Çekilişle Bir Tane Assassin's Creed: Syndicate(PC) Dağıtıyoruz

Samet Konuksal

 
    Voidu sponsorluğunda bir süredir sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz oyun çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez oyun konuğumuz PC çıkışını yeni yapan Assassin's Creed: Syndicate oluyor..

     Çekilişe katılmak için öncelikle Facebook sayfamızı beğenmiş olmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise buradaki gönderiyi beğenerek çekilişte yer alma şansı elde edebilirsiniz. Bunun haricinde dilerseniz arkadaşlarınızı durumdan haberdar ederek ya da yorumda bulunarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz!

     Ayrıca haberimizin yorum bölümü kullanarak da çekilişe katılabilirsiniz. Bu habere yorumda bulunarak çekilişe doğrudan katılma hakkı elde edebiliyorsunuz. Unutmayın, her üyeliğin bir tane katılım hakkı bulunuyor. Herkese iyi şanslar!

     Bu arada çekilişten oyunu kazanamazsanız üzülmeyin, Assassin's Creed: Syndicate'i uygun fiyatlarla Voidu'dan satın alabilirsiniz! Oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz!

Not: İletişimde sorun yaşayacağımız için misafir olarak yapılan yorumlar çekilişe dahil edilmeyecektir. Çekilişe sadece üyeliklerle veya Facebook üzerinden katılabilirsiniz. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, Facebook'tan yapılan katılımla yorum üzerinden yapılan katılım aynı şekilde değerlendirilecektir.