peony

10.2.2012 18:41:52

+7
Haklılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız