Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DM Korsan Grubu, PC Piyasasındaki Gelirlerin Artması İçin Havlu Attı


    En son Denuvo koruma sistemi karşısında yaptıkları açıklamalarla beraber oyun dünyasının gündemine gelen 3DM isimli korsan grubunun zor anlar yaşadığı Just Cause 3 geç de olsa kırılmıştı. Konuyla ilgili korsan oyun endüstrisinin yakında sona erebileceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan grubun lideri Bird Sister, yeni bir açıklamayla karşımıza çıktı. Bird Sister, 3DM'nin korsan oyun endüstrisinden bir süreliğine çekildiğini açıkladı.
 
    Aslına bakarsanız 3DM'nin aldığı bu karar bir yandan PC oyun endüstrisinin yararı adına alınmış. Bird Sister'ın yaptığı açıklamalarda, alınan kararın seneye bir kez daha gözden geçirileceği ve PC oyun gelirlerindeki duruma göre ekibin yeniden bu işe devam edebileceğiyle ilgili sözler yerini aldı. Bakalım 3DM'nin aldığı karar oyun endüstrisine ne gibi bir etkide bulunacak?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku 3dm korsan
Battalion 1944'ün Kickstarter Süreci 3 Günde Başarıya Ulaştı Dark Souls 3'ten Harika Bir Açılış Sinematiği
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MonacoDoom

10.2.2016 21:23:24

0
3DM kadar rezil bir grup yoktur crack'lerinin hepsinde oyunda bug/crash oluşturur, kastırır. Çoğu virüslüdür hatta bazıları miner'lidir sisteminizden maden kasıp gelir kaynağı elde ederler. Yani piyasada son crack yapması gereken grup piyasadan çekilmiş çokta iyi olmuş bence umarım birdaha geri dönmezler. Ayrıca xcom 2'nin 220 tl olması birşeylerin habercisi anlayan anladı...

muhammed46agir

10.2.2016 18:49:46

0
Bence 3DM çok iyi grup değil. Ayrıca sürekli Denuvo'yu öven açıklamaları insanı düşündürüyor. Ayrıca her şeyin bir açığı vardır. Bence korsan biterse de oyun fiyatları artmaz. Çünkü bir sektör standartı var.

Nickola Tesla

10.2.2016 12:01:30

+1
3dm denen grubu pek duymadım.Öyle başarılı crackleri olduğunu da söyleyemem.Biz elimizi eteğimizi çekiyoruz demişler.Siz çekseniz ne olur çekmeseniz ne olur?Sanki crack işleriyle dünyada sadece bunlar ilgileniyor.Bu grubu haber yapmaya bile değmez bence.Sırf reklam kokan hareketler bunlar.Oyun yapımcıları %100 kırmamaları için para verdi. "Her koruma sistemi bir gün cracki tadacaktır!"

BSC Misafiri

10.2.2016 08:29:48

0
Just cause 3'ü ilaçlayamadı 3dm yanlış bilgi

killuminati25

10.2.2016 07:04:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler
Aynen öyle olacak.Siz "emeğin karşılığını verelim hak geçmesin derken" onlar iyice azıtacak "oyuncular benim olacak vuracam kırbacı" diye kahkaha atacaklar ne bekliyordun başka?

KortX

10.2.2016 03:55:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler
İki tane zıt şey söyledin . Korsan oyunun kalkmasıyla beraber fiyatlar düşer mi? Akıl var mantık var... Korsan kullanan biri değilim ama bitmesine de karşıyım. Korsan biterse fiyatlar uçar.

John Voxville

10.2.2016 02:38:46

+4
Yazık olmuş. Korsan kullanımı tabii ki etik değil ama oyuncunun kırbacıdır korsan oyun. İtibarını kötü yönde kullanan oyun firmalarını cezalandırmanın yoludur. DLC rezaletinden tut; şişirilip, ilk hafta satışlarından parası çıkarılan oyunlara kadar birçok örnek var. Ayrıca bugün Steam'deki olağanüstü indirimlerin tek sebebi oyuncuların korsan oyunlara yönelmesidir. Crack grupları böyle birer birer dökülürse, gelecekteki oyun fiyatları hiç de iç açıcı olmaz. Bu yüzden kıymetlerini bilmek gerekir.

darkdevil35

9.2.2016 22:22:03

0
Bence bu denuvo firması bu gruplara para verdi bunlarda açıklama yapıyor şöyle zor böyle zor diye diğer oyun firmalarıda denuvo kullansın diye hatta kırmasınlar diye oyun firmaları bile bunlara para yediriyor olabilir.

Kartal Göz

9.2.2016 19:52:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: zeus128 ha eklemeyi unuttum Korsan içerik indirilen siteler de muhabbet dolaşır hep okur da gülerim. Skidrow'un sitesinden indirdim orada öle yazıyor. Ama kardeş reloaded'in sitesinde crack pzrts gelecek yazıyor . Bu adamlar Federal suç işliyor takip edilebilecek bir açık verirler mi . İlk içerik Torrent'e eklenir. ( Skidrow - reloaded - codex'in orijinal sitesi sanılan, Hepsi aynı tasarıma sahip siteler de bu kaynaktan çekip upload sitelerine yükleyip Skidrow - Reloaded - codexmişcilik oynarlar ) Yani bu adamların orijinal sitesi fln yoktur. Ama gel gör ki 3DM'in var ve Admin vs. moderatörleri var. Bildiğin forum tarzında hade lan diyor içinden insan. ALi213 var dı bir arada onu Türk cracker grubu sananlar var dı :D
3DM ile ilk GTA V ile tanıştım. Belki daha önce görüp de fark etmemişimdir. Dediğin gibi ayrı birkaç dosya ile halledip oyunun açılışındaki ekranı değiştiriyordu. Zaten sorunluydu duvara yanaşma tuşuyla oyundan atılıyorduk. Birkaç güncelleme geldi oyuna fakat ilaca 5 kere güncelleme geldi anca düzeldi. Hatta daha öncesinde de sistem tarihini şu tarihten geriye alın filan diyordu. Reloaded çıkarana kadar oyunu öyle böyle bitirmiştim. Dediğin gibi grup bile değil. Ali123 de kötü bence. Yani ilk tanışmam muhtemelen Assassin's Creed serisinden bir oyunla olmuştur. İlk çıkan crack. Direkt indirip çalıştırıyorsun oyunu.Steam gibi. Ama prensip olarak iso dosyasından kurulmayan yani kurulma işi gerçekleşmeyen oyunu nedense sevmiyorum. Codex ise favorim. Oyunu yüklerken işaretlersen kırma işlemini de yapıyor. Dizinlerin içine girip dosya kopyalamak ve yapıştırmakla uğraşmıyorsun. Gerçi iş değil ama olsun yine de bir işlevdir. Konuya gelirsek yazılımla sağlanan her güvenlik yazılım ile kırılır sadece zaman meselesi. Zaten Denuvo'nun amacı da o zamanı uzun tutmak. Korsan bitmez. Zaten biterse de oyun fiyatları ciddi şekilde düşmek zorunda. Zira donanım üreticilerinin satışları düşer. Ne korsan biter ne de oyun fiyatları düşer. Büyük ihtimalle 3DM'e para yedirdiler veya fake.

Felix88

9.2.2016 19:02:57

0
isabet olmuş.

BSC Misafiri

9.2.2016 18:19:31

0
Herifler siber el-kaide gibi :D "Belki dönebiliriz bakıcaz..."

BSC Misafiri

9.2.2016 17:18:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Dovahkiin
quote:

Orijinalden alıntı: zeus128 3Dm'in asıl amacı ne bileyim ? Adamlar sanki cracker grup değil. Cracker gruplara olan bir sempatim var. Mesela Skidrow Assassin's Creed 2'yi uplay ile çıkardıklarında kırılamayacak gibisinden konuşuyorlardı. Skidrow ise oyunu oyunun yapım süreci bitince ödeme zamanı işten atılan yapımcılar adına kırdıklarını açıkladı. Şimdi bunlar ne alaka diyeceksiniz. 3Dm naptı Denuvo çok güçlü ayyyy neredeyse cayıcaz. Yok aga yok kırılmaz bu kırılmaz gibisinden denuvonun reklamını yaptı. Skidrow şu an batık durumda oyun çıkartamıyorlar adam akıllı. Aktik olarak Reloaded ve Reloaded'den kopup kendileri birer gurup oluşturan codex crack çıkartıyor ( CPY ve FLT işleri karışık ) 3Dm ise oyunlara crack çıkartmıyor bile , Fifa - Dragon age - Gta 5 3DM'in çıkarttığı cracklere bakarsanız, orijinal exeye dokunamadan direk 3 - 4 mb 'lık birere 3DM launcher biçimli , yanında da zorunlu olarak trojan içeren ddl dosyası gereksinimli birer bypass'tır. Amaç ne bu arkadaşlarda bana kalırsa denuvoyu kırmıyorlar dandirik bypass yapıp geçici bir erişim sağlıyorlar ki benim gibi GTA 5 'i deneyenler var ise bilir, Bölüm başı oyundan atma textureler geç yüklenmesi neler neler daha. Oyun GTA 5 değil de sanki gta vice city. Amaç şu biz denuvoyu kırıyoruz diyerek ilk kendi reklamlarını yapıp, Daha sonra da denuvo ile anlaşıp belki de trink para kazanıp , yok aga yok denuvo kırılmaz biz bu işi yapamadık artık çok sağlamlaştırmışlar önceden krıyorduk da şimdi cıks cıks olmaz diyip, Hem bir reklam hem de para kazanmaya çalışıyorlardır. 3DM Cracker değildir zaten MGS ve Mad Max olayını bilen bilir. Saati değiştir sistem tarihini değiştir. Ne alaka lan. Bir reloaded - codex- skidrow - FLT oyununa girerken saat değiştiren tarih değiştiren. Ama. Bypass etmek komple. Bu gruplar zaten biri bir oyunu kırarsa diğeri o crack hatalı olmadıktan sonra o oyuna crack çıkarmaz. Aralarında birer kuraldır bu ( Codex duymazlıktan gelip uymuyor ama ) Yapılan crack de oyuna internet bağ. gerektirmeden, Saat tarih değiştirmeden direk erişim sağlamalıdır. Maksatları budur. 3Dm gibi gidip driver at saati değiştir yok tarihi değiştir ddl indir inject yaptır olayı yoktur. Eğer bu şartlara uymayan crack çıkacak sa çıkarmazlar. Denuvoya gelince Denuvonun da belli bir temeli vardır . Reloaded Denuvoya Sadece GTA 5 'de bir adat crack çıkarttı. Temelden geliştirseler de Reloaded bu temeli biliyor. Steam nasıl artık çözüldüyse, Oyun erişime açılır açılmaz crackleniyorsa denuvo da çok değil 1 maks 2 yıl içinde steam gibi olacak ve ilk crack tool'u yani b Steam gibi cracklemeye yarıyan yazılımı bence Reloaded yayınlayacak.
Hazır adamını bulmuşken sorayım, eskiden Deviance vardı Skidrow ile mi birleşti o?
Soruyu bana sormadın ama DEViANCE kapandı ve şimdi ki ismiyle RELOADED oldu.Yani şuan RELOADED'ten ayrılanlar nasıl CODEX kurmuşsa o günde DEViANCE kapandıktan sonra RELOADED ismini aldılar.

Dovahkiin

9.2.2016 16:39:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: zeus128 3Dm'in asıl amacı ne bileyim ? Adamlar sanki cracker grup değil. Cracker gruplara olan bir sempatim var. Mesela Skidrow Assassin's Creed 2'yi uplay ile çıkardıklarında kırılamayacak gibisinden konuşuyorlardı. Skidrow ise oyunu oyunun yapım süreci bitince ödeme zamanı işten atılan yapımcılar adına kırdıklarını açıkladı. Şimdi bunlar ne alaka diyeceksiniz. 3Dm naptı Denuvo çok güçlü ayyyy neredeyse cayıcaz. Yok aga yok kırılmaz bu kırılmaz gibisinden denuvonun reklamını yaptı. Skidrow şu an batık durumda oyun çıkartamıyorlar adam akıllı. Aktik olarak Reloaded ve Reloaded'den kopup kendileri birer gurup oluşturan codex crack çıkartıyor ( CPY ve FLT işleri karışık ) 3Dm ise oyunlara crack çıkartmıyor bile , Fifa - Dragon age - Gta 5 3DM'in çıkarttığı cracklere bakarsanız, orijinal exeye dokunamadan direk 3 - 4 mb 'lık birere 3DM launcher biçimli , yanında da zorunlu olarak trojan içeren ddl dosyası gereksinimli birer bypass'tır. Amaç ne bu arkadaşlarda bana kalırsa denuvoyu kırmıyorlar dandirik bypass yapıp geçici bir erişim sağlıyorlar ki benim gibi GTA 5 'i deneyenler var ise bilir, Bölüm başı oyundan atma textureler geç yüklenmesi neler neler daha. Oyun GTA 5 değil de sanki gta vice city. Amaç şu biz denuvoyu kırıyoruz diyerek ilk kendi reklamlarını yapıp, Daha sonra da denuvo ile anlaşıp belki de trink para kazanıp , yok aga yok denuvo kırılmaz biz bu işi yapamadık artık çok sağlamlaştırmışlar önceden krıyorduk da şimdi cıks cıks olmaz diyip, Hem bir reklam hem de para kazanmaya çalışıyorlardır. 3DM Cracker değildir zaten MGS ve Mad Max olayını bilen bilir. Saati değiştir sistem tarihini değiştir. Ne alaka lan. Bir reloaded - codex- skidrow - FLT oyununa girerken saat değiştiren tarih değiştiren. Ama. Bypass etmek komple. Bu gruplar zaten biri bir oyunu kırarsa diğeri o crack hatalı olmadıktan sonra o oyuna crack çıkarmaz. Aralarında birer kuraldır bu ( Codex duymazlıktan gelip uymuyor ama ) Yapılan crack de oyuna internet bağ. gerektirmeden, Saat tarih değiştirmeden direk erişim sağlamalıdır. Maksatları budur. 3Dm gibi gidip driver at saati değiştir yok tarihi değiştir ddl indir inject yaptır olayı yoktur. Eğer bu şartlara uymayan crack çıkacak sa çıkarmazlar. Denuvoya gelince Denuvonun da belli bir temeli vardır . Reloaded Denuvoya Sadece GTA 5 'de bir adat crack çıkarttı. Temelden geliştirseler de Reloaded bu temeli biliyor. Steam nasıl artık çözüldüyse, Oyun erişime açılır açılmaz crackleniyorsa denuvo da çok değil 1 maks 2 yıl içinde steam gibi olacak ve ilk crack tool'u yani b Steam gibi cracklemeye yarıyan yazılımı bence Reloaded yayınlayacak.
Hazır adamını bulmuşken sorayım, eskiden Deviance vardı Skidrow ile mi birleşti o?

Befega19

9.2.2016 13:32:23

0
Orijinal alın crack gruplarına bel bağlamayın :) Kaç tane oyun oynuyorsunuz ki toplamda ? Max vereceğiniz para 3-4 oyuna 100-150TL falandır. Onları çıkartan şirketinde, çalışanlarınında, coderlarında, grafikerlerinde hakkı olduğunu unutmayın. 3DM, Reloaded, Skidrow, FLT vb. crack gruplarının çoğu hatta neredeyse hepsi oyun firmalarıyla bağlantılıdır. Yazılacak kod varsa, kırılacak kodda vardır. O yüzden bu gruplar son kullanıcıya ne kadar şirin gözüksede oyun firmalarının illegal taraftan para kazanma yöntemlerinden biri.

chuckb

9.2.2016 11:54:35

0
Arkadaşlar bu crack olaylarında ben oyun yapımcısının da parmağının olduğunu her zaman düşünmüşümdür. Düşünsenize bi oyun çıkarıyorsunuz fiyatı 200 TL. Bu oyunun satılması için iyi kötü bi crack ortaya çıkıyor, belki oyunun yarısına kadar sorunsuz çalıştırıyor, bu sayede sizi oyuna bağlıyor ve satın almanızı sağlıyor. Ben bu teorimi her ücretli program için düşünmüşümdür. Mesela bu antivirüs yazılımları. Adamlar yazıyor, ortaya crackler, keygenler, serial kodları çıkıyor, kullanan herkes memnun kalınca arkadaşına tavsiye ediyor derken satışlar artıyor. Her çıkardığı yeni sürümde de verdiği serial kodlarını kısıtlıyor. Ne güzel taktikler var ama.

ankara

9.2.2016 10:57:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rindaman Skidrow ve Reloaded havlu atarsa tırsın.. 3dm çok kaale alınacak bir grup değil... (bana göre) ha bir de codex.
O adamların kırdığı oyunu basit bir repacker dahi kırabiliyor. Önemli olan CPY piyasadan gitmesi çunku bütün DRM sistemlerini bu adamlar kırıyor Geçmişte Ubisoft DRM sistemini kırıp skidrow grubuna sattılar adamlar kendi yapmış gibi show yaptılar, ve denuvo drm ultra koruma sisteminide kırdılar NFO'da mail adresinde Denuvo geliştiricileri ile görüşmek istediler ve tekrar kırdıkları açığı geliştiriciye satmaya kalktılar Senin Reloaded,skidrow dediğin crackler zaten sabit kırılması kolay oyunları kırıyorlar

hayansame

9.2.2016 10:47:07

+5
Zamanlama çok yanlış, kan emiciler iyice çoğalmış, dlc denen saçmalık bıktırıcı seviyeye gelmiş. asıl ŞİMDİ oyunları kırma vaktiydi.

Hükümran

9.2.2016 10:22:22

+4
Oyun yapımcılarını bilmem ama Anal game bunun şerefine fiyatlara %200 bindirim yapacak karakterde

xAdli

9.2.2016 09:04:47

+1
Şöyle demeliydirler, Bu sene PC oyun fiyatlarını gözlemliyeceğiz, yapımcılar fiyatları aşağıya çekmezlerse tekrar sahneye çıkacağız.

Guest-729A1C3F3

9.2.2016 08:39:51

0
3DM'nin cracklerini beğenirdim en son fifa 15 sorunsuzdu mesela. Fifa 16 yı kırmalarını bekliyordum, sanırım artık kırmayacaklar. Kimsede uğraşmaz artık kötü oldu bu.

xmxksk

9.2.2016 08:20:49

+1
3DM kimdir piyasanın sözcüsümü olaya açıklamaya bak ya kıramadıkları bir oyun var yada bir oyun firmasından sağlam para aldılar belli

i_lenker

9.2.2016 07:06:16

0
DRM'in amacı oyunun kırılmaması değil, elbet kırılır, yayımcıların asıl amacı çıkış sürecinde içi boş oyunla olabildiğince 60 dolardan müşteri yolmak. oyun bugün 60 dolar, ertesi yıl 5 dolar olmuş... Böyle saçma fiyatlandırma olamaz, reklamı dayayıp bizim köylünün aklını çeliyor, 60 dolarını söğüşlüyor, dlc falan bahsetmiyorum bile. :D umarım 100-120 dolar AAA oyun fiyatları için standart olur, daha fazla yolunursunuz. :D

Rindaman

9.2.2016 02:48:11

+4
Skidrow ve Reloaded havlu atarsa tırsın.. 3dm çok kaale alınacak bir grup değil... (bana göre) ha bir de codex.

Himurajutsu

9.2.2016 01:16:34

0
Agali bak diğer konudada aynısını yazdınız. Just Cause 3 3dm crack felan çıkarmadı ne crack çıktı ne başka birşey tüm bu olayların nedeni zaten just cause 3 ile gelen en son sürüm denuvo.. Sadece steam family yöntemi var o da çok sağlıklı değil.

BSC Misafiri

9.2.2016 01:12:14

0
Oyun fiyatları uçmaya başlar.

ultralisan

9.2.2016 00:40:12

+1
Bu adamların çekilmesi iyi olmuş crackleri virüslüdür arkadaşlar indirmeyin sakın. Birde cracker olayında bir grup ben bu oyunu kıracağım der başka bir grup ellemez, bunlarda her denuvolu oyuna atladığı için denuvoyla uğraşan yoktu. Reloaded yada Skidrow uğraşabilir artık. Sizi bilmem ama indirimle ucuza oyun alabiliyorduk korsan bitince indirim olurmu bilemem.

Master_Evil

9.2.2016 00:18:00

+1
bunlar olmasa başka grup kıracak oyunları ne değişecek ki

deadlight54

9.2.2016 00:06:54

0
Zamanında SecuROM, SafeDisk ve Star Force gibi kopya koruma yazılımları da "kırılamaz" mottosuyla geldiler. Ne yaptılar ne ettiler sonunda kırdılar ve piyasadan silip attılar. Yazılım dünyası bu, ne olup ne biteceği belli olmaz. Bir bakarsın ki Denuvo bile kırılmış. 3DM grubu yapamazsa başkası yapar. Son olarak hatasız yazılım yoktur.

RedTurkei

8.2.2016 23:24:51

+1
Parayı yedik sözleşme yaptık demiyorlarda :D bla bla ayrıca korsan oyun dediğn bug cenneti oynanmıyoki reklam için iyi yok hikaye bunlar ne save olur ne oyun biter corrupted zibilyontane.. Yinede iyi habe

BSC Misafiri

8.2.2016 23:09:07

0
işte günün en güzel haberi. hadi şimdiden geçmiş olsun allan korsancıları. bunlar daha iyi günleriniz :)

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:55

0
Bir korsan yazılım grubunun oyun dünyasındaki gelirlerin artması veya azalmasıyla ne gibi bir ilgileri olabilir ki? Yani sektörün gelirleri daha önce düşük diye mi bir darbe de kendileri vuruyordu da gelirler artınca kenara çekildiklerini iddia edebiliyorlar. Neresinden bakarsan bak saçma bir açıklama.

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros boyle sacma neden mi olur bu zamana kadar cok iyidi sanki gelirler hatta su anda steam'in kullanımın yaygınlaşmasıyla iyi durumda gelirler.bu işin arkasında başka bir iş var. bu arada just cause 3 gercekten kırıldı mı?
Just Cause 3 gerçekten de 3DM tarafından kırılmıştır.Bizzat gördüm oyunun korsan boyutu 40.3 gb site ismi veremiyorum.

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:43

0
Valla benim için üzücü bir haber çünkü tek uğraşan 3DM idi umarım kararlarından vazgeçer.Hem oyunu deneyip hemde steam üzerinden satın alıyoruz.Oyunu denemeden almak çok kötü bir durum.Ayrıca SKIDROW şuan sitesinde Rise Of The Tomb Raider crack'ıyla uğraştığını söylüyor.Oyunun menüsünde ve internete bağlanmaya çalışınca atma meydana geliyormuş.Şuan 3DM'de gittiğine göre umudumuz RELOADED veya SKIDROW'a kaldı.Ayrıca birde Lord Of The Fallen'i kıran CPY var umarım o da bir şeyler yapar.

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:36

0
Korsan oyunlar bazı yönden iyi oluyodu çünkü artık çoğu yapımcı demo çıkarmıyor.Fakat sonuçta emek hırsızlığı herkes iyi niyetle kullanmıyo o yüzde korsan piyasasının bitmesini aynı zamanda oyun fiyatlarının gerçekten makul düzeylere çekilmesini çok istiyorum.

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:24

0
Just cause 3 hala kırılamadı ...

BSC Misafiri

8.2.2016 23:08:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: leodal123 3DM kıramaz ama gider başka bir grup kırar. Sadece biraz zaman alır , ben korsan oyunculuğun biteceğine maalesefki inanmıyorum. Zamanında baya bir koruma sistemi çıkarmışlardı oyunlar için fakat zamanla onlarda patates oldu.
züğürt tesellisi canım benim :)

BSC Misafiri

8.2.2016 23:07:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler
Hayaller ilk cümlelerin, gerçekler son cümlen... Keşke hayat o ilk cümlelerin gibi olumlu olsa ama nerdeeeee....

BSC Misafiri

8.2.2016 23:07:09

+3
3DM nin çekilmesi CODEX e yarar adamlar uçar gider öyle bir zaman olurki oyun adı ve kenarında (Codex) parantezi görmeyen adam yok lan ben buna güvenmem der onu indirmez.. Eskisi gibi 1-2 gb değil artık oyunlar. Millet korsan indirirken bile orcinal almışcasına düşünüyor :D

BSC Misafiri

8.2.2016 23:06:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind Etekler tutuşmuş :)))))
ahahahay :)

BSC Misafiri

8.2.2016 23:06:28

0
just cause 3 daha kırılmadı.

BSC Misafiri

8.2.2016 23:06:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Arkadaslar ,Uzatmayacam. Bana simdiye kadar oyun dunyasinda KORSANDAN dolayi kapanan bir firma gosterebilir misiniz ? Yani Oyun cok basarili olmasina ragmen korsandan dolayi kepek indiren bir firma istiyorum.
THQ

BSC Misafiri

8.2.2016 23:05:47

0
çok güzel bir haber korsan oyunlardan nefret eden biri olarak bu olaya çok sevindim biliyorum bu yorumum korsan oyun sevenleri kızdıracak ama paramız yok orjinal oyun almaya deyip fakir edebiyatı yapmayın lütfen kullandığınız telefonlara giydiğiniz markalı kıyafetlere içtiğiniz sigaraya gezmeye eğlenmeye para bulabiliyorsanız orjinal oyuna da para bulabilirsiniz hem zaten şimdi korsan da ucuz değil ki oyunlar 30 ile 50 gblık boyutta geliyor buda en az on onbeş bazen de yirmi korsan dvd demek çarp 5 tl den bak ne oluyor şimdi bırakın fakir edebiyatını da orjinal alın oyunları öncelikle emeğe saygı sonra da ne kadar çok orjinal oyun satışı demek o kadar türkçe içrikli ve dublajlı oyun demek. KORSANA HAYIR..!

senseman62

8.2.2016 23:03:42

0
Bu 3DM'yede bi havalar geldi..altı ustu Dandik bi P2P grup... Scene gruplar varken bunlara laf düşmez. Ayrıca scene gruplar tam kıramadığı için yayınlamiyor..karizma çizilmesin hesabı

blackzeros

8.2.2016 22:25:24

0
just cause 3'u goremedim razer denuvolu bazi oyunları family sharingle paylastırıp oynatan crack yapmıs sadece onunda ne kadar saglam olacagi mechul ayrica family sharingi yapan adamında oyna sahip olmasi lazim.

alito

8.2.2016 21:54:06

+1
Kırmayı beceremedik o yüzden biraz arazi olacaz demiyorlarda, sanki tek korsan grup kendileriymiş gibi sallamasyon açıklamalar yapıyorlar. Ayrıca Just Cause 3'ün kırıldığı konusunda, Torrent mecralarında hiçbir veri göremedim henüz.

Grasyas01

8.2.2016 21:49:27

0
Denuvo tecavüz etti işte olan bu

donetouch

8.2.2016 21:49:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: zeus128 ha eklemeyi unuttum Korsan içerik indirilen siteler de muhabbet dolaşır hep okur da gülerim. Skidrow'un sitesinden indirdim orada öle yazıyor. Ama kardeş reloaded'in sitesinde crack pzrts gelecek yazıyor . Bu adamlar Federal suç işliyor takip edilebilecek bir açık verirler mi . İlk içerik Torrent'e eklenir. ( Skidrow - reloaded - codex'in orijinal sitesi sanılan, Hepsi aynı tasarıma sahip siteler de bu kaynaktan çekip upload sitelerine yükleyip Skidrow - Reloaded - codexmişcilik oynarlar ) Yani bu adamların orijinal sitesi fln yoktur. Ama gel gör ki 3DM'in var ve Admin vs. moderatörleri var. Bildiğin forum tarzında hade lan diyor içinden insan. ALi213 var dı bir arada onu Türk cracker grubu sananlar var dı :D
Aynen o siteler fake siteler. Yalnız korsan içerikler ilk usenet te yayınlanır ondan sonra torrent e düşer.

BERATTAN

8.2.2016 21:44:51

0
jast cause 3 kırıldıda bizim mi haberimiz yok üstü kapalı şekilde biri site ismi imma ederbilri mi :)???

Guest-BED3C3818

8.2.2016 21:24:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler
Konsollar ile aynı fiyata oyun alınca görürüm

F13

8.2.2016 21:16:19

0
just cause 3 mü kırılmış hani nerde link atın

mementopolis

8.2.2016 21:10:03

0
The Pirates were Here

Hoid

8.2.2016 20:50:51

+1

moonquad

8.2.2016 20:46:37

0
Skidrow rise of the tomb raider için bir crack yapmış fakat oyunu açılmadan masa üstüne attığını yazmışlar.Beklemede kalın yazıyor.Yani olay 3DM ile alakası yok bildiğin şuan kıramıyorlar.Oyunu steam offline iken açılmaya çalışmış oyun tepki vermiş ama masa üstüne atmış.

Povey

8.2.2016 20:27:30

+1
Kırılmayacağına inananlar var gülüyorum size 1 sene sonra şu savunma şirketi pert iflas

2K

8.2.2016 19:31:21

+8
Eskiden PC hiç takılmıyordu geliştiriciler tarafından. PS2 zamanı bu durum en zirvedeydi ve kendi gözlemlerime göre PS3 ve Xbox 360'ın son zamanlarına kadar da devam etti. Çoğu PC oyunu sorunlu çıkardı ya da exclusive anlaşma olmamasına rağmen PC es geçirildi nasıl olsa satmıyor diye, çıkan oyunlarda gamepad'e göre dizayn edilmiş ama PC de gamepad desteği sunmayan saçma sapan kontrol şeması olan oyunlardı. Steam'in yükselmesi ile orijinal almayanlar orijinal oyun satın almaya başladı ve tadına vardı. Bende ilkokul ve lise zamanlarımda orijinal almıyordum hem kendi ekonomik gücüm olmadığı için hem de oyun o zamanlar para verilen bir şey değildi benim için PC'im de çok güçlü değildi, gidip bir mağazaya almıştık. Ama sağlam bir PC aldıktan sonra ve Steam ile tanışınca işler değişti. Artık yeni çıkan oyunlarının fiyatının düşmesi için 6 ay 1 yıl beklemeye gerek yok yapımcısına göre, oyunun durumuna göre kısa bir zamanda düşüyor ve update adam gibi alıyoruz (evet korsan update'lerde çıkıyor) kendi kedine yükleniyor, indirdikten sonra direk tıkla oyna. Online oyunlarında gelişen internet altyapımız ile (evet çok gelişmedi ama iyi durumda) online oyunları düzgün oynayabildik, Steam sayesinde arkadaşlıklar kurduk. Oyun Steam de pahalıysa G2A, Kinquin gibi siteler yardımımıza koşuyor ve yeni nesil konsolların bekleneni tam olarak verememesi yüzünden (kötüler diye söylemiyorum ama 30 FPS ya da PS2 ile 3 gibi zıplama olmadı) PC önemli bir platform oldu, oyun geliştiricileri de adam gibi destek veriyor. Bir de PC'ye 3 bin TL'lik ekran kartı aldıktan sonra bir oyuna 50-60 TL de verilir artık. Yani demek istediğim sırf korsana karşı önlemlerden dolayı değil insanların ve geliştiricilerin algısa da büyük oranda değişti.

freshmind

8.2.2016 19:24:52

+1
Etekler tutuşmuş :)))))

zeus128

8.2.2016 18:37:47

+6
ha eklemeyi unuttum Korsan içerik indirilen siteler de muhabbet dolaşır hep okur da gülerim. Skidrow'un sitesinden indirdim orada öle yazıyor. Ama kardeş reloaded'in sitesinde crack pzrts gelecek yazıyor . Bu adamlar Federal suç işliyor takip edilebilecek bir açık verirler mi . İlk içerik Torrent'e eklenir. ( Skidrow - reloaded - codex'in orijinal sitesi sanılan, Hepsi aynı tasarıma sahip siteler de bu kaynaktan çekip upload sitelerine yükleyip Skidrow - Reloaded - codexmişcilik oynarlar ) Yani bu adamların orijinal sitesi fln yoktur. Ama gel gör ki 3DM'in var ve Admin vs. moderatörleri var. Bildiğin forum tarzında hade lan diyor içinden insan. ALi213 var dı bir arada onu Türk cracker grubu sananlar var dı :D

Babblebabble

8.2.2016 18:36:28

+1
3DM nedir? Zaten onlardan erken ama onlardan yeni CPY daha önce denuvo'ları halletti şimdiye kadar.En babaları geçtim.

zeus128

8.2.2016 18:33:57

+28
3Dm'in asıl amacı ne bileyim ? Adamlar sanki cracker grup değil. Cracker gruplara olan bir sempatim var. Mesela Skidrow Assassin's Creed 2'yi uplay ile çıkardıklarında kırılamayacak gibisinden konuşuyorlardı. Skidrow ise oyunu oyunun yapım süreci bitince ödeme zamanı işten atılan yapımcılar adına kırdıklarını açıkladı. Şimdi bunlar ne alaka diyeceksiniz. 3Dm naptı Denuvo çok güçlü ayyyy neredeyse cayıcaz. Yok aga yok kırılmaz bu kırılmaz gibisinden denuvonun reklamını yaptı. Skidrow şu an batık durumda oyun çıkartamıyorlar adam akıllı. Aktik olarak Reloaded ve Reloaded'den kopup kendileri birer gurup oluşturan codex crack çıkartıyor ( CPY ve FLT işleri karışık ) 3Dm ise oyunlara crack çıkartmıyor bile , Fifa - Dragon age - Gta 5 3DM'in çıkarttığı cracklere bakarsanız, orijinal exeye dokunamadan direk 3 - 4 mb 'lık birere 3DM launcher biçimli , yanında da zorunlu olarak trojan içeren ddl dosyası gereksinimli birer bypass'tır. Amaç ne bu arkadaşlarda bana kalırsa denuvoyu kırmıyorlar dandirik bypass yapıp geçici bir erişim sağlıyorlar ki benim gibi GTA 5 'i deneyenler var ise bilir, Bölüm başı oyundan atma textureler geç yüklenmesi neler neler daha. Oyun GTA 5 değil de sanki gta vice city. Amaç şu biz denuvoyu kırıyoruz diyerek ilk kendi reklamlarını yapıp, Daha sonra da denuvo ile anlaşıp belki de trink para kazanıp , yok aga yok denuvo kırılmaz biz bu işi yapamadık artık çok sağlamlaştırmışlar önceden krıyorduk da şimdi cıks cıks olmaz diyip, Hem bir reklam hem de para kazanmaya çalışıyorlardır. 3DM Cracker değildir zaten MGS ve Mad Max olayını bilen bilir. Saati değiştir sistem tarihini değiştir. Ne alaka lan. Bir reloaded - codex- skidrow - FLT oyununa girerken saat değiştiren tarih değiştiren. Ama. Bypass etmek komple. Bu gruplar zaten biri bir oyunu kırarsa diğeri o crack hatalı olmadıktan sonra o oyuna crack çıkarmaz. Aralarında birer kuraldır bu ( Codex duymazlıktan gelip uymuyor ama ) Yapılan crack de oyuna internet bağ. gerektirmeden, Saat tarih değiştirmeden direk erişim sağlamalıdır. Maksatları budur. 3Dm gibi gidip driver at saati değiştir yok tarihi değiştir ddl indir inject yaptır olayı yoktur. Eğer bu şartlara uymayan crack çıkacak sa çıkarmazlar. Denuvoya gelince Denuvonun da belli bir temeli vardır . Reloaded Denuvoya Sadece GTA 5 'de bir adat crack çıkarttı. Temelden geliştirseler de Reloaded bu temeli biliyor. Steam nasıl artık çözüldüyse, Oyun erişime açılır açılmaz crackleniyorsa denuvo da çok değil 1 maks 2 yıl içinde steam gibi olacak ve ilk crack tool'u yani b Steam gibi cracklemeye yarıyan yazılımı bence Reloaded yayınlayacak.

Lyc

8.2.2016 18:29:11

0
sanki sadece 3dm grubu var piyasda abartıyorsunuz sayın bsc bey

michael01

8.2.2016 18:27:28

0
Bence firmalar bu 3dm'ye para verdi bizim oyunları bir süre kırma diye.;Korsan içerikten para kazanan adamın resmi gelir neden umurunda olsun ki?

emrahcey

8.2.2016 18:23:14

0
Adamları mamalamışlar, Bu deyin genelde At yarışlarında şike yapıldığı durumda kullanılır fakat yıllık bir meblağ karşılığı böyle bir karar aldıkları belli... Bakalım görelim PC piyasasında nasıl bir güzellik meydana gelecek.EA Euro ile satışa devam edecek mi ?

JackTim

8.2.2016 18:22:27

0
3DM yeni yetme bir oluşumdu zaten çoğu işi yarım yapamalak yaparlardı bıraktıkları iyi oldu bence.

Final Getsuga Tenshou

8.2.2016 18:01:30

+2
3DM kim ya? Biz çekilince pc'nin gelirleri artar ne kadar da kendini beğenmiş bir açıklama. Sen yoksan başkası kırar bu her zaman böyledir.

alike03

8.2.2016 17:57:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: die4never2
quote:

Orjinalden alıntı: alike03 Denuvo simdiye kadar bircok kez kirildi (FIFA 15, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Batman: Arkham Knight, MGS V, Mad Max) ve firma her seferinde o aciklari kapatmayi basardi ve su anda Crackerlarin kullanabilecegi acik kalmadi. 3DM ve CPY oyunlara cikardiklari crackler ile Denuvo'nun nerde acika sahip oldugunu gösterdiler. Bu yüzden Denuvo'nun devri kapanir diye bir sey yok. Adamlar sürekli gelistiriyor sistemlerini ve simdiye kadar en istikrarli koruma sistemi gelistiricileri. Eee nede olsa hemşom olur kendileri bana 4 km uzakta firmalari
bilgisayar ,yani yazılım dediğin olay 1 ve 0 lardan oluşur daha tabana inersen kandansatörlerden ibaret elektriği ver elektriği kes mantığı birnevi 1 lerin olduğu yerde her zaman 0 lar ,0 ların olduğu heryerde her zaman 1 ler olacaktır mutlaka bu yazılımın mantığı bu. Hiçbir zaman açığı olmayan bir yazılımdan söz edilemez sadece geliştirmek - kırmak için geçen süre geliştirme süresi ne kadar uzarsa kırılma süreci de o kadar uzayacaktır. Yani denuvo bütün açıklarını kapattı tüm gedikleri tıkadı artık kırılamaz diye birşey söz konusu değildir.
Belki yazilimdaki tüm aciklari kapatamayabilirler ama bulunan aciklari kapatmayi cok iyi beceren bir ekip. Belki bir ekip bir acik daha bulup Just Cause 3'ün crackini cikarabilir ama Denuvo ekibi onu da kapatacaktir ve yeni cikan oyunla birlikte yine uzun bir acik arayisi baslayacaktir. Tipki daha önce oldugu gibi.

moonquad

8.2.2016 17:54:09

+1
Hiç birinin durumu iyi değil codex-reload-razor gibi grupların pek fazla oyunları yok ve razor ve reload birleştiler ama nafile hala kırma işini yapamıyorlar yeni oyunlarda isimleri dahil duyulmuyor.Codex de güzel kırıyor ama fark ettiyseniz denuvo sistemi koruması olan oyunlarda hiç uğraşmak bile istemiyorlar.3DM ve CPY yeni sistem korumalarla mücadele ediyorlar bu çok belli ama başaramadılar.Yeni koruma sistemini tamamen çözmeden piyasaya korsan oyun sürmeyeceklerdir.

TheHobits67

8.2.2016 17:41:43

+5
Ve PC oyunculuğunun sonu The End

Kasatka

8.2.2016 17:34:18

+2
Arkadaslar ,Uzatmayacam. Bana simdiye kadar oyun dunyasinda KORSANDAN dolayi kapanan bir firma gosterebilir misiniz ? Yani Oyun cok basarili olmasina ragmen korsandan dolayi kepek indiren bir firma istiyorum.

leodal123

8.2.2016 17:21:09

+1
3DM kıramaz ama gider başka bir grup kırar. Sadece biraz zaman alır , ben korsan oyunculuğun biteceğine maalesefki inanmıyorum. Zamanında baya bir koruma sistemi çıkarmışlardı oyunlar için fakat zamanla onlarda patates oldu.

ShadowofDeath06

8.2.2016 17:17:48

+1
Bu 3DM'de crack grubu mu dedikoducu ev hanımı mı belli değil. Varsın uzak olsun şu ana kadar bir faydasını da görmedim zaten.

BlackBeasT

8.2.2016 17:16:04

0
3DM'den ibaret değil, Amiga500 bu yana var olan release grupları Skidrow ve Reloaded Denuvo'yu patlatabilirler...

encuni

8.2.2016 17:13:49

+3
Ubisoft EA dayasın dlc leri yarım oyun yapsın.

Guest-BED3C3818

8.2.2016 17:09:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: alike03 Denuvo simdiye kadar bircok kez kirildi (FIFA 15, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Batman: Arkham Knight, MGS V, Mad Max) ve firma her seferinde o aciklari kapatmayi basardi ve su anda Crackerlarin kullanabilecegi acik kalmadi. 3DM ve CPY oyunlara cikardiklari crackler ile Denuvo'nun nerde acika sahip oldugunu gösterdiler. Bu yüzden Denuvo'nun devri kapanir diye bir sey yok. Adamlar sürekli gelistiriyor sistemlerini ve simdiye kadar en istikrarli koruma sistemi gelistiricileri. Eee nede olsa hemşom olur kendileri bana 4 km uzakta firmalari
bilgisayar ,yani yazılım dediğin olay 1 ve 0 lardan oluşur daha tabana inersen kandansatörlerden ibaret elektriği ver elektriği kes mantığı birnevi 1 lerin olduğu yerde her zaman 0 lar ,0 ların olduğu heryerde her zaman 1 ler olacaktır mutlaka bu yazılımın mantığı bu. Hiçbir zaman açığı olmayan bir yazılımdan söz edilemez sadece geliştirmek - kırmak için geçen süre geliştirme süresi ne kadar uzarsa kırılma süreci de o kadar uzayacaktır. Yani denuvo bütün açıklarını kapattı tüm gedikleri tıkadı artık kırılamaz diye birşey söz konusu değildir.

alpalp84

8.2.2016 17:01:17

0
3DM hiçbir zaman doğru sürüst bir gurup olmadıki. Sürekli virüs programlarına takılan birşeyler oluyordu. Doğru sürüst çalışmıyorlardı. Bu adamlar iş yapmazsa oyun fiyatları patlar.

alike03

8.2.2016 17:01:02

0
Denuvo simdiye kadar bircok kez kirildi (FIFA 15, Lords of the Fallen, Dragon Age: Inquisition, Batman: Arkham Knight, MGS V, Mad Max) ve firma her seferinde o aciklari kapatmayi basardi ve su anda Crackerlarin kullanabilecegi acik kalmadi. 3DM ve CPY oyunlara cikardiklari crackler ile Denuvo'nun nerde acika sahip oldugunu gösterdiler. Bu yüzden Denuvo'nun devri kapanir diye bir sey yok. Adamlar sürekli gelistiriyor sistemlerini ve simdiye kadar en istikrarli koruma sistemi gelistiricileri. Eee nede olsa hemşom olur kendileri bana 4 km uzakta firmalari

firebird1150

8.2.2016 16:59:23

+1
valla benim hiç umrumda değil, allaha şükür işim var 1300tl gelir 400tl eve veririm gerisi benimdir. sultanlar gibide bekarım ve özgürüm paramla istesem aylık 400tlik oyun satın alabilirim. sonra evde hem hoplarım hem zıplarım keyfimi sürerim yani, hani evli ve çocuklu elemanlar düşünsün hacı bu onların sorunu

Vyn

8.2.2016 16:56:40

0
korsan biterse oyun fiyatları dahada yükselir bence

Guest-BED3C3818

8.2.2016 16:53:30

0
Denuvo nun gidişatı Rise of the Tomb Raider ile belli olacak. Skidrow hala crack çıkarmaya uğraşıyor yaptıkları duyuruda hali hazırda ellerinde çalışan crack mevcut ,birkaç oyundan atma ve çökme problemi dışında şuan da onunla uğraştıklarını dile getiriyorlar ve sözde bu akşam crack in yayınlanacağını söylüyorlar.Denuvo nun kaderi bence buna bağlı bu oyuna sağlam crack çıkartırsalar denuvo nun da devri kapandı kapandı demek.

alike03

8.2.2016 16:52:58

+1
Just Cause 3 daha kirilamadi! 3DM böyle bir karari muhtemelen beceremedikleri icin yapti. Bu adamalar sitelerine girenlere Reklam göstererek para kazaniyorlar. Bu insanlari siteye cekmek icin de yapilmis olan bir aciklama olabilir. Sunu da bilmek lazim tek korsan gurubu 3DM degil. Daha bir cok gurup var. Ve simdiye kadar kirilamayan tek sistem Denuvo sistemi. Bu sisteme de su oyunlar sahip simdilik hala kirilamamis olan. Just Cause 3, Rise of the Tomb Raider ve Far Cry Primal. Muhtelemen Ubisoft gelecek bütün oyunlarinda bu sistemi kullamaya devam eder.

T-Y

8.2.2016 16:41:26

0
Grup sürekli bu tip açıklamalar yapıp gündeme geliyordu, büyük ihtimalle para aldılar bu konuyla ilgili, şov yapıp korsan bitti ayağına getirmeye çalışıyorlar. Ayrıca Just Cause kırılmadı.

qqqqrpppp

8.2.2016 16:38:54

+3
korsan bitsin de görün asıl ubisoft ve ea'yi.oyunları 70 dolar seviyesine çekerler bir de tam olur oh oh.

mahsur kalan adam

8.2.2016 16:35:58

+5
yahu tamamda kim sallıyor 3DMi en berbat sürümler bunların ki ayrıca just cause 3 kırıldı mı gerçekten? ayrıca steam sağolsun dün bir torrent sitesinde son konular hep şu kadar paraya oyun tavsiyesi gibiydi değişim var kesinlikle ama saçma sapan fiyat çeken firmalar yüzünden korsana gün doğuyor xcom 2 220 tl iken witcher 3 80 tl ayıptır

Shovel Knight

8.2.2016 16:34:17

+5
korsan biterse fiyat yükselirciler gelmeden diyecektim yine gelmişler

BSC Misafiri

8.2.2016 16:33:40

+1
Bu adamlar nereden kazanıyor da bu işleri yapıyorlar?

tutkual

8.2.2016 16:32:23

+2
quote:

Orjinalden alıntı: stalker(1979) 3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler
Oyunları orjinal alan biri olarak korsanın bitmesini istemem. Oyunu almadan önce bana deneme fırsatı sunuyor. Aynı zamanda korsan oyunun bitmesi fiyatların düşmesine değil artmasına neden olur.

mertov

8.2.2016 16:22:05

0
Denuvo

stalker(1979)

8.2.2016 16:21:57

+15
3DM'nin bu kararından sonra inşallah korsan biter ve oyun fiyatları düşmeye başlar , PC'ye çıkmayan oyunlar çıkar ve daha çok Türkçe oyun görürüz. 3DM bıraktıktan sonra Oyun firmaları umarım "nasıl olsa korsan oyun yok basın zammı PC oyunlarına " demezler

blackzeros

8.2.2016 16:19:35

+2
boyle sacma neden mi olur bu zamana kadar cok iyidi sanki gelirler hatta su anda steam'in kullanımın yaygınlaşmasıyla iyi durumda gelirler.bu işin arkasında başka bir iş var. bu arada just cause 3 gercekten kırıldı mı?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız