Ubisoft, Watch Dogs 2'nin İlk Oyun Gibi Downgrade Edilmeyeceğini Söylüyor

Gazali Çetinkaya

 
   İlk oyunuyla fena olmayan bir yapım ortaya koymasına rağmen beklentileri çok yükseğe çıkardığı için oldukça eleştiri alan Ubisoft, bu kez ilk oyundaki downgrade sebebiyle birlikte 2. oyunda bu hataya düşülmeyeceğine değindi.
 
  İlk oyunun ve ikinci oyunun yapımcılığını yapan Dominic Guay, Watch Dogs'un ilk olarak E3 2012'de gösterildiğini, o tarihte yeni nesil konsolların donanımları hakkında kimsenin pek fazla bilgi sahibi olmadığını ve tahminlere göre ellerinden gelenin en iyisini yaparak çok güçlü bir PC üzerinde oyunu oynattıklarını dile getirdi. Ayrıca Dominic Guay, ikinci oyunun ilk oyundaki gibi downgrade edilmeyeceğini ve başından beri hedeflenen platformlar üzerinde çalışıldığını belirtti.
 
   Hatırlarsanız Ubisoft yine geçtiğimiz yılın bu aylarında "E3 2015'le beraber tamam artık dedik. Oyunların oynanabilir seviyede olduğuna inandıktan sonra hedef donanımlara optimize etmeye başladık. Bundan sonra bir demo sunumu yapacakken yapımcı ekibe bu demonun gerçekten de hedef donanımlarda(yeni nesil konsollar) oynanabilir olup olmadığını soruyoruz. Çünkü oyuncuların videoda gördüklerini aynen oynamalarını istiyoruz." sözlerini söylemişti.
 
   Marcus Holloway adında genç bir hacker karakterini yöneteceğimiz Watch Dogs 2, 15 Kasım 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.