The Sims 4 Artık Tamamen Türkçe!

Beril Sergün

 
     The Sims denildiğinde hemen hemen herkesin aklına ilk eklenti paketleri gelir. Bunun nedeni bugüne kadar çıkmış tüm The Sims oyunlarının gerekli gereksiz onlarca eklenti paketine sahip olmasıdır. Bu gelenek The Sims 4'te de değişmedi ve oyunun ilk yılında tam 7 farklı paket ve bir o kadar da güncelleme çıktı.

     TechnoGame, The Sims 4'ü Türkçeye çevirmişti ancak çevirileri sadece ana oyunu kapsıyordu. Yani eğer herhangi bir eklenti paketi yüklerseniz ya da hemen hemen her hafta yayımlanan güncellemelerden birini indirirseniz (zaten güncelleme yapmadan oyuna bağlanamıyorsunuz) bu çeviri otomatik olarak etkisiz hale geliyordu.

     Sim Dünyası ekibi bugüne kadar çıkmış tüm The Sims 4 eklentilerini & güncellemelerini titiz bir şekilde Türkçeye çevirdi ve yeni gelen eklentileri & güncellemeleri de çevirecek.

     The Sims 4, The Sims 4: Get to Work, The Sims 4: Outdoor Retreat, The Sims 4: Spa Day ve diğer eşya paketlerini & güncellemeleri Türkçe oynamak istiyorsanız bu adresi ziyaret edip talimatları izleyerek Türkçe yama programını indirebilirsiniz.

                                                                                                              Basın Bülteni