Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon, FF Versus XIII'ün Satışını Durdurdu


    Uzun süredir sesini soluğunu duymadığımız Final Fantasy Versus XIII'ün Playstation 3 için çıkmasını bekliyorduk. Son dönemlerde ise oyunun PS3 sürümünün iptal edildiği söylentileri vardı. Şimdi ortaya yeni bir kanıt daha çıktı diyebiliriz. Ünlü perakendeci Amazon, oyunun PS3 sürümünün ön-alımlarını durdurdu.
 
    Bizim beklentilerimiz de Final Fantasy Versus XIII'ün E3 fuarında Playstation 4 için dıuyurulması yönünde. Sony yeni nesile de bir Final Fantasy ile adım atma planları yapıyor olabilir; çünkü FF serisinin kemik kitlesi Playstation'da.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix
Capcom Bu Yıl "Monster Hunter Festa" Düzenleyecek Guild Wars 2'ye LFG Sistemi Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.6.2013 22:06:55

0
nezamandir cikmasini bekliyordum cok farkli bir yapim eski oyunlarina kiyasla. ilk teaser ,trailer ve oynanis video muazzam güzeldi sabirsizlaniyorum ciksin bir an önce.

fazliboz

2.6.2013 21:13:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri yok arrtık vita mı?
vitayı nerde gördün?

BSC Misafiri

2.6.2013 20:04:04

0
yok arrtık vita mı?

fazliboz

2.6.2013 12:29:05

+2
şu oyunu ps3 ps4 farketmez biyere çıkarsınlarda sıra kingdom hearts 3 'e gelse

GamerHand

2.6.2013 10:44:48

+2
Sakalımızda var ama anlatamıyoruz :D Oyun PS4'e ya aynı isimle gelecek ya da isim değiştirerek. Ama dahada fazlası var. Bu oyunun PS4'e kaydırılmasına 2008'de başlanmış araştırınca söylentiler çok ciddi kaynaklardan bu yöne doğru gidiyor. Ama asıl olay Final Fantasy XV Playstation 4 EXC olarak açıklanacak söylentileri. Square ciddi bir yapılanmaya gittiği biliniyor kendileride belirtti. Bu yapılanma içerisinde ise oyunu JRPG olduğu için ve özünden kopup bu nesilde başarısız olduğu için oyunu tekrar özüne döndürüp Playstation 4 sistemine özel olacağından bahsediliyor. Bak şimdiden yazıyorum E3 sonrası şaşırarak girmeyin haberi sonra yeniden :D :D :D hehe :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız