Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon RPG, Banishers: Ghosts of New Eden Duyuruldu

 
 
Focus Entertainment, Life is Strange'in üreticilerinden yeni bir aksiyon RPG'si olan Banishers: Ghosts of New Eden'ı duyurdu. Ek olarak yayıncı, oyunun aşağıda bulabileceğiniz ilk fragmanını paylaştı.
 
Fragman, çoğunlukla sinematik görüntüler içeriyor. Ancak videonun sonlarına doğru birkaç saniyelik oynanış görüntüleri görüyoruz.
 
Focus Entertainment, Banishers: Ghosts of New Eden'i 2023 yılında Steam üzerinden PC için piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
New Eden, 1695. Antea Duarte ve Red mac Raith, hayaletlerin tehdidinden korumaya yemin eden hayalet avcılarıdır. Feci bir son görevin ardından ölümcül şekilde yaralanan Antea, nefret ettiği ruhlardan biri olur. Çift, Kuzey Amerika'nın lanetli vahşi doğasında çaresizce Antea'yı içinde bulunduğu yeni kötü durumdan kurtarmanın bir yolunu arar.
 
İki kader aşığı arasındaki güzel, samimi ve güçlü bir hikayeye kendinizi kaptırın. Sürgüncüler olarak, New Eden topluluklarının hayatlarına girin. Doğaüstü yaratıklar ve eski sırlarla dolu zengin bir dünyada unutulmaz vakaları çözün. Canlılara eziyet eden ruhları yenip kovmak için zekanızı kullanın veya Antea'nın ruhani güçleri ile Red'in cephaneliğini birleştirin.
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Banishers: Ghosts of New Eden Aksiyon RPG
Soygun Oyunu Crime Boss: Rockay City Duyuruldu Returnal'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız