Watch Dogs 2 Oynanış ve Hikaye Videosu İle Karşınızda

Kaan Bolat

Watch Dogs 2

 
   Watch Dogs’un ilk oyunu Ubisoft tarafından oldukça çok şişirilmiş ve hatta Los Santos'ta sizlere 2 ay yeter söyleminde bulunarak hem oyunculara büyük umutlar vermiş hem de GTA serisine rakip olmayı seçmişti. Ama atalarımızın dediği gibi  "Büyük lokma ye büyük söz söyleme" lafını harfi harfine gerçekleştiren ilk yapım oyuncuları pekte memnun edememişti ve bu yüzden Ubisoft bu sefer Watch Dogs 2 ile işi oldukça sıkı tutmakta.
 
   İlk olarak hikaye videosuna değinirsek oyundaki karakterimiz olan Marcus Holloway ve ona yardımcı olacak olan karakterleri görüyoruz ayrıca ilk oyunda yer alan Raymond Kenney’de bu karakterlerden biri. San Francisco’da yer alan ve bütün iletişimi elinde bulunduran Blume Şirketine karşı savaşacağımız bu yapımda bakalım bizleri nasıl bir hikaye bekliyor hep beraber göreceğiz.
 
 
 
   Ayrıca Watch Dogs 2, 3 adet oynanış videosu bizlerle ve oyuna biraz değinmek gerekirse oyunun araç kullanımı ilk oyundan çok daha başarılı olmuş durumda ve oyunda araçlarla yaptığımız ani hareketleri oldukça güzel bir şekilde tepki vermekte. Çatışma mekanikleri ise ilk oyundan biraz daha iyi durumda olsa da henüz istenilen seviyeye gelebilmiş değil ayrıca oyunda karakterimizin akrobatik hareketleri ise oynanışa ayrı bir hava katmış durumda. Bunun dışında oyunda Drone, uzaktan kumandalı arabalar ve otomatik kapıların kontrolünü ele geçirebiliyoruz.
 
   Not: Videolar Spoiler niteliğindedir.
 
 
   Watch Dogs 2, 15 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için raflardaki yerini alacak.