Dishonored 2'nin Duyuru Videosundaki Gizemler Açığa Çıktı

Ömür Gencer


       E3 festivalinde duyurulan Dishonored 2, duyuru sinematiğiyle pek çok oyuncuyu etkilemeyi başarmıştı. Geliştirici ekip Arkane Studios'un yardımcı yapımcı yönetmeni Harvey Smith, verdiği röportajda Dishonored 2 hakkında önemli bilgiler paylaştı.
 
      Öncelikle Smith, duyuru videosunda karakterimizin yapabildiği her şeyi, özel hareketler gibi, yapabileceğimizi ve videoda gördüğümüz her yere gidebileceğimizi açıkladı. Yani videoda Emily'nin gittiği dağın ortasındaki malikaneyi oyunda da ziyaret edebileceğiz.
 
      Bahsettiğimiz malikaneyi Clockwork Mansion adlı bir bölümde ziyaret edeceğiz. Videoda Emily'nin öldürmeye çalıştığı adam ise Kirin Jindosh. Jindosh'un masasının arkasında Anton Sokolov'un resmi bulunmakta. Belirtilene göre Jindosh, Sokolov'un öğrencisi.
 
      Videoda Emily'nin mücadele ettiği iki robot benzeri karaktere gelelim. Bular aslında Jindosh Technologies'in geliştirdiği Clockwork Soldiers adlı askerler. Clockwork Soldiers, balina yağıyla çalışıyor ve koruma için soylulara ve dükün yakın arkadaşlarına satılıyor.   
 
      Smith, videoda gördüğümüz Clockwork askerlerinin seramikten yapıldığını ancak oyunun ilerleyen bölümlerinde tahtadan yapılma Clockwork askerleriyle karşılaşacağımızı dile getiriyor.  Bahsettiğimiz röportajı ve Dishonored 2'nin etkileyici duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.