FIFA'da Kaybedince Arkadaşını Öldürdü

Gazali Çetinkaya

 
   Daha öncesinde futbol oyunlarında yenildiği için konsolu veya kontrolcüyü kıran insanlara rastlamıştık. Hatta biz bile FIFA'da tam gole giderken arkadan kayıldığı zaman arkadaşımıza sinirlenip kötü söz söylediğimiz de oluyor. Ancak İngiltere'nin başkenti Londra'dan gelen bu haber bahsettiğimiz kadar masum değil, insanın kanını donduracak cinsten.
 
   Xbox üzerinde FIFA oynayan Azeem Issa (22), maçı kaybetmesi üzerine sinirlenip arkadaşı Sahil Roy'u (28) boynundan iki kere bıçakladı. Evlilik hazırlığında olan Sahil Roy boynuna aldığı darbeler nedeniyle de hayatını kaybetti.
   
   Polis tarafından gözaltına alınan Azeem Issa, maçın ardından arkadaşının galibiyetini çok büyütmesine sinirlendiğini ve evine gittiğini söyledi. Birlikte esrar kullandıktan sonra konuşmaya başlayan iki arkadaşın sohbeti bir süre sonra tartışmaya dönüştü ve olay ölümle sonuçlandı.
 
   Daha önce uyuşturucu bulundurma, kullanma, silah bulundurma, saldırıya ve hırsızlığa kalkışma suçlarından cezaya çarptırılan Issa adam öldürmekle yargılanıyor. Issa davada cinayet işlediğini kabul etmedi. 
 
Kaynak: NTV