The Lord of The Rings: Gollum Oyunundan Yeni Detaylar Paylaşıldı

Özgür Eroğlu

 
2019 yılının başlarında duyurulan The Lord of The Rings: Gollum'dan yeni detaylar açıklandı. Duyurulduğundan beri sessizliğini koruyan oyundan sonunda, az da olsa yeni detaylar öğrendik.
 
The Lord of The Rings: Gollum öncelikli olarak, hikaye odaklı bir aksiyon gizlilik oyunu olacak. Deadalic, oyundaki Gollum'un, Andy Serkis'in Gollum'una benzemeyeceğini söyledi. Oyun daha önce de açıklandığı gibi The Lord of The Rings üçlemesinden daha öncesini anlatacak ancak tanıdık simalar da göreceğiz. Örneğin Legolas'ın babası Thranduil, oyundaki yan karakterlerden biri olacak. Oyunda görebileceğimiz yerlerden birisi de Mordor olacak. Mordor'daki Barad-Dûr'u yani Sauron'un gözünün olduğu Kara Kule'yi de göreceğiz. Son olarak da oyunda Nazgûl'leri de görebileceğiz ancak söylenene göre filmdekilerden daha az havalı olacak. Yapımcı, Nazgûl'lerin daha az havalı olarak da popüler olabileceğini düşünüyor.
 
Geliştiriciliğini Daedalic Entertainment'ın yaptığı oyunun 2021 yılında çıkması planlanıyor, çıkış yapacağı platformlar yeni nesil konsollar ve PC olacak.