Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders III için Yeni Bir Ek Paket Duyuruldu

 
     Sıra tabanlı strateji türünü RPG elementleriyle birleştirerek karşımıza çıkaran Age of Wonders serisi, son oyunu Age of Wonders III ile oyuncuların beğenisi toplayan bir yapım haline geldi. Oyunun yapımcı Triumph Studios, yapım için yeni bir eklenti paketi duyurdu: Golden Realms!
 
      Golden Realms, oyuna  Halfling ırkının yer aldığı üç senaryo bölümü ekliyor. Halfling ırkı oyunun yeni şans mekaniğinden de yaralanacak. Luck mekaniği Halfling karakterinize bazı saldırılardan kurtulma özelliği verecek. Ek pakette Heartwood Katliamından kurtulan Halflinglerin yeniden imparatorluk kurmalarına yardım edeceğiz.
 
       Ayrıca ek paket  oyuna yirmiden fazla yeni birlik ve yeni hero eşyaları ekleyecek. Golden Realms'ın fiyatı hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Bahsettiğimiz bu DLC 18 Eylül'de çıkışını yapacak. Ek paketin tanıtıldığı 17 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
age of wonders epic games triumph studios rts rpg pc
Watch Dogs için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı Phil Spencer, Destiny'nin 1080p Olması İçin Bungie Ekibiyle Görüşüyormuş

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Age of Wonders III
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız