Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K, XCOM'un FPS Oyununu Duyurmaya Hazırlanıyor


     2K Games, XCOM'ın FPS oyununu yeniden duyurmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Videoları internetten kaldırılan oyunun adının, The Bureau olarak değiştirildiği yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Oyunun adı ne olacak bilemeyiz. XCOM, The Bureau veya başka bir isim de seçilebilir, ama proje hala hayatta.
 
    Videogamer'a gelen bir kutu da bunun kanıtı. Bu gizemli kutuda XCOM olarak duyurulan shooter oyununa yönelik çok sayıda kanıt var. 2K Games tarafından gönderilen (bu konuda şüphe yok) düşünülen bu kutu projeden hala vazgeçilmediğini kanıtı.
 
   Bu videoda XCOM'ın FPS oyunuyla ilgili dökümanlar, bir küllük, çakmak, harita ve bir mikro film var. Örneğin küllükte XCOM'daki o kara maddeyi görüyoruz. Mikrofilmde ise oyunun ilk trailerındaki uçan küplerin olduğu söyleniyor. Sanırım bu kadar kanıt yeterli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC
Far Cry 3: Blood Dragon'dan Yeni Görseller The Binding Isaac'in Satışları 2 Milyonu Geçti

S.P.E.C.I.A.L.

20.4.2013 01:22:24

-1
Gene 2K, gene 60'lar, gene FPS. Baydınız ama! Tiksiniyorum artık şu FPS türünden böyle adamlar yüzünden. Hiç XCOM oynamadım ama o "madde" -fazlaca- 2001: A Space Odyssey'in Monolith'ini andırmıyor mu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız