Naughty Dog Nihayet The Last of Us 2 Hakkında Konuştu!

Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz hafta Naughty Dog çalışanlarının canlı yayında kırdığı potu sizlere aktarmıştık. The Last of Us 2 hakkındaki söylentileri ayyuka çıkaran bu kazanın ardından PlayStation Magazine'e açıklamada bulunan Naughty Dog'un önemli isimlerinden Neil Druckmann, The Last of Us'ın devamı için prototip çalışmalarının olduğunu dile getirdi:
 
"Uncharted 4'ün uapımına başlamadan önce The Last of Us 2 hakkında beyin fırtınası yaptık; yeni karakterler, Joel ve Ellie'nin de bulunduğu The Last of Us 2 için fikirler veya bir bilimkurgu oyunu veya bir fantazi oyunu için fikirlerimiz de vardı. Ancak bizden Uncharted 4 istendi. Sanırım Nolan North bizim The Last of Us 2 üzerinde çalıştığımızı söylerken bir bakıma haklıydı ancak bir sonraki oyunumuzda ne yapacağımızı tam olarak bilmediğimiz için bunlar prototip olarak kaldı. Uncharted 4 tamamlanın ardından bir kaç ay sonra da ne yapacağımızı bilmeyeceğiz."
 
     Görünüşe göre The Last of Us 2 üzerinde çalışılmış ancak Uncharted 4'ün araya girmesiyle projeye ara verilmiş ve geri dönülecek mi, dönüş ne zaman gerçekleşecek sisli bir yol var önümüzde.