Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1999 Yapımı Açık Dünya RPG Oyunu Outcast Steam'e Geldi


       Bildiğiniz gibi bu senenin başlarında geliştirici ekip Fresh 3D, 1999'da çıkmış açık dünya aksiyon oyunu Outcast'i gelişmiş görselleri ve yeni içeriklerle oyunculara sunmayı planlıyordu. Bunun için başlatılan Kickstarter kampanyası ne yazık ki yeterli bağışı toplanamadığı için iptal edildi. Bu duruma üzülen oyuncuların sevineceği bir haberimiz var:
 
      Geliştirici ekip Outcast'in 1080p çözünürlük ve kontrolcü desteği sunan, gelişmiş arayüzlü hali Outcast 1.1'i Steam üzerinden oyunculara sundu. Nostalji yapmak isteyen oyuncuların veya Outcast Reboot HD'yi bekleyemeyen oyuncuların Outcast 1.1'i seveceğini söyleyebiliriz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Adventure Outcast Outcast Reboot HD Kickstarter Remake
This War of Mine'a Yeni İçerikler Eklendi Bloodborne'dan Chalice Dungeons Ayrıntıları ve Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Farid98Mammadov

18.12.2014 16:17:25

0
Biraz erken bence bu daha üst düzey bir oyun 5-6 yıl sonra çıkarardılar bari bilgisarlar kaldırardı -.-

hasandlk

18.12.2014 11:55:17

+1
Kickstarter kapmanyasının iptal edildiğine üzülmüştüm ama şaşırmamıştım çünkü Fresh 3D yetersiz görsel ve videolarla bir proje sözü vermiş ve haliyle de pek inandırıcı olamamıştı. Zamanında bu oyunu önce cd formatında daha sonrada GOG'dan satın alarak oynamıştım ve gerçekten çok başarılı bir oyunde keşke Outcast 2 iptal edilmeseydi. Outcast 1.1 versiyonu açıkçası bana pek de gelişmiş gibi gelmedi aksine oyun için çıkan fan yapımı modlardan daha düşük kalitede ama yeni güncellemeler gelecekmiş, eğer oyunu daha fazla geliştirmeyi başarabilirlerse tekrar oynanır ama bu hali ile pek de bir yenilik sunmuyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Outcast Reboot HD
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız