Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arc Raiders için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/596ae308-d293-4aaa-8a07-128676cdd1e6.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Nexon ekibi PvP ve PvE deneyimini içeren Arc Raiders için resmi bir alfa öncesi oynanış videosu yayınladı. Bu fragman biraz kısa olsa da en azından bu yeni nişancı aksiyon oyununun bizlere neler sunacağına dair bizlere bir fikir veriyor.
 
Üçüncü şahıs nişancı aksiyon deneyimi geliyor
 
 
 
Arc Raiders, gelecek temalı ölümcül bir dünyada geçen üçüncü şahıs PVPVE nişancı oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor Oyunda hayatta kalma ve gerilim anları yaşayabiliyor ve bununla beraber hem oyunculara hem de çevreye karşı mücadele veriyoruz.
 
Embark Studios tarafından geliştirilen bu yapım ilgi çekici detayları bünyesinde barındırıyor. Farkında olmayanlar için Embark ekibi THE FINALS'ın arkasındaki geliştirici ekip olarak karşımıza çıkıyor. THE FINALS adlı oyun ise Unreal Engine 5 tarafından desteklendiği için Arc Raiders'ın da bu oyun motorunu kullandığını varsayabiliriz.
 
Arc Raiders, oynaması ücretsiz bir oyun olacak. Ayrıca şu anda bir çıkış tarihi yok. 
 
İşte alfa öncesi oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Arc Raiders
Resident Evil 1 için Fan Yapımı Unreal Engine 5 Oynanış Videosu Yayınlandı Taksi Simülasyonu Taxi Life: A City Driving Simulator için Yeni Fragman Yayınlandı

BSC Misafiri

10.11.2023 21:52:26

0
PVPVE. sektörü bu bitirdi işte
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız