Visceral Games'in Star Wars Oyunu "Star Wars Uncharted" Olmayacak

Gazali Çetinkaya

   Electronic Arts, bildiğiniz üzere 3-4 yıl boyunca yeni Star Wars oyunları getirecek ve bunlardan bir tanesi de Battlefield Hardline ve Dead Space oyunları ile tanıdığımız Visceral Games'in geliştirdiği bir oyun olacak.
 
   Eski Uncharted direktörü Amy Hennig de Naughty Dog'dan ayrıldıktan sonra Visceral Games'de bu oyun üzerinde çalışmaya başladı ve gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında oyun hakkında açıklamada bulundu.
 
   Yeni Star Wars oyunu manevi olarak Uncharted oyununa benzeyecek olsa da Amy Hennig, oyunun"Star Wars Uncharted" oyunu olmayacağının altını çizdi. 
 
   Amy Hennig bir örnekle durumu şöyle açıkladı: "Bir Uncharted'ta oyunu kötü adamın gözünden görmeyiz, belki üçüncü kişi açısından olabilir ancak daima kahramanın gözünden olayları görürüz, tıpkı Indiana Jones filmleri gibi. Star Wars ise farklıdır. Star Wars'ta birden fazla karakterin serüvenine dahil oluruz."
 
  Bunun dışında Amy Hennig, oyunun 2018 yılında geleceğini doğruladı. Daha önce de 2018'de geleceği düşünülüyordu ancak kesin bir zaman dilimi verilmemişti.
 
   Haberin başında da belirttiğimiz üzere Electronic Arts 3-4 yıl boyunca ve her yıl en azından bir tane Star Wars oyunu sunmayı planlıyor. 2017'de geleceği açıklanan Star Wars Battlefront 2 oyunu dışında Titanfall 2 ile tanıdığımız Respawn Entertainment ve Visceral da Star Wars oyunu geliştiriyor.