Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS XL İçin Yeni Paketler Duyuruldu


     Daha büyük ekranıyla oldukça dikkat çekici gözüken 3DS XL için yeni paket duyuruları yapıldı. Şu an için Avrupa bölgesine gelip gelmeyeceği belli olmayan bu paketlerin bir tanesinde Animal Crossing, diğerinde ise New Super Mario Bros. 2 bulunuyor. Tabii ki bu paketten çıkacak olan 3DS XL'lerin dış görünüşlerinde de farklılıklar olacak.
 
     Animal Crossing paketinden çıkan 3DS XL beyaz renkte ve üzerinde renkli simgeler bulunuyor. New Super Mario Bros. 2 paketinden çıkan konsol ise kırmızı renkli ve üzerinde Mario dünyasında görmeye alıştığımız mantarlar, altınlar, kaplumbağalar, çiçekler ve yıldızlar bulunuyor. İsterseniz bu paketlerin kutu ve konsol tasarımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS XL bundle animal crossing nsmb 2 new super mario bros 2
Rome II İçin Steam Aktivasyonu Gerekecek DICE'dan BF3 Filtre Moduna Ban Uyarısı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.10.2012 17:54:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: prowent55 Ya bende 3DS almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geliyor 3DSXL mı alsam yoksa sadece 3DS mi ? ve tahmini fiyatı ne kadar olur bide 3dS in fiyatı ne zamn düşer
bence xl al

Queen Hentai

4.10.2012 11:56:53

0
En iyisi (bana göre) silver + black olanı bence. Yukarıda ki tasarımlar da güzel ama ben konsollar da düz renkleri seviyorum.

zero2900

3.10.2012 22:42:14

0
Animal Crossing teması daha güzel olmuş. eğer Mario nun tema rengindeki koyu ve soluk sarıyı çokta cırt durmayacak bir altın sarısı yapsalar veimgeler azcık daha büyüük olsa daha şık ve özel durabilirmiş.

prowent55

3.10.2012 20:47:51

0
Ya bende 3DS almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geliyor 3DSXL mı alsam yoksa sadece 3DS mi ? ve tahmini fiyatı ne kadar olur bide 3dS in fiyatı ne zamn düşer
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız