Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

4 Oddworld Oyunu Bu Ay Steam'e Gelecek


 
    Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen ve kendine özgü dünyaları ile bir çok hayran kazana Oddworld oyunları yakında Steam'e geliyor.

     Bugün yapılan açıklamaya göre bu tatil sezonunda Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee ve Stranger’s Wrath Steam'de satışa sunulacak. Bu oyunlar ayrı ayrı satılır mı bilemiyoruz, ama hepsini birden Oddboxx adlı bir pakatte bulabileceğiz.
 
     Munch’s Oddysee 2001 yılında, Stranger’s Wrath ise 2005 yılında piyasaya çıkmıştı. Hatta şu sıralar Stranger's Wrath'un PS3 için gelişmiş bir versiyonunun hazırlıkları sürüyor.

     Şu an fiyat hakkında bir açıklama yapılmadı, ama oyun bu ay içinde piyasaya çıkacağına göre fiyatını da yakında öğreneceğiz demektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Abe’s Oddysee Abe’s Exoddus Munch’s Oddysee Stranger’s Wrath Steam PC
Legen...Wait for it...dary Bir Tören Olacak L.A Noire İçin 4 Yepyeni Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iCb4uC

26.12.2010 22:41:29

0
Hayatımda oynadığım en zevkli oyunlardı heralde abe's oyunları :) hala arada açar bitiririm.Ancak 3D versionu pek çekici gelmemişti xboxta.

:::LOSTPLANET:::

7.12.2010 00:40:32

0
sırf bu oyun için psone alınırdı beaaa hey gidi günler ps2 için çok aradım da bulamadım. psoneda çok oynardım bu oyunu. gülmekten oynayamazdık o sevimli yaratığın çıkardığı seslerden. bu oyuna para verilir harbiden. bir de xbox 1de asker sincapların oyunu vardı oynayanlar bilir harika komedi bir oyundu. o oyunu da çok aradım ama psone yada ps2 için bir versiyonu çıkmamış xbox 1 exclusive :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Stranger's Wrath HD ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız