GTA V'e CJ'li Hikaye DLC'si Gelebilir!

Tunahan Safdır


     Grand Theft Auto: San Andreas'ın ana karakteri CJ'i seslendiren aktör Christopher Bellard a.k.a Young Maylay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla bizlere bir mesaj vermeye çalışıyor gibi!

     Paylaştığı fotoğraflardan birinde CJ'in omzuna oturttuğu GTA V'ten Franklin karakterini ve arkasında Grand Theft Auto V Franklin's şeklinde bir yazı görüyoruz. Açıklamasında RealCuzzins(Gerçek Kuzenler) bulunan fotoğraf, CJ ve Franklin'in hikaye gereği aralarında epey yaş farkı olan kuzenler olabileceğini gösteriyor. Arkadaki yazı ise olası bir hikaye bazlı GTA V DLC'si veya GTA IV'teki The Lost and Damned veya The Ballad of Gay Tony genişleme paketlerine benzer uzun soluklu bir içeriği işaret ediyor olabilir.

     Straight Outta Grove Street etiketli CJ ve Franklin görselleriyle paylaşımlarına devam eden MayLay, yakın dönemde çıkmış olan ve 90'lardaki Amerikan Hiphop ortamını, MC'lerin o dönem başlarından geçen olayları konu alan Straight Outta Compton filmiyle ismen benzerlik taşıyan fotoğraflarla akıllara bir soru getirdi. Acaba CJ'in San Andreas'ın hikayesinden sonra yaşadıkları veya o dönemden günümüze kadar Los Santos'ta nelerin yaşandığını yine CJ'in gözünden göreceğimiz bir DLC'ye işaret ediyor olabilir mi dersiniz?

     Paylaşımlar bunlarla da sınırlı değil. Bir diğer fotoğrafta üstte CJ ve Franklin'in, San Andreas ve GTA V'teki görselleri altında ise ikilinin gerçekte birlikte çekilmiş oldukları bir fotoğraf yer alıyor. Açıklamasında CJ, Franklin, GTA, Shh! yazan fotoğraf henüz hazır olmayan büyük bir GTA duyurusunun habercisi gibi.

     MayLay'in Instagram hesabından bu tarz paylaşımlar yapmasının oyuncuları heyecanlandırdığı kesin. Los Santos'ta, San Andreas'tan GTA V'e kadar ki süreçte neler olduğunu merak eden pek çok oyuncu bulunmakta. Yakın dönemde Lowrider araç güncellemeleri gibi o dönemin havasını yansıtan içerik DLC'lerini oyuna ekleyen Rockstar'ın bu tarz büyük bir hamleye hazırlanması beklenmeyecek bir durum değil.

     Peki sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.