Bulletstorm'a Sahip Olanlara Remastered Sürüm Bedava Değil

Gazali Çetinkaya

 
   1 Aralık tarihinde gerçekleşen The Game Awards etkinliği esnasında resmi duyurusu yapılan Bulletstorm: Full Clip Edition için özellikle PC kullanıcılarını ilgilendiren bir haber geldi.
 
   Gearbox CEO'su Randy Pitchford, twitter'dan gelen sorular üzerine orijinal Bulletstorm'a sahip olanlara remastered sürüm Full Clip Edition'ın ücretsiz olarak verilmeyeceğini açıkladı. 
 
   Bir kullanıcının orijinal oyunu sahip olup remastered sürümün ücretsiz olarak veya büyük bir indirimle verilip verilmeyeceği sorusuna Randy Pitchford, farklı dağıtıcı, bölge, platform vs. konularını belirterek mümkün olmadığını söyledi. Başka bir kullanıcının Darksiders Warmastered örneğini vermesi üzerine de Randy Pitchford, farklı bir durum olduğunu dile getirerek Nordic'in tüm haklarını aldığını, kendilerinin ise bunlardan herhangi birine sahip olmadığını sadece geliştirici ekip People Can Fly'a yardım ettiklerini belirtti. 
 
 
   Bulletstorm: Full Clip Edition, 7 Nisan 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Oyunu isterseniz şu an ön sipariş verebilirsiniz. Bulletstorm: Full Clip Edition, Steam'de %15 indirimle 63,75 TL, PlayStation Store'da 149 TL (PS Plus ile 126,65 TL), Xbox Store'da ise yine indirimli olarak 108,38 TL.
 
"Bulletstorm Ön Siparişi: Full Clip Edition'ı sipariş edin ve Duke Nukem'in Bulletstorm Turunu ücretsiz edinin!"