Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2013'ün En'lerini Konuşuyoruz


     Mesut Çevik ile Canlı'da bu akşam 21:00'da 2013'e damgasını vuran gelişmeleri konuşacağız. Şok etkisi yaratan satın almalardan, kapatılan firmalara, oyun dünyasındaki son gelişmelerden, yılın en iyilerine, sürpriz olaylardan, en iyi akıllı telefon ve tabletlere kadar birçok farklı konuyu gözden geçireceğiz.
 
     Her konuda sizlerden gelen yorumlara da yer vereceğimiz En'leri kaçırmayın.
 
     Programı yayın saati geldiğinde aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.



Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Japonya'da Haftanın En Çok Satanları Steam Yılbaşı İndirimleri: Yedinci Gün
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

spooky61

28.12.2013 12:55:18

-2
Arkadaşlar BSC ne sitesi soruyorum size? Oyun sitesi.Peki koskoca bir buçuk saatte oyun hariç herşeyi konuştular.Bakın BSC ekini biz oyuncular oyun sitesinden oyun haberi bekleriz.si kendinizle çeliştiniz.Xbox neden eleştirildi.adamlar oyun konsolu çıkardılar oyun konsolu hariç tv oldular.yani kendinize gelin.biz teknoloji haberi dinleriz ama oyun haberi daha ağırlıklı olsun isteriz.istemiyoruyz tablet telefon msi kart şubu

war3z

28.12.2013 07:54:34

0
Tamam Evde program fikri güzel ama Ersin ve Mustafanın ses kalitesi çok kötüydü , elinizde mis gibi stüdyo varken bence hepiniz stüdyoda buluşup karşılıklı rahat rahat izleyiciye daha fazla zevk vererek yapsaydınız 2013 değerlendirmesini daha yararlı olurdu diye düşünüyorum tamam , programın adı mesut çevik ile canlı ama tek olduğunuz da veya 2013 değerlendirmesi gibi önemli bir konuda stüdyo daha iyi olabilirdi..

DH Misafiri

27.12.2013 20:31:24

0
iyi aksamlar herkese karsidan gelen yeni yiliniz kutlu olsun oncelikle basarilarinizin devamini diliyorum videoyu seyr ediyorum mustafa bey bir dakika durmadi yerinde goruntude bozuk olunca tuhaf gozukuyor belki bilmiyorsunuz ama sizi azerbaycandanda izleyenler var bilin ornek ben tesekkurler.

Ahmtcnars

27.12.2013 16:33:20

0
Abi bidahaki yayında cevaplarsan sevinirim sorumu acaba huawei ascend mate alınırmı,performans olarak GMD ile karşılaştırırsak beni üzermi,cevabın için teşekkürler ve gerçekten çok güzel bir yayın daha izledik sayende

hasretbitmez

27.12.2013 12:20:04

0
2008'den beri sizleri takip etmekteyim. İyi ki de tanımışım bu forumu :)

SystemApps

27.12.2013 00:13:52

0
Standart Windows 8 katliamı... Neden sonuçtan nedene giderken nedenleri düşünerek bulmuyorsunuz Hayır yani bu ezber bir gün elinizde patlayacak da ... Neyse Windows 8 Windows Phone 8 Windows 8rt bence gerisi teferruat.

BayGold

26.12.2013 22:23:42

0
Mesut çeviği dinlemek için geldik yayın bitmiş herhalde Ne kadar sürüyor yayın başkan ? @Speed-Step

DigitalWorld

26.12.2013 21:22:59

0
Bedduam tuttu. :D

Birkhoff

26.12.2013 20:28:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: kamar33

Aynen dostum bende pek bilmiyorum ama biraz bakılarak bulunabilir. yani dediğim gibi en azından aynı özellikleri başka programlarla yapabilsek daha iyi olur. Tabii ki belirli bir kuralı varsa bilemem. Eyvallah hocam size de başarılar.
mesut çevik twitterden açıklama yaptı bu arada movie makerın yapabildiği bütün efektler serbest yapamadıkları özel efekte giriyo

Utku

26.12.2013 18:26:02

0
Lumia 820 satip androide gecmistim, simdi ise wp8'e 925 ile donus yaptim. Eksikleri var; fakat ihtiyaclar iyi belirlenip bilincli bir tercih yapilirsa cok da sikinti edilecek bir tarafi yok. Tarayici iyi, kamera uygulamalari muazzam, cok hizli, takilma yok, kasa kaliteli, ekran iyi, ois ile video iyi, nokia uygulamalari iyi, ses kayit iyi, arayuzu seviyorum, magaza yerel uygulamalar disinda yeterli vs.. Fazlasiyla kotu sey de yazarim tabii ki.

kamar33

26.12.2013 17:45:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

Aynen movie maker yetersiz mesela ben vegas pro kullanmasını bilmiyorum sadece yazı ekleme kesme biçme yavaşlatma hızlandırma gibi basit şeyleri yapabiliyorum . Sırf vegas pro kullandım diye özel efekte alınmasını açıkcası mantıklı bulmuyorum. Tamam belki bilgisayarı vegas proyu açmayan arkadaşlar olabilir dicekler biz napcaz o zaman diyede internet cafeler,arkadaşlar,eş dost boşamı var oralarda halledilebilir diye düşünüyorum. Eklediğim efekleri bilgisayarı açıpta ben kullanmasını bilmiyorum sende azda olsun biliyorsun diyenlerde olucaktır. max 1-2 saat kurcalayarak öğrenebilceklerini düşünüyorum. başarılar hocam sizede
Aynen dostum bende pek bilmiyorum ama biraz bakılarak bulunabilir. yani dediğim gibi en azından aynı özellikleri başka programlarla yapabilsek daha iyi olur. Tabii ki belirli bir kuralı varsa bilemem. Eyvallah hocam size de başarılar.

Z.İbrahimovic10

26.12.2013 15:29:10

0
Abİ yayın güzeldİ sorumu cevapladığınız İçİn teşekkürler bİ sonrakİ canlı yayın ne zaman olur abİ planın var mı ?

-Sniper-

26.12.2013 15:25:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba, Standart oynatıcımız direkt 1080P değil 480P açılır. Full HD için seçeneklerden HD'i işaretlemeniz gerekiyor. Sevgiler, Mesut Çevik
Abi yanlış anladın (veya ben anlatamadım). Sandart oynatıcıda HD seçeneğini seçdiğizde 1080p video açılıyor benim bahsettiğim olay şu: şu anki durum:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
bahsettiğim durum:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Speed-Step

26.12.2013 15:16:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper- Şu sandart oynatıcıya HD(720p) ve Full HD(1080p) seçeneği eklerseniz çok iyi olacak... Direk 1080p açılıyor şu anki haliyle oda bazı makinelerde kasmalara sebep oluyor...
Merhaba, Standart oynatıcımız direkt 1080P değil 480P açılır. Full HD için seçeneklerden HD'i işaretlemeniz gerekiyor. Sevgiler, Mesut Çevik

-Sniper-

26.12.2013 15:06:57

0
Şu sandart oynatıcıya HD(720p)ye ek olarak Full HD(1080p) seçeneği eklerseniz çok iyi olacak... Hd seçeneğini seçtiğimizde direk 1080p açılıyor şu anki haliyle oda bazı makinelerde kasmalara sebep oluyor... Edit: Anlatım bozukluğu giderildi.

karakabus_

26.12.2013 09:18:55

+1
iphone 5s ne zaman incelenecek ? iphone 6 çıktığı zaman mı ?

Lorience

26.12.2013 07:15:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: kamar33 Hocam benim sorularım ASUS Bilgisayarımı Ateşle yarışması ile ilgili olacak. Önceki mesajları okumaya vaktim yok şuan maalesef. Eğer önce sorulduysa ve cevapladıysanız mesajıma cevap vermeyebilirsiniz.Canlı yayında cevaplarsınız sanmıştım ancak uzun sürüp siz kapatınca buraya sonradan yazmak zorunda kaldım. 1-Öncelikle Sadece Movie Maker demişsiniz. Ben Movie Maker geçişlerini çok iyi bulmuyorum. Sadece bu tarz geçişler için veya ses ekleme çıkartma düzenlerinin daha iyi sağlanması için başka bir edit programı kullanılabilir mi ? 2-Videoyu biz yükledikten sonra izlerken özel efektsiz olmadığını düşündüğünüzde yarışmacı diskalifiyemi olur yoksa özel efekt alanına mı dahil edilir? 3-Videoları Youtube'ye yüklemek zorunda mıyız ? 4-Videoları incelerken farklılığın bir önemi var mı? Yani diğerlerinden bambaşka ve kaliteli bir çalışma varsa farklılığı bir kazanç sağlar mı ? 5-Örneğin geçen senenin kazananı B.Dilaver gibi sonuna ASUS görüntüsü koymakta özel efekt sayılır mı ? Yada eski videolarda kullanılan geri sayım görüntüleri. 6-Uzun arayışlarım sonunda herhangi bir kamera bulamayınca arkadaşların telefonlarıyla çekmeye karar verdim. S3 olsa bile görüntü konusunda şüphelerim var. Görüntü kalitesi herhangi bir etken mi ? Çünkü öyle ise Pro Kamera kullananlar çok ayrıcalıklı sayılabilir. 7-İlk sorumda geçiş demiştim ancak genel olarak Movie makerda bulunan özellikleri (hızlandırma alt yazı vb) başka bir programla yaparsak yinede kural dahili olmaz mı ? 8-ASUSun ROG anakartlarının ses kartlarının yeterince iyi olduğunu biliyoruz ancak 20 bin TL lik bir sistemde ses kartına yer verilmemesi bir ironi sayılmaz mı ? yapacak bir şeyiniz olmadığnı biliyorum ancak yinede söylenmesi gerek bence. Veriliyorsa ancak özelliklerde yoksa,görmediysem kusuruma bakmayın. Cevaplasanızda cevaplamasanızde teşekkür ederim. Saygılar.
Yapacağınız yazıdaki efektler bile efekten sayılıyor diye biliyorum. Sade bir yazı ve sade bir geçiş efekti olması gerekiyor. Eğer efektin olursa da özel efekt bölümüne aktarılıyorsun videon diskalifiye olmuyor. Youtube a yüklemek zorunlu. Evet son kısmı yapman özel efekten sayılıyor.

Birkhoff

26.12.2013 06:56:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: kamar33 Hocam benim sorularım ASUS Bilgisayarımı Ateşle yarışması ile ilgili olacak. Önceki mesajları okumaya vaktim yok şuan maalesef. Eğer önce sorulduysa ve cevapladıysanız mesajıma cevap vermeyebilirsiniz.Canlı yayında cevaplarsınız sanmıştım ancak uzun sürüp siz kapatınca buraya sonradan yazmak zorunda kaldım. 1-Öncelikle Sadece Movie Maker demişsiniz. Ben Movie Maker geçişlerini çok iyi bulmuyorum. Sadece bu tarz geçişler için veya ses ekleme çıkartma düzenlerinin daha iyi sağlanması için başka bir edit programı kullanılabilir mi ? 2-Videoyu biz yükledikten sonra izlerken özel efektsiz olmadığını düşündüğünüzde yarışmacı diskalifiyemi olur yoksa özel efekt alanına mı dahil edilir? 3-Videoları Youtube'ye yüklemek zorunda mıyız ? 4-Videoları incelerken farklılığın bir önemi var mı? Yani diğerlerinden bambaşka ve kaliteli bir çalışma varsa farklılığı bir kazanç sağlar mı ? 5-Örneğin geçen senenin kazananı B.Dilaver gibi sonuna ASUS görüntüsü koymakta özel efekt sayılır mı ? Yada eski videolarda kullanılan geri sayım görüntüleri. 6-Uzun arayışlarım sonunda herhangi bir kamera bulamayınca arkadaşların telefonlarıyla çekmeye karar verdim. S3 olsa bile görüntü konusunda şüphelerim var. Görüntü kalitesi herhangi bir etken mi ? Çünkü öyle ise Pro Kamera kullananlar çok ayrıcalıklı sayılabilir. 7-İlk sorumda geçiş demiştim ancak genel olarak Movie makerda bulunan özellikleri (hızlandırma alt yazı vb) başka bir programla yaparsak yinede kural dahili olmaz mı ? 8-ASUSun ROG anakartlarının ses kartlarının yeterince iyi olduğunu biliyoruz ancak 20 bin TL lik bir sistemde ses kartına yer verilmemesi bir ironi sayılmaz mı ? yapacak bir şeyiniz olmadığnı biliyorum ancak yinede söylenmesi gerek bence. Veriliyorsa ancak özelliklerde yoksa,görmediysem kusuruma bakmayın. Cevaplasanızda cevaplamasanızde teşekkür ederim. Saygılar.
Aynen movie maker yetersiz mesela ben vegas pro kullanmasını bilmiyorum sadece yazı ekleme kesme biçme yavaşlatma hızlandırma gibi basit şeyleri yapabiliyorum . Sırf vegas pro kullandım diye özel efekte alınmasını açıkcası mantıklı bulmuyorum. Tamam belki bilgisayarı vegas proyu açmayan arkadaşlar olabilir dicekler biz napcaz o zaman diyede internet cafeler,arkadaşlar,eş dost boşamı var oralarda halledilebilir diye düşünüyorum. Eklediğim efekleri bilgisayarı açıpta ben kullanmasını bilmiyorum sende azda olsun biliyorsun diyenlerde olucaktır. max 1-2 saat kurcalayarak öğrenebilceklerini düşünüyorum. başarılar hocam sizede

mipa90

26.12.2013 00:53:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: IIRutHLeSsII xperia sp alınabilir mi nereye kadar güncelleme alınacak ? cevaplarsanız sevinirim.
android 4.4 alacak en son

mipa90

26.12.2013 00:51:23

0
z1 hakkında hiçmi bişi soylenmez arkadaş

OBA INC

25.12.2013 23:35:00

0
A5 li cihazlarda gayet güzel çalışıyor iOS7 en azından benimkiler o şekilde. A4' te belki kasabilir ama zaten çok eskidi onlarda.

Joker38

25.12.2013 23:30:41

0
aynen

popkolik25

25.12.2013 23:19:24

0
Kitaplığınıza koyduğunuz bir kitabi 1 ay sonrada okuyabilirsiniz,bir yıl sonrada.Buda aynı şey.Oyunu Steam Kütüphanenize ekledikten sonra istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz?

mind of a madman

25.12.2013 23:07:28

0
Guzel programdi tesekkurler. Gmd'nin ömrü nasil olur sizce? Mesela babam hala galaxy s1 kullaniyor, 4 seneyi doldurdu sanirim hic bir sorunu yok. Biz de bu sureye yaklasabilir miyiz gmd ile

Beograd

25.12.2013 22:56:49

+2
Adamlar emek verip evlerinden yayın yapıyor. Helal olsun. Zevkle izleyip bilgileniyoruz. Tvlerdeki programlardan çok daha guzel ve samimi.

kamar33

25.12.2013 22:42:41

0
Hocam benim sorularım ASUS Bilgisayarımı Ateşle yarışması ile ilgili olacak. Önceki mesajları okumaya vaktim yok şuan maalesef. Eğer önce sorulduysa ve cevapladıysanız mesajıma cevap vermeyebilirsiniz.Canlı yayında cevaplarsınız sanmıştım ancak uzun sürüp siz kapatınca buraya sonradan yazmak zorunda kaldım. 1-Öncelikle Sadece Movie Maker demişsiniz. Ben Movie Maker geçişlerini çok iyi bulmuyorum. Sadece bu tarz geçişler için veya ses ekleme çıkartma düzenlerinin daha iyi sağlanması için başka bir edit programı kullanılabilir mi ? 2-Videoyu biz yükledikten sonra izlerken özel efektsiz olmadığını düşündüğünüzde yarışmacı diskalifiyemi olur yoksa özel efekt alanına mı dahil edilir? 3-Videoları Youtube'ye yüklemek zorunda mıyız ? 4-Videoları incelerken farklılığın bir önemi var mı? Yani diğerlerinden bambaşka ve kaliteli bir çalışma varsa farklılığı bir kazanç sağlar mı ? 5-Örneğin geçen senenin kazananı B.Dilaver gibi sonuna ASUS görüntüsü koymakta özel efekt sayılır mı ? Yada eski videolarda kullanılan geri sayım görüntüleri. 6-Uzun arayışlarım sonunda herhangi bir kamera bulamayınca arkadaşların telefonlarıyla çekmeye karar verdim. S3 olsa bile görüntü konusunda şüphelerim var. Görüntü kalitesi herhangi bir etken mi ? Çünkü öyle ise Pro Kamera kullananlar çok ayrıcalıklı sayılabilir. 7-İlk sorumda geçiş demiştim ancak genel olarak Movie makerda bulunan özellikleri (hızlandırma alt yazı vb) başka bir programla yaparsak yinede kural dahili olmaz mı ? 8-ASUSun ROG anakartlarının ses kartlarının yeterince iyi olduğunu biliyoruz ancak 20 bin TL lik bir sistemde ses kartına yer verilmemesi bir ironi sayılmaz mı ? yapacak bir şeyiniz olmadığnı biliyorum ancak yinede söylenmesi gerek bence. Veriliyorsa ancak özelliklerde yoksa,görmediysem kusuruma bakmayın. Cevaplasanızda cevaplamasanızde teşekkür ederim. Saygılar.

BSC Misafiri

25.12.2013 22:42:30

0
ps4 ocak ayında yeterince gelirmi

kımyasal

25.12.2013 22:32:29

-1
Mustafa isimli arkadaş programa dahil edilen bir DH üyesimi,yoksa yenilik anlamında kadronuzdaki editörlerdenmi ? DH üyesi ise bir sonraki videonuzda başka üyelerinizinde ve hatta bende olmak,yorum yapmak isterdim :)

Z.İbrahimovic10

25.12.2013 22:32:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: emmre129 Yayını kaçırdım tekrarı olacak mı?
Her canlı yayının oluyor mutlaka olur tekrarı

DH Misafiri

25.12.2013 22:31:56

0
nokia android çıkmayacakmı yani ???

DH Misafiri

25.12.2013 22:31:56

0
android telefonlara samsungtaki gibi çift ekran yapabilecek bir program varmı?

DH Misafiri

25.12.2013 22:31:55

0
Donanım habere ve BSC'ye üye olamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?

DH Misafiri

25.12.2013 22:31:55

0
abi asus bilgisarımı ateşle katılım formunu gönderdikten sonra mail gelmedi sıkıntı olurmu

DH Misafiri

25.12.2013 22:31:55

0
Herkese hayırlı akşamlar.Arkadaşlar bu Steam'da ki ücretsiz olan "Left 4 Dead 2" oyununu Steam kütüphanesine ekleyip daha sonra indirip oynayabilir miyiz? Yani bundan 2-3 ay sonra sonra yine ücretsiz bir şekilde yükleyip oynayabilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

mementopolis

25.12.2013 22:31:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

Kendisi bunun cevabını verdi. Yeni yıla girerken 31 Aralık gecesi yayınlanacak :)
31 aralikda verecek lakin sadece BSC olarak ki diyer siteleri de bir araya gelsi iyi olacak simdi ankete kendi fikirlerini de katacaklar ki oylamada oynama olacak. nasil olur bilmem orasi ayri.

harunsuv

25.12.2013 22:31:20

0
Nexus 7 kullanıyorum. Ipad'e göre en büyük artısı emülatörler. Fiyat performans açısında en iyi seçenek.

blade184

25.12.2013 22:31:18

0
çok güzel canlı yayın oldu.Harikasın mesut abi.Ersin ve mustafa'nın katılımıyla daha bir güzel oldu yayın.

emmre129

25.12.2013 22:30:01

0
Yayını kaçırdım tekrarı olacak mı?

Geldimmigordun

25.12.2013 22:29:57

+2
Android tablet konusunda size katılmıyorum ipad iyi olabilir ama android tabletler küçümsenmemeli.

TAYLANGEMİCİ

25.12.2013 22:28:51

0
abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

buludag89

25.12.2013 22:28:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis Ersin bey YILIN oyunu nezaman aciklanacak anket bit ancak neden bir cok inceleme sitesi bir araya gelip gücük bir sov yapmiyor ? siteleri saymama gerek yok diye düsünüyorum
Kendisi bunun cevabını verdi. Yeni yıla girerken 31 Aralık gecesi yayınlanacak :)

mementopolis

25.12.2013 22:25:13

0
Ersin bey YILIN oyunu nezaman aciklanacak anket bit ancak neden bir cok inceleme sitesi bir araya gelip gücük bir sov yapmiyor ? siteleri saymama gerek yok diye düsünüyorum

popkolik25

25.12.2013 22:22:56

0
MERHABA.Ipad Mini 2 mi,Ipad Air mi?Sizce hangisi,neden alınmalı?

XeaRaa

25.12.2013 22:21:29

0
740 tl ye 4 çekirdekli 1gb ramli galaxy win çıktı. discoverry alcaktım ama birde size sorum dedim ?

IRuthless

25.12.2013 22:18:57

0
xperia sp alınabilir mi nereye kadar güncelleme alınacak ? cevaplarsanız sevinirim.

Son_Osmanlı1453

25.12.2013 22:18:48

0
Sağol Ersin Abi.

Darkweither

25.12.2013 22:18:00

-1
Teknolojinin gelişmesi insan hayatının kolaylaştırılması gerekli bir ihtiyaç ama gelecek nesillere iyi bir çevre bırakabilmek daha önemli, sürekli ve gereksiz tüketim en büyük çevre kirliliğidir bunu unutmayalım ve yeni nesillere iyi bir çevre bırakmak bizim görevimizdir Ek olarak Lg G2 mi Samsung S3 mü

XeaRaa

25.12.2013 22:17:52

0
Abi Xbox 360 ta GTA 5 te donmalar oldu mu? Ben videonuzu izledim arada var Galiba ? yılın oyunu :gta 5 açık ara.

TAYLANGEMİCİ

25.12.2013 22:17:12

-1
abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

HAAltuntas

25.12.2013 22:15:26

0
Yılın oyunu GTA OF SHOCK

FoxyDogy

25.12.2013 22:15:13

0
Mesut abi asus yarışmasındaki emek konusunu biraz açarmısın.

seckin.dogan

25.12.2013 22:15:00

0
Merhaba Yeşil perde ile canlı yapmak için kullandığın programlar nelerdir ? kısaca nasıl yayın yaptığını acıklarmısın ?

evohan

25.12.2013 22:13:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

G-Sync 4 k oynatmak için geliştirilen bir teknoloji değil ;)
ben öyle bir şey mi dedim ? G-Sync oyunları daha smooth oynatmak için geliştirilen bir teknoloji yani Nvidia artık 60hz monitorde 40-50 fps ile bile akıcı oyun oynanmadığını kabul ediyor , dediğim gibi oynamak var birde oynamak var o dediği kartların hiç biri bana göre 2k 4k için uygun değil şuan

ibrahimşentürk97

25.12.2013 22:13:08

0
Mesut abi Donanım habere üye oldum fakat giriş yapamıyorum

HAAltuntas

25.12.2013 22:12:08

0
Geciktim galiba

ibrahimşentürk97

25.12.2013 22:11:40

0
mesut abi asus bilgisarımı ateşle katılım formunu gönderdikten sonra mail gelmedi sıkıntı olurmu

-Tony

25.12.2013 22:11:26

-1
Arkadaş çok konuşuyo boş konuşuyo

smalsrol

25.12.2013 22:10:31

-1
quote:

Orijinalden alıntı: evohan 2k 4k oynatabilen ekran kartı :) yahu şöyle basit yorumlar yakışmıyor , oynatmak var birde oynatmak var nvidia bunun için kasıyor G-sync çıkarıyor siz de şöyle internet kafeci ağzı ile konuşmayı bırakın artık
G-Sync 4 k oynatmak için geliştirilen bir teknoloji değil ;)

popkolik25

25.12.2013 22:09:50

0
DX 12 İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR SÖYLENTİ VAR MI?YOKSA YENİ KONSOLLARLA BERABER UZUN BİR ZAMAN DX 12'Yİ DUYMAZ MIYIZ?

evohan

25.12.2013 22:09:35

-1
2k 4k oynatabilen ekran kartı :) yahu şöyle basit yorumlar yakışmıyor , oynatmak var birde oynatmak var nvidia bunun için kasıyor G-sync çıkarıyor ( önemli olan oyunu hangi frame değerleri ile nekadar akıcı oynayabildiğimizdir ) siz de şöyle internet kafeci ağzı ile konuşmayı bırakın artık dediğiniz ekran kartları 2k ve 4k da , özellikle kafa oyunlarda akıcı oyun deneyimi sunmaktan uzak

kaplan3461

25.12.2013 22:09:03

0
tamda bende x box wan sorcaktım ps4 inceleme gıbı olması lazım dıye teşekkurler açikladınız musut çevık amerıkaya gıtçeksen bana bı ps4 veya x box wan getırsen ne kıyak olur , tabi bu imkansiz soylemedim sayın son olarak canli cevap yaptınız için teşekkurler.

XeaRaa

25.12.2013 22:08:06

-1
Yaparsa böyle yapsın canımızı yesin.. [url=http://bit.ly/c25MCx] [/url]

cemal599

25.12.2013 22:07:58

0
Mesut abi satışa çıkardığın fifa 14 ne oldu?

TAYLANGEMİCİ

25.12.2013 22:06:19

0
abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

furkontbaba

25.12.2013 22:05:39

0
Abi r9 280x mi 770x mi ?? lütfen cevap ver abi ??

huseyintat

25.12.2013 22:05:35

0
biraz önce eğimli telefonlar eğimli bataryaya sahipse önemlidir dendi, lg g flex 'te eğimli bir batarya kullanılıyor

doctor5945

25.12.2013 22:05:13

0
Reis Twitter da yoksun cvp alamıyoruz

turyunus

25.12.2013 22:04:57

0
akıllı gözlük bence çok önemli,çünkü fotoğraf veya video çekeceğimiz zaman telefonu çıkarmak bence anın keyfini alıyor.Gözlük andan kopmamızı engelliyor.

tatarix1988

25.12.2013 22:04:18

+3
Mesut abi sitenizi yenilemeden sadece yorumlar kısmını yenileyebileceğimiz bir şekilde ayarlayabilir misiniz? Son yorumları görebilmek için siteyi yenilemek gerekiyor o zaman da aktif olan video gidiyor ve tekrardan başlatmak ve beklemek gerekiyor. Eğer varsa (cahilliğime verin) söyleyebilir misiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son_Osmanlı1453

25.12.2013 22:03:30

0
Mesut Abi bize cevap yok mu? (Mass Effet serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mass Effect 4'ten haber varmı?)

drhsyn23

25.12.2013 22:02:54

+1
ersin abi oyuna daldı galiba hiç sesi çıkmıyo :)

savasuzun

25.12.2013 22:02:13

0
Discovery: Mesut abi benim bir arkadaşım yeni androidli bir telefon aldı note 2 ve androidten nefret etti. neden İOS yada neden android işletim kullanmalısınız diye sorarsam bana açıklar mısın.. Teşekkür ederim

cemal599

25.12.2013 22:01:25

+1
Mesut Abi sence en iyi android telefon hangisi? sizce windows 8 li tablet alınırmı?

EagleTibet

25.12.2013 22:01:09

0
Mesut abi önümüzde ki sene çıkıcak telefonlar için ekranları qhd yapmaları konusunda ne düşünüyosun? Sence bu seneki telefonlar mı yoksa gelecek seneki telefonlar mı daha iyi performans verir? Gpuları yeterli olur mu? Edit: Mesut Abi ustreamde takılmalar olurken youtube üzerinden 480p sıfır takılmayla izledim bilgin olsun.

mementopolis

25.12.2013 22:00:54

0
Iwatch en azindan pil den tassaruf saglaya bilir. iphone icin önce biterse saatin pili bitter.

sametakan

25.12.2013 21:59:57

0
Mesut bey Note 2 mi yoksa lg g pro mu benim için internet performansı ve pil önemli her oyun açılsın mediumda da oynarım

reinraus

25.12.2013 21:58:47

0
abi Meraba. Bilgisayarımı Ateşle Yarışmasına Arkadaşımla Ayrı Ayrı Katılıcaz Ancak Çekeceğimiz Videolarda İkimiz Olacağımız İçin (Çevremizde Oynatacak Başka İnsan Yok) Bi Problem Olur mu ??

savasuzun

25.12.2013 21:58:36

0
DİSCOVERY : çoklu ekran diğer telefonlara yani android telefonlara kurulabiliyor mu

blade184

25.12.2013 21:58:18

0
ersin askere gidince onun yerine gelen olucakmı ?

Eziyet01

25.12.2013 21:58:13

0
Sizce bu yılın f/p tlefonu hangisi lumia 520 mi general mobile discovery mi?yoksa başka bir telefonmu?

TAYLANGEMİCİ

25.12.2013 21:57:00

0
abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

enevre

25.12.2013 21:54:39

0
firmalar artık amiral gemilerini 2000 tl nin üstünde çıkarıyorlar sizce abartmıyorlar mı?

XeaRaa

25.12.2013 21:54:34

0
mesut abee Discovery mi yoksa galaxy win mi ?

bay_fred

25.12.2013 21:54:30

0
steam mağaza çökmüş durumda

MacGyver.

25.12.2013 21:53:17

+1
yetişiiin! steam left 4 dead 2'yi bedava dağıtıyor arkadaşlar...

Son_Osmanlı1453

25.12.2013 21:53:15

0
Mass Effet serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Mass Effect 4'ten haber varmı?

cristianobg7

25.12.2013 21:52:15

0
abi soru sorma videonn sonunda mı .? bide asus yarışmasından bahsetcekmisiniz ?

savasuzun

25.12.2013 21:52:04

0
DİSCOVERY: çoklu ekran diğer android telefonlara kuruluyor mu

drhsyn23

25.12.2013 21:51:28

0
HTC nin Beats Audio yla yolları ayırmasının HTC yi artık sıradan bir android telefon üreticisi yaptığını düşünüyormusunuz? teşekkürler :)

emre1393

25.12.2013 21:49:06

0
sonunda youtube a geçmişsiniz, tebrikler.

TAYLANGEMİCİ

25.12.2013 21:48:56

0
abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

popkolik25

25.12.2013 21:48:23

0
MERHABA.Ipad Mini 2 mi,Ipad Air mi?Sizce hangisi,neden alınmalı?

Kupaci

25.12.2013 21:47:54

0
bir de ps4 ses kontrolu nasil hemen algiliyormu. turkce konustugunuzda algiliyormu yoksa ingilizce mi konusmak gerekiyo

süperkıro

25.12.2013 21:47:54

0
gta v ps4'de ne zaman çıkar mesut abi?

smeagol.gollum

25.12.2013 21:47:28

0
Mesut abi sende hisse al twitter den yakışır :D

turyunus

25.12.2013 21:46:44

0
ancak tableti pc gibi kullanıp kolay taşınabilirliği için android özelliklede samsung note serisi baya güzel küçük bir pc ve kalemi de baya iyi

Guest-1A72C1774

25.12.2013 21:46:34

0
abi video youtube da akıyor donma yok

savasuzun

25.12.2013 21:46:18

0
DİSCOVERY: Mesut abi bu çoklu ekran normal telefonlara da kurulabiliyor mu?

Playstationtv

25.12.2013 21:45:40

0
ps4 de hangi harddiski takmamizi oneririsiniz marka olarak

Recharged

25.12.2013 21:45:08

0
Acıların çocuğu oldu Twitter hissedarı.

Whitfield

25.12.2013 21:45:07

0
Discovery'deki kulaklık sorunu öldürdü beni... İnsanı delirtebiliyor

turkishairboy

25.12.2013 21:44:13

-1
Merhabalar Mesut Bey, Şu an psn'de yılbaşı indirimi var ve ben battlefield 4'ü 75 tl'ye satın aldın,indiriyorum ps3 için. Ps4 alınca kardeşlik yapmak istiyorum. Nasıl yapılacağını daha önceki programlarda anlatmıştınız. Biliyorum ama ps3 için aldığımız bu oyunu ps4 'e nasıl upgrade edeceğimizi anlatabilirsen çok sevinirim. Teşekkürler. Saygılarımla.

cemal599

25.12.2013 21:44:09

0
Mesut Abi sence yılın oyunu ve konsolu hangisi?

Playstationtv

25.12.2013 21:43:55

0
iyi aksamalar ps4 te hangi hardiski takmamizi onerirsiniz 1 tb

MysticDesign

25.12.2013 21:43:29

0
ipad 3 kaç senemi geçti ? daha geçen sene çıkan cihaz

buludag89

25.12.2013 21:43:25

0
Mesut Abi hangi telefonu kullanıyorsun ? HTC One ile devam mı ediyorsun yoksa Samsung Galaxy Note 3 'ün büyüsüne mi kapıldın ?

karamurat28

25.12.2013 21:43:22

0
Abi büyük Donanımhaber buluşması ne oldu lütfen cevaplar mısın?

RAN7843

25.12.2013 21:43:22

0
mesut bey önümüzdeki iki veya üc yil icinde akili telefonlarimizi oyun konsolu niyetine kullanabilecekmiyiz televizyona baglayip

savasuzun

25.12.2013 21:43:06

0
samsunglardaki çift ekranı kurabileceğimiz bir program varmı? bende ki telefon discovery

JohnRambo55

25.12.2013 21:42:39

0
Selamun aleyküm iyi akşamlar Mesut abi . LG G3 hakkında sızıntılar çıkmaya başladı bu konuda neler düşünüyorsun? Teşekkürler.

Z.İbrahimovic10

25.12.2013 21:42:16

0
Abi GTA V Pc sürümü hakkında ne düşünüyorsun optimizasyon sorunu olur mu GTA IV teki gibi yoksa sorunsuz bir sürüm mü bekliyorsun ve tahminen kaç gb olur ?

specnaz

25.12.2013 21:41:51

0
Stüdyolarınıza ziyaretçi olarak misafir kabul ediyormusunuz gelmek isteriz grafik öğrencisi olarak

mevsres

25.12.2013 21:41:48

0
http://cdn.hwa.com.tr/wp-content/uploads/2013/10/gta_v-pc_kutu_haber.jpg

DirtyMoneySyndicate

25.12.2013 21:41:34

0
Dh bildirim çıktı fakat daha işlevli haberleri ve videoları, forumları takip edebileceğimiz güzel bir uygulama ne zaman gelir.Hem dh hem de bsc için.Eskiden app store kabul etmiyor diyordunuz fakat bildirim geldi o da güzel ama bize daha kaliteli işlevli bir app lazım.

blade184

25.12.2013 21:41:15

0
ersin bsc yılın oyunları ne zaman açıklanıyor ?

ensdrk

25.12.2013 21:41:13

0
iyi yayınlar, general mobile discovery 16gb ürününün bazılarında ekranına çapraz açıdan bakıldığında renklerde negatifleşme oluyor, bu ekranın IPS olmadığını iddia edenler var. sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Dark Saga

25.12.2013 21:41:01

0
Mesut bey xperıa z mi htc one ile takas etmeyi düşünüyorum tavsiye edermisiniz??

demo22

25.12.2013 21:40:50

0
lütfen tekel oyun firmalarına daha fazla yoğunlaşın

keskin53

25.12.2013 21:40:37

0
huawei 3x tr gelir mi? gelse kac tl olur

Aredien

25.12.2013 21:40:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3 Mesut abi benim sana tek bir sorum olacak yarışmada dublaj ve freeze frame yapcam yani dondurup arkadan ses versem efekt olmaz değil mi?
soruyu cevaplarmısın abi

mind of a madman

25.12.2013 21:39:56

0
General Mobile'a Kit Kat güncellemesi gelecek mi?

adam olun

25.12.2013 21:39:33

0
adamların kulağında kulaklık var nasıl arkadan sesin geldiğini anlasınlar

fb168

25.12.2013 21:39:16

0
Mesut abi 1)oyun laptopu olarak www.casperstore.net/?urun-3913-casper-nirvana-csy-4200-4l45a-s 2200 tlye i7 16gb ramli 1tb hdd ve gt 745m olan casper alınır mı? Ekran kartı sorun çıkartır mı?arkadaşlar casper çok sorun çıkartır diyor başka tanınmış markalardan al diyor.sizin önerebileceğiniz marka ve model var mı? 2)sizin note3 te son güncelleme ile android os pil kullanımı yükseldi mi ve yükseldiyse nasıl çözdünüz ?bu soru note 3 kullanıcıları için önemli. 3)ben de suan a350-233 toshiba laptop var buna yeni ekran karti taksam maliyeti cok olur mu? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Nachtsicht93

25.12.2013 21:39:11

-1
Mesut abi tekrar soruyorum. Asus gtx 650ti boost aldım iyi mi ettim?

XeaRaa

25.12.2013 21:39:06

0
Mesut abi senin mikrofon ne marka çok net

civilbugra

25.12.2013 21:38:45

0
bence bu yılın en kötü olayı dizimag ın kapanmasıydı siz teknoloji editörleri bununla ilgili ne diyorsunuz

reinraus

25.12.2013 21:38:31

0
abi Meraba. Bilgisayarımı Ateşle Yarışmasına Arkadaşımla Ayrı Ayrı Katılıcaz Ancak Çekeceğimiz Videolarda İkimiz Olacağımız İçin (Çevremizde Oynatacak Başka İnsan Yok) Bi Problem Olur mu ??

Whitfield

25.12.2013 21:38:16

0
Uzun zamandır izlemiyordum özlemişim

oyunbilgini57

25.12.2013 21:37:34

+1
Abi BF4'ün hep sorunlarından bahsediyorsunuz 2si1 dahil olmak üzere bari şimdi oyun hakkında , haritalar hakkında konuşun .

SelimmDD

25.12.2013 21:36:18

0
Battlefield 4 1 yıl daha çıkmasa Battlefield 3 çok rahat giderdi.

popkolik25

25.12.2013 21:36:03

0
Korku filmi efekti gibi:)))

demo22

25.12.2013 21:35:53

0
Tekel oyun firmalarından çok bahsedin lütfen yaramıza iyi geliyor!

Xagdas

25.12.2013 21:35:18

+1
birisinin evinden bayan sesleri, kapı gıcırtısı falan geliyor. Mesut'ta farkında ve rahatsız.

demo22

25.12.2013 21:32:21

0
Tekel oyun firmalarından çok bahsedin lütfen yaramıza iyi geliyor!

apple19

25.12.2013 21:31:24

0
merhaba retina ekransız ipad mini'de mkv formatında 720p ve 1080p filimler oynatılabilir mi ve skype yüklenip görüntülü görüşülebilir mi?

warrock61

25.12.2013 21:31:20

0
Mesut Abi Biraz " Ses Kartları " Konusunda Bahsedermisiniz ? Ne kadar gerekli ? Fiyatlarının karşılıklarını veriyorlar mı ? LOGITECH Z-623 2+1 THX SES SİSTEMİ var.Bunların Yanına kulaklık olarak LOGITECH G230 OYUN HEADSET düşünüyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000540-g230-oyun-headset/productdetails.aspx?I_ID=65944 Bunların 2'si için 200 TL'ye kadar nasıl bir kart alınabilir ve 200 TL'nin karşılığını verir mi ? CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI http://www.vatanbilgisayar.com/oem-muhtelif-kart/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

Lorience

25.12.2013 21:31:16

0
Abi asus yarışmasında, rüya sistem için çekilecek videodaki emek videonun kazanma olasılığını etkileyecek mi ? Senaryom hazır; fakat çekimlerimin bayağı zor olacağını düşünüyorum. Harcanan emek kriter olarak değerlendirilecek mi ?

Joker38

25.12.2013 21:31:11

0
[:)]

Opricnik

25.12.2013 21:30:48

0
Bağımsız yapımcılarla ilgili bir sorum var bu steamda kickstarte günlük yüzlerce yeni oyun projesi vs yapılıyor ancak benim gordugum çok az kaliteli oyun var çogu bir gazla projeyi yeni fikri duyurup sonra o vaat ettiklerini hiç yapamadan cıkarıyorlar oyunu. ouya'da bunun bir örnegi kickstart'den en çok para toplayan proje OUYA idi.ancak alet çıktıktan sonra bir sürü sorunu oldugu ortaya çıktı ve hiç bir oyun gelmedi(çıktıktan sonra) sizce bu kickstar indie yapımcıların sitelerine /steam'e bir sınırlama getirilmelimi. kalite sınırı gibi bir şey

demo22

25.12.2013 21:30:14

0
Tekel oyun firmalarından çok bahsedin lütfen yaramıza iyi geliyor!

mevsres

25.12.2013 21:30:04

0
Abi ASUS nasıl bir anakart ve ekran kartı üreticisidir sence?

BSC Misafiri

25.12.2013 21:29:25

0
Vayy Ersin.net

fameka

25.12.2013 21:29:18

0
yayın 21:30 da değil miydi

BSC Misafiri

25.12.2013 21:29:11

0
Biyerde toplanıp yapsaydınız daha güzel olurdu.

BSC Misafiri

25.12.2013 21:29:06

+2
2013'ün En iyi editörü Mesut Çevik 2013'ün En iyi oyunu GTA V 2013'ün En iyi konsolu Ps4 2013'ün En iyi forumu DH

ares88

25.12.2013 21:27:37

+1
Mesut abi GTA ONLİNE tarzındaki canlı yayınlarına PS4 üzerinden ne zaman başlamayı düşünüyorsun? Çok keyifli oluyor videoların, merakla bekliyorum

omerdesouza

25.12.2013 21:27:20

0
Lumia ismi altında android telefon gelicek diye bir haber görmüştük geçen günlerde ? Doğruluk oranı ?

blade184

25.12.2013 21:27:14

0
mesut abi ps4 amerikada vergi dahil kaç dolar ?

nickenegerekvar

25.12.2013 21:26:04

0
Mesut reyiz bundan sonra canlı yayınlar youtube üzerinden olsun ustream de takılmaktan izliyemiyoruz. İki player'ı da inceledim ustream hem arkadan buffer'lı hemde takılarak geliyor.

mementopolis

25.12.2013 21:25:34

0
MEsut abi WP8 icinde uygulama haber yapinda w8 olanlarda uygulamalardan yararlansin cünkü ,nekadar kötü olsada iyi olur ?

demo22

25.12.2013 21:25:08

0
ben demiştim programa telefondan başlar tabletle kapatır...

cristianobg7

25.12.2013 21:24:49

0
abi asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında el emeği videolar için movie maker kullana mıyomuyuz ??

Z.İbrahimovic10

25.12.2013 21:24:33

0
Mesut abi Iphone 5 oyun konusunda 3 sene daha götürür mü yoksa 64 bit işlemcili 5s mi almak gerekir Android olarak Nexus 5 mi Xperia Z1 s mi ?

DirtyMoneySyndicate

25.12.2013 21:24:26

0
Xbox one resmi olarak gelecek mi bu ülkeye hiç microsoft yetkilileriyle konuştunuz mu? Xbox one vs Ps4 videosu gelecek mi? Xbox one incelemesi ne zaman gelir ?

XeaRaa

25.12.2013 21:23:41

0
Abi Android os tabanlı bir Lumia gelir mi ? Gelirse nasıl bir Gücü olur ?

Opricnik

25.12.2013 21:23:35

0
Şuna cevap verirseniz sevinirim geçen haberlerde microsoft samsung'a 4 milyar para bağış yaptı haberi çıktı ee nokia'yı aldı bide samsung'a niye bağış yapıyor eger samsung windows phone özel olursa android silinirmi piyasadan? sadece ios vs windows phonemi kalır

drhsyn23

25.12.2013 21:23:09

0
mesut çevik ile canlı oyun devam edecek mi edecekse hangi oyunları düşünüyorsunuz...teşekkürler :)

cristianobg7

25.12.2013 21:22:48

0
abi asus bilgisayarımı ateşle yarışmasında el emeği videolar için movie maker kullana mıyomuyuz ??

XeaRaa

25.12.2013 21:22:10

0
Abi Androis os tabanlı bir Lumia gelir mi ?

cemal599

25.12.2013 21:22:01

0
Mesut Abi sence teknoloji dünyasında yılın olayı ne?

Fear of the Dark

25.12.2013 21:21:27

0
Steam machine çok gereksiz geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz?

cumuk1

25.12.2013 21:21:16

-1
mesut ağebey hangi okuldan ne mezunusun?

burgamer

25.12.2013 21:20:19

0
Mesut abi kameranın markası ne?Canlı yayında yayın yaparken nasıl yeşil perde uyguluyorsun araştırdım ama bulamadım.Open Broadcaster Software demo programını indirdim ancak yeşil perde seçeneği bulamadım.

oyunbilgini57

25.12.2013 21:19:47

0
Abi bu programda birkaç soru soracağım umarım müsade edersin . İlki Moto X hakkında . Biliyorsun Moto X Amerika dışında başka bir yerde değil ama bana özellikleri iyi gibi geldi Türkiye'ye gelirse fiyatı da iyi olursa satacağını düşünüyorum sen ne düşünüyorsun ? Ayrıca telefon Android 4.4'ün yaratıcılarından çıkmasına rağmen has Nexus 5'deki android havasını yansıtmıyor çoğu özellikden kırpılmış acaba bundan sonra çıkacak diğer 4.4'lü gelecek telefonlarda da mı böyle olacak ? Ve BF4 videoları ne zaman gelecek :D

DH Misafiri

25.12.2013 21:18:34

+1
Mesut abi benim sorum şu: 2013 için değerlendirmek gerekirse, Donanım Haber adına en önemli gelişme ne oldu ve Donanım Haber'de yılın çalışanı kim olur :D 2014 için ne gibi planlarınız var.

danger_snake

25.12.2013 21:16:09

0
Abi bu huawei honor x3 tr ye gelcekmi? Gelirse fiyati tahminen ne kadar olur. bi onceki incellemedr f/p urunu olucak deniyordu

TheDC

25.12.2013 21:14:22

0
Sadece sesleri gelse daha iyi olur aslında.Görüntü kasınca sinir bozuyor hafiften.

savasuzun

25.12.2013 21:12:35

-1
gelmiyor mesaj ?????????

12 Angry Men

25.12.2013 21:12:23

-2
okey diyenlerden tiksiniyorum. okeymiş.

alonso59

25.12.2013 21:11:22

0
Abi Nokia Windowsun Virüsüne Yakalandı O Viruste Zamanla Sistemi Ele Geçirdi

savasuzun

25.12.2013 21:11:14

0
deneme

Guest-563091384

25.12.2013 21:10:45

0
Windows 8 veya 8.1 iyi sayılır. Windows 7 daha iyi.Şu an Ubuntu kullanıyorum nedense internetten Ubuntu da daha hızlı. Microsoft Nokia işbirliği baştan hataydı.Htc hd2 ye Android kurduğunuz video yu haturlarsak nasıl bir destek verdiğini anlayabiliriz. Desteği zamanında verseydi o zaman Nokia nın sayesinde farklı bir yerde olabilirdi. Sizinde belirttiğiniz gibi hala gelişmekte olgunlaşmasına zaman var.

kaya061

25.12.2013 21:10:21

0
Mesut abi sence gtx 680 4gb ekran kartimi gtx 780ti ile degistirmeme gerek var mi

mementopolis

25.12.2013 21:10:10

0
MICROSOFT kendine bir eco yaratmaya calisiyor mobil+masa üstü böylece tamamen pisyasayi kendine cekmeye calisiyor. win8 de illaki sorunlu kilan secenekler görmüsünüzdür.

rapidblaze

25.12.2013 21:10:08

0
windows 8 in hava durumu uygulaması, metro arayüzüne tek girme sebebim :D

savasuzun

25.12.2013 21:09:51

0
youtubeden çok kolay izleniyor.. telefondan

warrock61

25.12.2013 21:09:40

0
Mesut Abi Biraz " Ses Kartları " Konusunda Bahsedermisiniz ? Ne kadar gerekli ? Fiyatlarının karşılıklarını veriyorlar mı ? LOGITECH Z-623 2+1 THX SES SİSTEMİ var.Bunların Yanına kulaklık olarak LOGITECH G230 OYUN HEADSET düşünüyorum. http://www.vatanbilgisayar.com/Kulakl%C4%B1k%20ve%20Mikrofonlar/logitech-981-000540-g230-oyun-headset/productdetails.aspx?I_ID=65944 Bunların 2'si için 200 TL'ye kadar nasıl bir kart alınabilir ve 200 TL'nin karşılığını verir mi ? CREATIVE X-FI TITANIUM PCI-E SES KARTI http://www.vatanbilgisayar.com/oem-muhtelif-kart/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

TheDC

25.12.2013 21:09:33

0
Masaüstünün kirliliğini sevmeyen biri olarak ben metro arayüzünü çok kullanıyorum.

demo22

25.12.2013 21:09:32

0
youtube dan daha az gecikmeli izlenebiliyor.

Steve Jobs

25.12.2013 21:09:14

0
acaba çekinceli mi davranmıyor musunuz? metro arayüzüne alışma süresine girdiniz mi?

sombie

25.12.2013 21:09:09

0
hocam böyle birşey bekleniyordu çünkü microsftun arkasında durdu nokia kendini öldürdü. zaten iso ve andoride bakınca pekte kullanmayan bir marka ben kullandım çok sade bir tasarım var en önemliside mağazası berbat çünkü batak gibi bir oyunu 3 tl satıyorlar bazen

süperkıro

25.12.2013 21:09:08

+2
mustafa kim abi?

apple19

25.12.2013 21:09:06

0
merhaba sorularımı soracağım forum sayfasına nasıl ulaşacağım

necros76

25.12.2013 21:09:01

0
modern arayuzun görünümü iyi AMA kullanımda batıyor.

furkontbaba

25.12.2013 21:07:34

0
abi 280x mi gtx770 mi

Guest-B61CB1CD0

25.12.2013 21:07:30

0
stephen elop nokiaya ilk geldiğinden beri nokiayı batağa sürükledi ve aldı.çok güzüldüm microsofttan nefret ediyorum.bi şirket tepeye giderken sizce bir anda nası geri kalabilir.bi şirket daha kapitalist sistemde yok oldu :(

XeaRaa

25.12.2013 21:07:22

0
Bence NOKİA nın satışı iyi olmadı ya. Hey gidi 3210'lar Heyy :( Ahh bi androide geçmedi adamlar ya Geçseler belki samsungu geçerdi nokia..

enevre

25.12.2013 21:06:39

0
yeni üretilen telefonların isimleri microsoftmu olacak peki diğer lumialara ne olacak nokıa çünkü

Nachtsicht93

25.12.2013 21:06:37

0
Microsoft tabi iyi bir firma fakat o bir zamanların devi olan "Nokia" nın bir kısmını dahi olsa alması şok etkisi oldu herkes için.

furkontbaba

25.12.2013 21:06:26

0
yayın akıcı Mesut abi r9 280x mi yoksa gtx770 mi saol teşşekürler abi

trucks_one

25.12.2013 21:06:19

0
Thermaltake EA Sport Isirus kulakici kulaklık nasıl abi? Bir Bilgin var mı? [link=http://www.vatanbilgisayar.com/kulaklik-ve-mikrofonlar/thermaltake-tts-ht-isu005ebwh-tt-esports-isurus-profesyonel-kulakici-oyun-kulakligi--(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=57967]Vatan TTe Sport Isirus[/link]

necros76

25.12.2013 21:05:52

0
bende uzuldum de ölmüş olan nokıa yı wp 8 le daha da öldürücek yazılım şirketi ama mobıl tarafı bitmiş

specnaz

25.12.2013 21:05:25

0
Konuyla ilgili değil ama Taraftar bölümündeki yöneticilerden çoğu kullanıcı memnun değil bundan sürekli haksızlık yapılıyor ve trolleme mevcut mesut abinin dikkatine

demo22

25.12.2013 21:04:57

-1
tekrar söylüyorum telefon ve tablet artık insanları çok sıkıyor lütfen buna dikkat edin!

sametakan

25.12.2013 21:04:33

0
Merhaba Mesut bey Galaxy note 2 mi yoksa optimus g pro mu aliyim internet hızı ve şarj çok önemli oyunları medium da da oynarım

evohan

25.12.2013 21:04:11

0
G-sync derim

demo22

25.12.2013 21:03:09

0
youtube dan daha iyi lütfen artık youtube dan da canlı yayın seçeneği sunun!

Geldimmigordun

25.12.2013 21:02:52

0
youtube ta gema yüzünden izleyemiyorum

sercantr10

25.12.2013 21:02:31

0
Oh be Youtube doğru seçim :D Kolay gelsin başarılar mümkünse yayından bir önceki yılın sonunda çıkan cihazlarıda alırsanız konuya iPhone 5 mesela son 1 -2 ayda Türkiyeye anca sonraki yıl gelidiği için bu yıl oluyo tekniken.

TheDC

25.12.2013 21:02:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: demo22 youtube stream i nerden izleyecez ???
http://www.youtube.com/watch?v=cKO038diV2I

danger_snake

25.12.2013 21:01:55

0
Mesut abi youtube on numara olmus. smart tv uzerindrn izliyorum. hic takilma yok. film gibi izliyorum valla

reinraus

25.12.2013 21:01:51

0
abi Meraba. Bilgisayarımı Ateşle Yarışmasına Arkadaşımla Ayrı Ayrı Katılıcaz Ancak Çekeceğimiz Videolarda İkimiz Olacağımız İçin (Çevremizde Oynatacak Başka İnsan Yok) Bi Problem Olur mu ??

Tekno moomce

25.12.2013 21:01:38

0
İzleyelim bali

EagleTibet

25.12.2013 21:01:34

0
Mesut abi sence bu sene Note 3 almalımıyım yoksa gelecek senenin telefonlarından birisini beklemelimiyim? Abi bide introyu biraz daha kısa tutarsan bence daha iyi olur.

civilbugra

25.12.2013 21:01:33

0
bence ersin'in yerinde ttnet bu upload için teşekkürler yazalım daha güzel olur

Guest-B61CB1CD0

25.12.2013 21:01:16

0
ersin abi intel hd graphichs gibisin :D 15 fps ile

enevre

25.12.2013 21:01:10

0
mesut abi arkandaki resmi keşke daha sade çekseydin :D

sombie

25.12.2013 21:00:59

0
mesut hocam. erdi hocam nerde onsuz olmaz. o canlı yayında başroldur yoksa asolistler gibi sonda mı çıkacak :)))

NightHunterTR

25.12.2013 21:00:41

0
Mesut Abi Huwai honor 3x Türkiye'ye ne zaman gelecek bir bilgin varmı ve Fiyatı nasıl olacak

Birkhoff

25.12.2013 21:00:06

0
Mesut Abi yarışma efekt konularına biraz açıklama getirirmisiniz ?

demo22

25.12.2013 20:59:52

0
youtube stream i nerden izleyecez ???

Nachtsicht93

25.12.2013 20:59:20

0
Mesut abi canlı yayında cevaplamanı istiyorum. Gtx 650ti boost aldım iyi mi ettim Teşekkürler abi :)

TheDC

25.12.2013 20:58:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: XeaRaa İ5 4440 - 487 TL GIGABYTE H81M-S2PV- 164 TL COOLER MASTER RC-430 500W- 212 TL ZOTAC GTX660 AMP- 444 TL RAM 8GB- 205 TL SSD KINGSTON 128GB- 256 TL Toplam:1768 TL KASA HARİÇ:1556 TL ps4 verecem parayla bu sistemi toplar full hd battlefield 4 keyfi yaparım
1 yıl sonra aynı parayı verip yeni sistem topluyorsun

demo22

25.12.2013 20:57:58

0
telefondan ve tabletden çok bahsetmeyin çok sıkıcı.

XeaRaa

25.12.2013 20:56:31

-3
İ5 4440 - 487 TL GIGABYTE H81M-S2PV- 164 TL COOLER MASTER RC-430 500W- 212 TL ZOTAC GTX660 AMP- 444 TL RAM 8GB- 205 TL SSD KINGSTON 128GB- 256 TL Toplam:1768 TL KASA HARİÇ:1556 TL ps4 verecem parayla bu sistemi toplar full hd battlefield 4 keyfi yaparım

qazrfv

25.12.2013 20:56:15

0
YouTube yayını 5 sn geç geliyo ustreama göre.

mementopolis

25.12.2013 20:55:48

0
Haha ERSIN BEY INTENET CAFE DE BAGALANIYOR

Nachtsicht93

25.12.2013 20:55:24

0
Mesut abi senin görüntün çok daha iyi.

mementopolis

25.12.2013 20:54:37

0
MEsut cevik´in enleri :D

TheDC

25.12.2013 20:53:52

0
Ersin abi donuyor hafiften

Aredien

25.12.2013 20:42:43

0
Mesut abi benim sana tek bir sorum olacak yarışmada dublaj ve freeze frame yapcam yani dondurup arkadan ses versem efekt olmaz değil mi?

betadragon

25.12.2013 20:33:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nz9 Başlamama sebebi ne acep?
25 dk var

Nz9

25.12.2013 20:26:17

0
Başlamama sebebi ne acep?

Opricnik

25.12.2013 20:22:59

-5
Yılın Donanımı = Oculust Rift Yılın Telefonu = iPhone 5S Yılın Tableti = iPad Air Yılın Konsolu = PS4 Yılın Oyunu = GTA5/Last of US Yılın Olayı= Microsoft'un Nokia'yı satın alması Yılın Uygulaması=? Yılın Videosu Yılın Parçası Yılın Epic Fail Olayı= Nintendo'nun Wii U'sunun 3 milyonu geçememesi Yeter

SAFİMARANGA

25.12.2013 20:18:17

-3
Beklemedeyim..
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

mbdlgc

25.12.2013 20:12:08

0
2013 ün en iyi forumu belli diğerlerini izleyeceğiz

BSC Misafiri

25.12.2013 20:09:02

0
meraba ben mesut çevik

Reul

25.12.2013 19:59:09

0
bekliyorum merakla başlamasını

QMechanic

25.12.2013 19:52:03

0
Bekliyoruz

Apoc

25.12.2013 19:36:43

+125

Al Swearengen

25.12.2013 19:16:02

0
Giderayak huawei 3c ve 3x ile bombayı patlattı.Mesut abi honor 3x i de değerlendirirsen sevinirim.

RealArek

25.12.2013 19:13:44

0
Canlı yayın tekrarı olucak mı ?

xxSpecter

25.12.2013 19:10:06

-3
İyi ki gördüm ha. Hemen cips kola almaya gidiyorum.

h0c@

25.12.2013 19:07:33

+2
2013 e veda ederken damga vuran telefon huawie 3c olmuş anlaşılan http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-Honor-3C-9-milyon-on-siparis-rakamiyla-yeni-bir-rekora-imza-atti.htm

Ken Block43

25.12.2013 18:52:23

0
mesut abi yapma ya. Kırk yılın başı bir sınava calısacaktım yine çalışmayacagım sanırım

OldGamers86

25.12.2013 18:49:19

0
Cidden telefon ve tablet ağırlıklı olmasın pls... Yılın donanımı..vs olsun. :)

demo22

25.12.2013 18:41:40

0
programı telefonla başlayıp tablet le kapatır iyi izlemeler size.

DH Misafiri

25.12.2013 18:29:38

+2
Mobil platforma ağırlık verilmesin diğer platformlarda olsun. 2013'e damga vuran bir olay ise MW3'ün TR dublaj çıkmasıdır. :)

Mihrali Bey

25.12.2013 18:26:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign parti kur oy verelim mesut başkan
Aynen. Bu ülkenin Mesut Çevik gibi bir lidere ihtiyacı var.

DirtyMoneySyndicate

25.12.2013 18:24:18

0
Bu sefer canlı izleyeceğim sıkıntı olmazsa malum tr şartlarında internetten canlı yayın izlemek işkence ama olsun.

TheDC

25.12.2013 18:14:31

+26
2013'ün En iyi editörü Mesut Çevik 2013'ün En iyi oyunu The Last Of Us 2013'ün En iyi konsolu Ps4 2013'ün En iyi forumu DH

asdf_13

25.12.2013 17:59:16

0
telefon konusunda tek bir lider olamasa da 64 bitli iphone 5s ileriye dönük en yenilikçi adımı atttı bu yıl...

seven44

25.12.2013 16:14:46

0
güzel bir yayın olması dileğiyle

DH Misafiri

25.12.2013 16:02:07

-1
2013 e damgasına vuran akıllı telefon kuşkusuz HTC ONE 2013 e damgasına vuran phaplet telefon kuşkusuz SAMSUNG GALAXY NOT 3 Benim şahsi görüşlerim bu iki cihaz samsungun cihazlarını kolay kolay beğenmem ama not 3 ü güzel yapmışlar.samsungu beğenmememin sebebi plastik kasa ve tasrımı hiç hoşuma gitmiyor.şuanda htc one kullanıyorum memnunum şuana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.şimdi htc m8 i bekliyorum onu alacam

EzoBride

25.12.2013 15:39:16

-2
Önlerden

General.

25.12.2013 15:38:16

0
İyi yayınlar

iboocum

25.12.2013 15:30:49

0
bekliyoruz abi

senersongur

25.12.2013 15:28:05

-5
Damga vuran Telefonlar LG G2 Moto G Nexus 5 GM Discovery HTC One Damga Vuran Tabletler Nexus 7 BİM Hi Level Tablet Damga Vuran Otomobiller Mercedes E Class Porsche Cayenne Turbo S 1.6 Dizel Passat

cinemaker

25.12.2013 15:00:26

+1
2013 e damga vuran telefonla (GMD) izlicem inadına canlı yayını

mhcd

25.12.2013 14:53:10

0
güzel bir yayın olması dileğiyle

mind of a madman

25.12.2013 14:20:55

0
Carsamba gunu izledigim dizi falanda yok bunu izleyelim bari

Gladiotürk

25.12.2013 14:11:58

0
Teşekkürler Şimdiden

Xagdas

25.12.2013 13:16:51

+5
Ayrıca sosyal ağlar hariç en fazla girdiğim site. Ama bi AppStore / PlayStore uygulaması yapamadınız yıllardır. Kimse mobil siteden bahsetmesin, ya da tapatalk vs.

Xagdas

25.12.2013 13:14:44

0
En fazla reklam gösteren site DH Birde en pahalı bilgisayarı hediye etmek için aracılık yapan site.

zalimahmet

25.12.2013 13:11:20

+3
GM discovery.. Ps4.. GTA V

EinsteininTorunu

25.12.2013 13:08:19

0
Youtube güzel seçim olmuş.

BiPeRVA

25.12.2013 13:03:17

0
akşama iyi bir program bekliyor bizi.

VECT0RX

25.12.2013 12:58:10

0
[:)]

Dark Saga

25.12.2013 12:53:35

+2
Bekliyoruz, Youtube üzerinden de yayınlanacak olmasıda güzel olmuş..

REDSTONE

25.12.2013 12:52:41

+1
Bakalım 2013 yılına neler damga vurmuş ?

DH Misafiri

25.12.2013 12:52:00

0
abi kralsın yaa :D

MysticDesign

25.12.2013 12:51:30

+70
parti kur oy verelim mesut başkan

Meraxes

25.12.2013 12:37:44

0
gülüşüne kurban

Geldimmigordun

25.12.2013 12:33:25

0
erdi abi ve ender abi olur umarım

Gl4dius

25.12.2013 12:32:41

0
yaptığınız çalışmaları hayranlıkla izliyorum teşekkrüler

Z.İbrahimovic10

25.12.2013 12:32:32

-1
Yerimizi alalım

chakal131

25.12.2013 12:27:40

-3
Kralsın mesut abi

nickenegerekvar

25.12.2013 12:26:27

+5
Sonunda takılmadan izleyebileceğiz...
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız