Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Areal'ın Kickstarter'ı Site Yönetimi Tarafından İptal Edildi


    Stalker serisinin ruhani devamı olarak, oyunun eski yapımcıları tarafından başlatılan Areal isimli proje, birçok kişide şüphe uyandırmıştı. İlk video ve görsellerinin hazır modeller kullanılarak oluşturulduğu öne sürülen şüpheli oyun projesine Kickstarter yönetimi dur dedi.
 
    Geçtiğimiz günlerde Areal isimli proje, Kickstarter'da istenen 50.000 dolarlık bağışı tamamlamış ve daha fazlasını elde etmişti. Ancak Kickstarter site yönetimi, şüpheli projenin bağımsızlığa ve site kurallarına uygun olmadığını belirterek bağış sürecini iptal etti. Site yetkilileri, oyuna destekte bulunan kişilere geri ödeme yapmaya başladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Stalker Areal West Studios Open World
Forza Horizon 2'de Bulunacak Arabaların Bir Kısmı Açıklandı Killzone: Shadow Fall'un Ücretsiz Haritaları Bugün ve Yarın Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

27.7.2014 16:14:35

0
stalker oynamak daha eglencelı

OldGamers86

24.7.2014 07:18:08

0
Bu işin de cıvkı çıktı anlaşılan.

waltran

23.7.2014 00:20:48

0
Koydukları konseptler farklı oyunlardan, koydukları oyun içi diye adlandırdıkları görüntüler kendileri yapmış gibi gösterdikleri fakat hazır satın alınmış assetler, son olarka oyun videosu koydular unity den 3-4 günde basit birşey yapıp koymuşlardı. madem oyun yapacaksınız adam gibi yapın bizde mest olalım sizde para kazanan ama çalıntı görüntülerle reklam yapmaya çalışırlarsa olacağı budur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stalker Apocalypse ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız