Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'teki Resident Evil'lardan Yeni Görüntüler

Yeni görüntülerde Revelations'taki sahil kasabasını ve karlı dağı görüyoruz
 
     Famitsu dergisinin bu haftaki sayısında yayınladığı bilgiler sayesinde 3DS'teki Resident Evil oyunları Revelations ve The Mercenaries hakkında yeni bilgilere ulaştık. Şimdi de bu oyunlara ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Yine Famitsu dergisinin taramalarından oluşan bu görüntülerde oyundaki yeni mekanları görme şansı yakalıyoruz. Özellikle Revelations'taki liman kasabası ve karlı dağ bölümleri de bu taramalarda görülüyor.
 
     Dergi taramalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise RE: The Mercenaries'in grafiklerinin daha iyiymiş gibi gözükmesi oluyor. Her ne kadar bu taramalar net olmasa da oyunun görsellerinin geliştirilmiş olma ihtimali var.
 
    Biohaze tarafından yayınlanan dergi taralamarında Resident Evil: Revelations'ın görüntülerine buradan, Resident Evil: The Mercenaries'in görüntülerini ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo
SSF4'te Chun-Li İle 149 Vuruşluk Kombo! LBP 2'nin Betası PS Plus Üyeleri İçin Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız