Voidu’dan Black Friday Kampanyası

Tunahan Safdır

 
     Bağımsız dijital oyun platformu Voidu, Black Friday kampanyasıyla 200'den fazla oyunda indirimli fiyatları oyuncularla buluşturuyor.

     Rockstar Games oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

     Grand Theft Auto V ve serinin diğer oyunlarının yanında GTA Online’da kullanılabilir GTA dolarları içeren GTA V paketleri %80’e varan indirimlerle Voidu’da. Ayrıca Max Payne, L.A. Noire, Bully ve Midnight Club gibi klasikleşmiş Rockstar oyunları da oyuncuları bekliyor.

     Electronic Arts oyunlarında 1 Aralık’a kadar %75’e varan indirimler

     Battlefield Hardline’dan Battlefield 4’e, Dragon Age: Inqusition’dan Fifa 16’ya en popüler Electronic Arts oyunlarında %75'e varan indirimler mevcut.
 
     Bethesda oyunlarında 1 Aralık'a kadar %80’e varan indirimler

     Fallout New Vegas, Wolfenstein: The New Order, Skyrim ve Elder Scrolls Online: Tamriel Edition gibi popüler Bethesda oyunlarında %80’e varan indirimler oyuncuları bekliyor.

     2K Games oyunlarında 4 Aralık'a kadar %80’e varan indirimler

     Popüler 2K Games oyunları Civilization V, Civilization: Beyond Earth, Bioshock Infinite, Borderlands 2, Evolve, NBA 2K16 ve XCom Enemy Unknown %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Tomb Raider serisinde 30 Kasım'a kadar %75’e varan indirimler

     Lara Croft'un başrolde olduğu aksiyon serisi Tomb Raider 3 TL’den başlayan fiyatlar ve %75’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Paradox Interactive oyunlarında 4 Aralık’a kadar %80’e varan indirimler

     Black Friday kampanyasında en popüler Paradox Interactive oyunları Cities Skylines, Europa Universalis IV, Magicka 2, Pillars of Eternity ve çok daha fazlası %80’e varan indirimlerle Voidu’da.

     Black Friday kampanyasında yer alan tüm indirimlere bu adresten ulaşabilirsiniz.