Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

AMD, Catalyst 14.7 RC3 Sürücüsünü Yayınladı


     Kartlarının fiyat/performans oranları ile her zaman önde olan AMD, Catalyst 14.7 sürücüsünü yayınladı. Her sürücüde olduğu gibi farklı oyun ve teknolojiler için performans artışı vaat eden bu sürücler, AMD R9 290, R9 270 ve Radeon 7800 serisi için yayınlanmış durumda.
 
     Kartların Watch Dogs'da verdiği performansı artıran, Wildstar'da Crossfire profili ve Lich-dom için tek veya birden fazla GPU kullanımı için performans artışı getiriyor. Bu sürücü ayrıca bir önceki RC'nin de içeriklerini barındırıyor. Bu içerikleri Assassin's Creed IV: Black Flag'de Crossfire verimliliği, AOC monitörlere verilen destekte geliştirmeler ve Plants vs. Zombies için Crossfire desteği olarak sıralayabiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC amd catalyst 14.7 driver sürücü
Final Fantasy "XIV: A Realm Reborn'un Konsol Sürümü için Deneme Süremü Gelecek" World of Warcraft'ın Aylık Ücretleri Bazı Bölgelerde Artıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Mactavish-

18.8.2014 12:18:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Şunu kullanarak yeni sürücüyü kur derim hacı. http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/ Zira tamamen kaldırmadan yeni sürücü kurmak bir işe yaramıyor + sistemin içine ediyor. Sanırsam bundan önceki beta sürücüsü 14.4 olmalı, onu kurdum bu şekilde ve Watch Dogs'un performansı oynanabilir seviyeye geldi. Bir de bu sürücüyle denemek gerek.
Sağ olasın abi, bi deniyeyim.

paynetothemax

18.8.2014 11:41:34

0
bu yeni sürücünün linkini paylaşırmısınız??

BSC Misafiri

18.8.2014 11:39:55

0
14.4 stabildeyim şu an en iyisi bu. Bundan bir önceki rc versiyonu yükledim PES bile pozisyon tekrarlarında müthiş kasıyordu. Bunu da deneyip sistemi mahvedemem şimdi, stabil çıksın da bir görelim.

Zağanos...

18.8.2014 11:27:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghost-BSC
alıntı:

Orijinalden alıntı: Zağanos...

Crossfire desteği nedir??


Crossfire, birden fazla AMD ekran kartının bir köprü aracılığıyla birlikte çalışmasına imkan veren bir teknolojidir.

http://en.wikipedia.org/wiki/AMD_CrossFireX
teşekkürler :)

Wayward Son

18.8.2014 11:10:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish- Ya zaten siteye mesaj yazmak işkence hata falan veriyor birde üstüne aşağıdaki girin metnini koymuşsunuz birde üstüne yazılar okunmuyor bile. Yorum falan yazılmasını istemiyorsanız direk kaldırın bence üyeliği, yorum yazma yerini. Ne kadar engel varsa bu sitede, service hatası sayfa görüntülenemiyor hatası kaç kere milyonlarca üye söyledi bu sorunları ama sağ olun kimse ilgilenmiyor. Ama çözünürlük fps haberlerini dünyada ilk siz yayınlıyorsunuz, hızınıza yetişene aşk olsun. Habere gelirsek bi halta yaramıyor Driverlar kuruyoruz daha kötü bile olabiliyor.
Şunu kullanarak yeni sürücüyü kur derim hacı. http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/ Zira tamamen kaldırmadan yeni sürücü kurmak bir işe yaramıyor + sistemin içine ediyor. Sanırsam bundan önceki beta sürücüsü 14.4 olmalı, onu kurdum bu şekilde ve Watch Dogs'un performansı oynanabilir seviyeye geldi. Bir de bu sürücüyle denemek gerek.

Mactavish-

18.8.2014 10:37:35

+1
Ya zaten siteye mesaj yazmak işkence hata falan veriyor birde üstüne aşağıdaki girin metnini koymuşsunuz birde üstüne yazılar okunmuyor bile. Yorum falan yazılmasını istemiyorsanız direk kaldırın bence üyeliği, yorum yazma yerini. Ne kadar engel varsa bu sitede, service hatası sayfa görüntülenemiyor hatası kaç kere milyonlarca üye söyledi bu sorunları ama sağ olun kimse ilgilenmiyor. Ama çözünürlük fps haberlerini dünyada ilk siz yayınlıyorsunuz, hızınıza yetişene aşk olsun. Habere gelirsek bi halta yaramıyor Driverlar kuruyoruz daha kötü bile olabiliyor.

ghost-BSC

18.8.2014 09:45:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Zağanos... Crossfire desteği nedir??
Crossfire, birden fazla AMD ekran kartının bir köprü aracılığıyla birlikte çalışmasına imkan veren bir teknolojidir. http://en.wikipedia.org/wiki/AMD_CrossFireX

Zağanos...

18.8.2014 09:32:12

0
Crossfire desteği nedir??

OldGamers86

18.8.2014 09:11:04

0
Gelse de hoş artık gelmese de.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız