Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünyalı Yeni Barbar Conan Oyunu Duyuruldu


    Yılların eskitemediği haşin bakışlı Barbar Conan'ın oyun dünyasındaki yayıncılık hakkı Funcom'a ait. Son yıllarda finansal sorunlar yaşayan Funcom, yeni Conan oyununu duyurdu.
 
    Conan Exiles isimli yeni oyun, oyun dünyasındaki yeniliklere ayak uyduruyor. Öyle ki, açık dünyada geçen oyunumuz, Survival yani hayatta kalma mekanikleri üzerine kurulmuş. Bina kurma ve doğa şartlarına karşı hayatta kalabilme üzerine kurulan Conan Exiles, son yıllarda çıkan birçok oyunla benzer bir tarzda. Haliyle bu bilgileri vermemizin üzerine Conan Exiles'ın multiplayer odaklı bir oyun olacağını söylersek pek de şaşırmazsınız sanırım.
 
    PC ve konsollar için geliştirilen Conan Exiles'ın ilk başta PC'ye çıkacağı açıklandı. Hangi konsollara geleceği henüz belli olmayan oyun PC için erken erişim servisiyle sunulacak. Oyunun sinematik duyuru videosunu aşağıdan izleyebilir, şu anki halinden alınmış iki ekran görüntüsüne de galeriden ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Conan Exiles Barbar Conan Funcom PC Survival Open World
Insomniac Games'in Yeni Oyunu Song of the Deep Duyuruldu GOG.com da Erken Erişim Oyunlarına El Attı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.1.2016 16:46:27

0
conan 90larda kaldı..şimdi herşeyi yapabilen süper kahramanların üstünlüğü su götürmez gerçek

BSC Misafiri

29.1.2016 10:59:07

0
Tam Conan'ın hak ettiği aksiyon ve kanın tavanda olduğu bir yapım geliyor mu acaba sonunda derken... Hayatt kal? Bina dik? Abi siz ciddi misiniz ya?! Abi gider misiniz lütfen burdan!

alito

28.1.2016 22:34:09

0
Tırt bir oyun çıkacağını düşünüyorum. Umarım beni şaşırtırlar.

Patren

28.1.2016 21:09:10

0
yapmasınlar daha iyi markaya zarar veriyorlar

rambocuk

28.1.2016 20:12:17

+4
hikaye diye sevinmiştim sıradan hayatta kalma oyunumu :S

jiraiiya

28.1.2016 19:28:50

0
Trevor 'un amino asit içmişi bu

alsndnz

28.1.2016 19:27:16

0
skyrimde hibrion mount modu var indirin oynayın alın size conan ...

BSC Misafiri

28.1.2016 19:02:44

0
çöp

mahsur kalan adam

28.1.2016 18:55:16

+4
Olm Conan lan bu Conan hayatta kalma nedir adam barbar uahu barbar Kratos un en büyük rakibi Başlığı okuyuncu işte god of war tarzı bir hack&slash geliyor dedim keşke devamını okumasaydım erken erişim hayatta kalma kesin fpsde olur eee nerede Conan

Luc4sHood

28.1.2016 18:44:53

0
Resimdeki karakter trevor'a benzemiyo mu ?

Wayward Son

28.1.2016 18:34:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Işbara Han Herkes zombi ve/veya hayatta kalma temalı oyunlar yapma peşinde artık.. Hem popüler, hem bitirmeye bile gerek yok yarım yamalak sür piyasaya herkes alsın. Yapım olarak da kolay sonuçta ortada bir hikaye yok grafiksel açıdan zorlama yok. Koy mekanikleri koy mekanları bir kaç da zanaat öğesi at yarım saat fırında pişir ver yumulsunlar. Ayda bir güncelleme çıkar yeni pantolon tişört kask ekledik diye herkes "ooo sürekli güncelleme geliyor" desin. Hatalardan başlarda şikayetler gelir sonra her güncellemeyle o hata gider bu hata gelir artık oyunun mekanikleri haline gelir o hatalar. Herkes söylenir şikayet eder ama oynamaya da satın almaya da devam eder.. Henüz tam sürüm bir çok oyunculu hayatta kalma oyunu piyasada olmadığı için bundan da başka birşey beklemiyorum yani. Maddi açıdan zor durumdaysa firma alfa aşamasında çıkarıp satar sonra da bırakır öyle. İnşallah tam bitmiş halde tam sürüm çıkar da bu konuda bir ilk olur.
İşin güzeli bu oyunlara ciddi vakit ayırmak gerek. Mesela Witcher gibi, MGS gibi oyunlar birkaç senede bir gelir, suyunu çıkarana kadar oynar bitirirsin. Yenisi gelir, onu da aynı şekilde oynarsın. Ama bu tarz oyunlar hem aşırı vakit istiyor, öyle açayım 1 saat oynayayım diyemiyorsun. Hem de piyasada 42939532 tane olduğu için illa ilgin dağılıyor. Hiç bulaşmamak en iyisi ki çoğu dediğin gibi çöp ötesi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conan Exiles
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız