Mads Mikkelsen, Death Stranding Ekibine Katılmış Olabilir

Gazali Çetinkaya

   Hideo Kojima, Sony'nin E3 sunumunda Norman Reedus'un başrolde olduğu ilginç bir video paylaşarak oyuncuları heyecanlandırmayı başarmıştı. Son yaşanan bir gelişme ile de Kojima bizleri daha da heyecanlandırmayı başaracak gibi görünüyor çünkü Mads Mikkelsen'ın Death Stranding ekibine katıldığına dair bazı söylentiler ortaya çıktı.
   
   İlk olarak Kojima twitter üzerinden Death Stranding'in setinden bir adet fotoğraf paylaştı ve sizinde aşağıda görebileceğiniz üzere bu aktörün üzerinde turuncu bir giysisi ve gri bir kapüşonu bulunuyor.
 
 
 
   Ardından ise Instagram üzerinden bir hayranı Mads Mikkelsen ile fotoğraf çekildi ve ne tesadüf ki Death Stranding setindeki aynı giysi.
 
 
   Jagten, Adams æbler, Hannibal dizisi ve diğer birçok filmiyle oldukça iyi işler çıkaran Danimarkalı aktörün Death Stranding ekibinde yer alacağına dair henüz bir doğrulama gelmiş değil ancak bu fotoğraflar üzerinden yorumlarsak giysi ve fizik aynı diyebiliriz. Ayrıca Kojima'nın 2015 Ocak ayında favori aktörüm Mads Mikkelsen diye bir tweet attığını da hatırlatalım.