Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision: West ve Zampella'yı Kovmak Kolaydı

West ve Zampella'nın ayrılıkları olaylı oldu, ama Activision onları kovma kararını kolay almış
 
     Activision ile Infinity Ward'un kurucuları olan ve Call of Duty serisini yaratan iki önemli isim Frank West ve Vince Zampella arasındaki dava uzun süre oyun dünyasının gündemini meşgul etmişti. Activision patronu Bobby Kotick'e göre bu süreç hiç de zor olmadı, bunun nedeni ise şu şekilde:
 
     "İki yöneticinizin kontratlarını bozmak, onlara verdiğiniz paraları da yanlarına alarak 40 çalışanınızı da çalmak istediğinizi öğreniyorsunuz. Ne yaparsınız? Tabi ki onları kovarsanız."
 
     Bakalım bu iki önemli ismin Bobby Kotick'e yanıtı ne olacak. Yine Kotick gibi bir açıklama mı yapacaklar, yoksa yanıtı yeni oyunları ile mi verecekler? 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
call of duty fps infinity ward activision Zampella Frank West
Nintendo 3DS Hacklendi mi? Kratos Mavi Renkli ve Saçlı Olabilirdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.12.2012 23:38:49

0
Activision paragözlülüğünden kurtarıp ödüllendirmiş adamları haberi yok.

BSC Misafiri

17.12.2012 21:56:29

0
müthiş ikili modern warfare serisi efsanesinin yaratıcıları bunlar. umarım respawn ile bizlere yine harikulade işler sunarlar....

enoiciyiz

17.12.2012 16:48:33

0
adamlar zor olanı yapmış milyonların oynadığı bir oyun yaratmışlar bundan sonrası activision için kolay iş tabi ismi var codun adamlar olsa ne olur diye düşünüyorlar

CWaRRioR

17.12.2012 15:37:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel Allah belanı versin Activision ! Call of Duty: Modern Warfare serisinin yaratıcılarıdır bu adamlar. COD 4 ve MW 2 'nin yapımında lider olan adamlardı. Bu heriflerin kovulmasıyla Modern Warfare serisi öldü. MW3 gibi gerizekalı bi oyun ortaya çıktı.. COD 4 ve MW 2'den sonra beni hiç bir COD etkilemedi, etklilemeyecek te.. Zamanında Delta Force diye bi oyun vardı, ağzımızın suyu akarak oynardık, ama şimdi var mı ? Yok.. Malesef COD 'da aynısını yaşayacak.
CoD 4 hakikaten o döneme damgasını vurmuş bir oyundu, hatta serinin en etkileyici oyunuydu, çünkü bir ilkti. Sonrasında ise gerek MW2 olsun gerek 3 olsun, oyun dinamiklerinde değişiklik olmadı, yalnızca içerik ve modellemelerde farklılık oldu. Demek istediğim MW3'ü geri zekalı bir oyun olarak görüyorsan, MW2'den farkı boyanmış olmasıdır. Üstelik commando, extreme condition, g18 türü illallah dedirtmiş oyun dengesizlikleri MW3'te daha dengeli bir şekilde kurulmuş. Sana oyunu sevdirmeyen şey ya haritalardır ya da killstreak sistemidir, çünkü en bariz değişiklikler bunlar. Bence yeni senaryo, yeni silah, yeni haritadan ziyade başta hilecilere gerekli yaptırımı uygulayabilmeli, diğer bir adım olarak da oyun motoruna özellikle ses ve fizik anlamında müdahale edilmeli. Grafiklerden çok fizik sisteminin yokluğu ve vasat sesler beni rahatsız ediyor.

Archangel™

17.12.2012 14:30:08

0
Adamları harcadınız İnşallah kurdukları şirketle bir gün sizin önünüze geçerler o zaman anlarsınız kıymetini bu adamların

Frobe

17.12.2012 13:20:39

0
Allah belanı versin Activision ! Call of Duty: Modern Warfare serisinin yaratıcılarıdır bu adamlar. COD 4 ve MW 2 'nin yapımında lider olan adamlardı. Bu heriflerin kovulmasıyla Modern Warfare serisi öldü. MW3 gibi gerizekalı bi oyun ortaya çıktı.. COD 4 ve MW 2'den sonra beni hiç bir COD etkilemedi, etklilemeyecek te.. Zamanında Delta Force diye bi oyun vardı, ağzımızın suyu akarak oynardık, ama şimdi var mı ? Yok.. Malesef COD 'da aynısını yaşayacak.

forever game

17.12.2012 11:53:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: emin-hawk İyi yapmış FPS oyunlarının içinde online sistemi en salakça olan oyun bu. Tabiki başka fps oyunlarını oynamayanlar bu dengesizliği farketmeyeceklerdir. Mesela on binde bir dahi olsa karşı karşıya kalan iki kişininin aynı anda ateşe başlayıp ikisinin birden ölme olasılığı yokmu. Bu host sistemini tamamen kaldırıp diğer fps ler gibi gibi yaparlarsa işte ozaman en iyisi olabilir ve dikkat edin kesinlikle hikaye modundan bahsetmiyorum. Sizin önce ateşe başlayıp öldüğünüz zaman kill cam dan sizin aslında tetiğe bile basmadığınızı görmenizden bahsediyorum.
o senin dediğin serverlarla ve senin internetinle alakalı bişey 2 adamın vurulması dediğin olaya ben kaç kez şahit oldum oluyor sana denk gelmemiş bizim internetler yavaş ve server sorunumuz olduğu sürece dediğin olaylar yaşanıcak sende haklısın sinir edici bi durum bunu bende yaşıyorum

BSC Misafiri

17.12.2012 10:52:39

0
her halükarda cod serisi rezalet kalitede bir seri. açıklama yapacaklarına eski günlerine döndürsünler yoksa respawn amca işlerini halleder.

emin-hawk

17.12.2012 09:45:19

0
İyi yapmış FPS oyunlarının içinde online sistemi en salakça olan oyun bu. Tabiki başka fps oyunlarını oynamayanlar bu dengesizliği farketmeyeceklerdir. Mesela on binde bir dahi olsa karşı karşıya kalan iki kişininin aynı anda ateşe başlayıp ikisinin birden ölme olasılığı yokmu. Bu host sistemini tamamen kaldırıp diğer fps ler gibi gibi yaparlarsa işte ozaman en iyisi olabilir ve dikkat edin kesinlikle hikaye modundan bahsetmiyorum. Sizin önce ateşe başlayıp öldüğünüz zaman kill cam dan sizin aslında tetiğe bile basmadığınızı görmenizden bahsediyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız