Microsoft, Crackdown 3'ün Bu Yıl Çıkmasına İhtiyaçları Olmadığını Söylüyor

Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft'un önemli markalarından sayılabilecek Crackdown'un yeni oyunu bildiğiniz üzere E3 döneminde 2017 yılına ertelenmişti. Xbox'ın pazarlama kısmının başında bulunan Aaron Greenberg de Crackdown 3'ün çıkış zamanına ve gerekliliğine değindi.
 
   Aaron Greenberg yaptığı açıklamada Crackdown 3'e bu yıl ihtiyaçları olmadığını bu yıl için ellerinde ReCore, Forza Horizon 3, Gears of War 4, Dead Rising 4, 3.parti oyunlar ve EA ile partnerliklerinin olduğunu belirtti. Greenberg ayrıca tüm oyunları 2016'nın sonuna sıkıştırmak istemediklerini, kullanıcılara oyun oynamak için zaman tanımanın doğru olacağını da ekledi. 
 
   Hatırlarsanız Phil Spencer da E3 sonrası verdiği röportajda bu yıl sunulacak oyunlar açısından iyi iş çıkardıklarını ve dolu bir yıl olacağını belirtmişti.
 
   "E3 konferansına baktığım zaman Xbox One ve Windows 10 için 4 tane büyük exclusive oyun gösterdik. Bu oyunları düşündüğümde -Gears, Dead Rising, ReCore, Forza Horizon- hepsi de bu yıl çıkıyor. Indie kısmında da We Happy Few, Below, Cuphead ve daha birçok oyunumuz var. Bunların bazıları da bu yıl çıkacak."