Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Games ile NFL Yeni Amerikan Futbolu Oyunları için Ortaklıklarını Duyurdu

 
NBA 2K ve WWE 2K serilerinin yayıncısı 2K Games, Amerikan futboluna geri dönüyor.

2K Games ile National Football League çok yıllı bir lisans anlaşması imzaladıklarını duyurdu.
 
Belirtilene göre 2K Games "simülasyon olmayan Amerikan futbolu deneyimleri" sunacak ve şu anda geliştirme surecinin erken aşamasında bulunan ilk oyun 2021'de çıkacak. Oyunların başlığı, geliştiricisi ve net çıkış tarihi gibi detaylar daha sonraki bir tarihte paylaşılacak.
 
Bunun üzerine Electronic Arts "EA Sports, NFL simülasyon oyunlarının özel yayıncısıdır. NFL ve NFLPA ile ortaklığımız değişmeyecektir." açıklamasında bulundu.
 
2K Games 1999-2004 yılları arasında NFL 2K oyunlarını piyasaya sunmuştu. 2004'ten bu yana Electronic Arts Madden NFL serisi ile lisans haklarını elinde tutuyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Vampire: The Masquerade – Coteries of New York 24 Mart'ta Switch'e Geliyor State of Decay 2: Juggernaut Edition Fragmanı Remastered Grafikleri Gösteriyor

BSC Misafiri

10.3.2020 16:42:32

0
Oyuncu başına sandık satarlar artık :) Alırsın istediğin oyuncunun sol bacağı çıkar :D 25-30 sandıkta oyuncuyu tamamlar oynamaya başlarsın yeehuuu :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız