Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation'a Gelecek Olan Ek Paketler Detaylandırıldı


      Creative Assembly'nin geliştirdiği Alien: Isolation sadece hikaye moduyla karşımıza çıkmayacak. Oyunda canavarlara ve zamana karşı mücadele ettiğimiz Survival modu bulunacak. Sega yayınladığı açıklamayla bu mod hakkında yeni bilgiler verdi.
 
      Oyun 7 Ekim'de çıkışını yaptığında Survival modunda Basement adlı bir harita bulunacak. 28 Ekim'den itibaren oyuna yeni içerikler gelmeye başlayacak. İlk çıkacak ek paket oyuna üç yeni harita, yeni karakterler, düşman çeşitleri ve görevler ekleyecek. Daha sonraki aylarda oyun için dört tane daha ek paket çıkışını yapacak. Tabii ki bu ek paketler ücretli olacak. Sega tüm ek paketlerin 2015'in Mart ayında çıkmış olacağını belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Borderlands: The Pre Sequel'in Resmi Müzik Albümü 30 Eylül'de Çıkacak Legend of Grimrock 2'nin Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.9.2014 17:46:57

0
Arkadas kimse size ek paketleri alin demiyor, almayin. Adamlar da dlc olayindan vazgecmeye yönelsin. Öfkenizi dlc olayini ortaya cikartanlara yönlendirmeniz daha dogru olur. Piyasaya cikan oyun iyiyse oyunu oyna gerisini bosver.

ShadowofDeath06

17.9.2014 16:46:39

0
madem dlc dedin sega torrent akar

mementopolis

17.9.2014 16:46:10

+1
Pc' de steam ile alırsınız yaz indirimi ile Veya bir bakmışız "complete edition" çıki vermiş . Filmini sevdiğim ve ona yakın bulduğum bir oyun olduğu için ilk elden denemek ve oynamak istiyorum.

pcrex

17.9.2014 16:40:27

0
oyun daha çıkmadan ek paketleri hazır şekilde insanları yolmayı bekleyen firmalardan sega. kapitalizmin sömürme biçimlerinden biri, yavaş yavaş alıştıra alıştıra :) diyeceksin alma o zaman, almıyorum zaten de işte tam içerik olarak çıksa alacağım oyundu ona yanıyorum.

StrangerLovely

17.9.2014 16:35:18

0
Ulan arkadaş oyunun yapımı tamamlanmış çıkmasına hala 2 ay var ama ek paketten bahsediyorlar? Ne oluyor bu şimdi? ''sizi kazıklamayı çok seviyoruz'' diye açıklama yapsalar daha iyi en azından kazık meraklıları alır.

michael01

17.9.2014 16:35:08

0
aferin devam bütün şirketler oyuncuları kazıklamaya devam.Çıkmamış oyunun dlcsini yapmaya başlamışlar bile helal 60 dolar %75 i çin diğer 30-60 dolar %25 için devam devam alan olduğu sürece devam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız