Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS XL için Yoshi Temalı Kılıflar Batıya Geldi


     Japonya'dan batıya gelen ürünleri satan nadir yerler arasında yer alan Play-Asia, 3DS XL için Yoshi temalı iki farklı kılıf için ön sipariş almaya başladı.
 
     Yoshi'nin 3DS'e çıkmış son oyununu baz alan tasarımlara sahip olan kılıflara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz. Her biri 13.99$'dan satılan lisanslı kılıfların 20 Temmuz'da çıkacağı söyleniyor. Yoshi'yi seven 3DS XL kullanıcılarının, kılıflara göz atmalarında fayda var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS XL yoshi cover
Xbox.com, Yeni Özelliklerle Güncellendi Arma 2'nin Yeni Güncellemesi Multiplayer Odaklı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RedBearded

1.7.2014 16:49:30

0
Ulan 3DS tek hayalim sensin. Alıcam seni bi gün.

BSC Misafiri

1.7.2014 11:06:37

0
3DS rakibini açık ara satışlarda ezip geçti ama buna sebep olan oyunlarla ilgili haberleri neden göremiyoruz. Wii U'nun duyurulmuş o kadar çok özel oyunu birkaç haber yapılıyorken Goat Similator adında sıradan bir bağımsız oyuna 12 haber yapılabiliyor. Haydi rakip konsollara nazaran ülkemizde fazla takipçisi yok Nintendo'nun diyelim ama iş Wii U satmıyora gelince sayısız haber ve özel makaleler yazılabiliyor. Nintendo ile ilgili gerek başkan gerekse üst düzey yetkililerin önemli açıklamaları es geçiliyor ama Michael Patcher gibi atıcılıkta usta bir analizci veya Ubisoft'tan bir çalışanın ''Wii U fiyat indirimine gitmesi'' lazım açıklamaları haber oluyor nedense. PS4 ve Xbox One'nın tüm sistem güncellemeleri ve özellikler detaylı anlatılırken Nintendo konsollarındaki güncellemeler haber olmuyor. Nacizane tekrar soruyorum; 3DS'i rakibi Vita'dan 5-6 kat fazla sattıran oyunlar haber olmuyor ama böyle kılıfların haberi niye oluyor? Aşağıdaki haber 100.000'den fazla tıklanmış ve Shigeru Miyamoto'ya direkt söyleşi yapılarak herkes beklentide olduğu oyunları yazmış. Sitenin kalitesine bu tür Nintendo haberleri daha çok yakışır diye düşünüyorum. http://kotaku.com/shigeru-miyamoto-has-a-question-for-all-of-you-1593754129

BSC Misafiri

1.7.2014 11:06:02

0
3DS'in öyle güzel oyunları var ki bakmaya kıyamadıkları için haberleri yapılmıyor. Sitede 3DS bölümünü tıklayınca son 20-30 haberde bir oyun videosu bile göremiyoruz. Bence çok ilginç.

lostrock

1.7.2014 10:44:06

0
güzel bir haber , 3ds xl almanız gerek arkadaşlar inanılmaz oyunları var kesinlikle kaçırmayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız