Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS Oyunu Gunman Clive 2 için Yeni Bir Karakter Duyuruldu


       Nintendo 3DS kullanıcılarının beğenisini toplayan bağımsız yapım Gunman Clive 2, bildiğiniz gibi önümüzdeki ay piyasadaki yerini alacak. Oyunun yapımcısı Bertil Hörberg, Twitter sayfası üzerinden oyunda yer alacak yeni karakteri tanıttı.
 
         Chieftain Bob adını alacak olan bu karakterin kısa menzil silahlar kullanan bir karakter olacağı belirtiliyor. Bu tip silah kullanan bir karakterin oynanışı zorlaştıracağını söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz karaktere ait görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Gunman Clive Gunman Clive 2 3DS Platform
Lineage Eternal, Yıllar Sonra Uzun Bir Oynanış Videosuyla Kendini Gösterdi Alan Wake ve Quantum Break Geliştiricisi Bir iOS Oyunu Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

24.11.2014 13:19:59

0
1.sini çok ucuz olduğu için almıştım ve fiyatına göre gayet güzel bir oyun. 2.side buna benzer olursa alınır.

Masterbronze12

23.11.2014 01:32:05

0
İlk oyun güzel bir yapımdı. Çok kısa bir oyundu. Fiyatı ve Tek kişinin yaptığı bir oyun olduğunu düşünürsek kısa olması göz ardı edilebilirdi. Umarım 2. oyun daha uzun soluklu olur. İlk oyunun grafikleri ve müzikleri cidden çok güzeldi. Çıkmasını beklediğim oyunlardan, klasik Avrupaya geç çıkma olayı olmazsa çok güzel olur ama bakalım. Azure Striker Gunvolt ile Shantae and the Pirate's Curse Avrupa eshop a daha çıkmadı. İlk oyunu oynamayanlar varsa tavsiye ederim kısa bir oyun ama bence parasının karşılığını veriyor. Avrupa e-shopta 1.99 euro yanlış hatırlamıyorsam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Gunman Clive 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız