Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Açık Dünya Rol Yapma Oyunu Crystarise Bu Yıl Çıkış Yapacak

 
 
Bağımsız Japon geliştirici YUKIUSAGI Games, 2022'de Steam üzerinden PC için açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Crystarise'ı yayınlayacağını duyurdu. Oyun, İngilizce ve Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Ana karakter olan genç bir kız, gizemli bir gökyüzü adasının koruyucu tanrısı olma görevini kazanır. Adayı geliştirmek için kaynak arayışında yola çıkar. Uçsuz bucaksız dünya ve gökyüzü adası arasında özgürce dolaşın ve gökyüzü adasını geliştirin.
 
İzometrik görünüme sahip bu oyunda canavarlar, eşyalar, zindanlar ve daha pek çok şey yer alıyor. Canavarları yenmek ve kaynak elde etmek için ateş etme ve doğrudan saldırma gibi aksiyonları birleştirin. Maceralarınızdan elde ettiğiniz kaynakları kullanarak gökyüzü adanızı dilediğiniz gibi özelleştirin. 
 
Maceranın gerçekleştiği arazi sürekli olarak kendiliğinden genişlemeye devam edecek. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu açık dünya macera ryo Crystarise
Mario Strikers: Battle League için Genel Bakış Fragmanı Yayınlandı Umurangi Generation Special Edition, 17 Mayıs'ta Xbox One'a Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız