Battlefield 1'in Betası Ne Zaman Başlıyor ?

Burak Oruç


    Battlefield 1 uzun zaman sonra bizleri tekrar 20. yüzyıl götürecek. Özellikle Gamescom 2016 süreci olmakla beraber duyurulduğundan bu yana Battlefield 1'in bir çok detayını öğrendik, oynanış görüntülerini izledik. Peki ya artık bizzat deneme zamanı gelmedi mi ?

    Battlefield 1'in açık betası  31 Ağustos'ta PC, PS4 ve Xbox One'da başlayacak. Tabii eğer geçtiğimiz dönemlerde başlatılan Battlefield Insider programına kayıt yaptırıp yerini ayırtanlardansanız hemen yarın Battlefield 1'i denemeye başlayabilirsiniz. Kayıt yaptıran kullanıcılara email aracılığıyla betaya erken giriş yapmalarını sağlayacak olan kodlar en kısa zamanda gönderilecek.

    31 Ağustos'ta ise herhangi bir koda ihtiyaç duymadan Playstation Store, Xbox Store ve PC için Origin üzerinden betaya ulaşabileceksiniz. Beta sürümünün boyutu ile ilgili resmi bir açıklama yok fakat 6 GB olacağına dair bazı sızıntılar mevcut.

    Battlefield 1 betası; at sırtında çatışmalar, ağır zırhlı bir tren, uçaklar ve dahasını içinde barındıracak olan Sinai Desert haritasında geçecek. Betada iki çeşit mod olacak bunlar, Conquest ve Rush modları olacak. Maçlar 64 kişilik olacak.

    Betanın devamında eklenecek harita veya modlar olup olmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yok. PC kullanıcıları için resmi olarak duyurulan bir sistem gereksinimleri tablosu da şu an için gündemde değil. Bu konularla ilgili gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

    Battlefield 1, 21 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.