Assassin’s Creed: Syndicate'te Mikro Ödeme Sistemi Bulunacak

Ömür Gencer


      Ubisoft, yaptığı açıklamada yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed: Syndicate'te mikro-ödeme sisteminin kullanılacağını resmi olarak duyurdu.
 
      Oyunun yönetmeni  Francois Pelland, IGN'e verdiği röportajda Assassin's Creed: Syndicate'te sadece zaman kazanma ve oyun ilerleyişini hızlandırmak için mikro-ödeme bulunduracağını dile getirdi. Yapımda göreceğimiz sistem Black Flag'tekine oldukça benzer olacak. Oyunun haritasını tamemen keşfetmeye zamanı olmayan oyuncular yine oyunun en güçlü eşyasına sahip olabilecek.
 
       Yapımcı bu sistemin tamamen isteğe bağlı olduğunu şu sözlerle vurguluyor: "Syndicate'in tüm içeriği herhangi bir ödeme yapmaya gerek duymadan tamamen sunuluyor. Mikro ödemeleri %100 isteğe bağlı olacak şekilde oyunu dengeledik."
 
       Mobil oyunların vazgeçilmezi mikro ödemeleri AAA bütçeli oyunlarda ilk defa görmüyoruz. MGS V: The Phantom Pain, PES 2016 gibi oyunlarda gördük ve Halo 5: Guardians'ta da göreceğiz. Sistemin ne kadar dengeli olduğu görmek için Assassin's Creed: Syndicate'ın çıkışını beklememiz gerekecek.