God of War Başından Sonuna Kadar Oynanabilir Durumda

Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 sunumu esnasında paylaştığı oynanış videosundan sonra sadece twitter üzerinden ufak tefek bilgiler aldığımız yeni God of War oyunu hakkında önemli bir aşama yaşandı. Belirtilene göre de God of War artık başından sonuna kadar oynanabilir durumda.
 
   Twitter üzerinde yeni God of War haberlerinden ümidini kesen bir kullanıcının E3 videosuna göndermeli olarak "Bazen oyunun sadece geyik avlama bölümünden ibaret olduğunu düşünüyorum."  demesi üzerine oyunun direktörü Cory Barlog heyecan verici bir aşama kaydettiklerini belirterek oyunun ilk kez bitirildiğini açıkladı.
 
 
   2013 yılının ortasında PlayStation 4'e özel olarak geliştirilmeye başlanan God of War'un ne zaman çıkış yapacağı açıklanmış değil ancak her zaman belirttiğimiz gibi Cory Barlog E3'te oyunun bu yıl değil ancak yakın zamanda geleceğini belirtmişti. "The game will be released “soon,” not this year."
 
   Ek olarak God of War bugün bir başka aşama daha kaydetti. Oyunun E3'teki videosu Sony'nin en çok izlenen trailer'ı oldu. Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.