Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ARK: Survival Evolved ve 3 Oyunu Steam'de Hafta Sonu Boyunca Deneyebilirsiniz


      Çoğu hafta sonu farklı bir yapımı belli bir süreliğine ücretsiz olarak oyunculara sunan Steam bu hafta sonu da dört farklı oyunu belli bir süreliğine ücretsiz yapıyor.
 
      Bu üç oyun şunlar: Ark: Survival Evolved, Company of Heroes, Company of Heroes 2 ve son olarak Türk yapımı Mount & Blade: Warband. Ark: Survival Evolved hariç diğer üç oyunun %75 indirimde olduğunu belirtelim. 

       Bu yapımların yanında indirimde olan pek çok yapım bulunuyor. Blackguards, Anna's Quest, Deponia gibi Daedalic Entertainment oyunlarında %90'a varan indirimlerin olduğunu belirtelim. Bu indirimlere buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ark Survival Evolved Survival Hayatta Kalma Dinozor Studio Wildcard PC PS4 Xbox One
Total War: Warhammer'ın Cüce Sınıfı Bu Videoda Guild Wars 2, Free to Play Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

30.8.2015 16:09:02

0
haftasonu bıtınce gerı alıncaktır oyun

BSC Misafiri

30.8.2015 16:06:15

0
İndirsek hep oynayabilicezmi?

BSC Misafiri

28.8.2015 19:15:49

0
arkadaslar bıraz alakasız olucak ama editorler haberını ypamamıs black ops 3 u steamdan on sıparıs vermeden oynıyabılırsınız tek ıhtıyacınız olan , advanced warfare ghost veya black ops 2 yı daha once satın almış olmanız bılgınıze 31 ınde bıtıcek beta herkes faydalansın ıstedım

BarbaraPalvin

28.8.2015 14:24:50

-1
Oyunun ilk çıktığı haftalar almıştım. Optimazyasyonu kötü diye refund etmiştim.şuan optimazyasyonu ne kadar iyi düzeldi mi?

trollmaster

28.8.2015 13:01:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER ÇOK İYİ YA BU MİSAL DX 12 ÇIKICAK BU OYUNU PARAYLA ALIP PERFORMANS TESTİ YAPIP GERİ İADE EDİCEKTİM GEREK KALMADI STEAM CANDIR
Durumu yapılmış testteki tek grafiğe bakıp anlamak mümkün. Tabi sen de haklısın boşa harcanacak internet, elektrik ve zaman bol.

HIGHER

27.8.2015 22:06:35

0
ÇOK İYİ YA BU MİSAL DX 12 ÇIKICAK BU OYUNU PARAYLA ALIP PERFORMANS TESTİ YAPIP GERİ İADE EDİCEKTİM GEREK KALMADI STEAM CANDIR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ARK: Survival Evolved
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız