Deus Ex: Mankind Divided'ın Çıkış Tarihi Duyuruldu (Güncelleme)

Samet Konuksal

 
    2029 yılında hükümetlerin ve Illuminati gibi gizli grupların insanları kontrol ettiği ve teknolojik cihazların daha tehlikeli bir hal aldığı alternatif bir geleceği konu alan Deus Ex: Mankind Divided için oyunun resmi Twitter hesabından dakikalar önce çıkış tarihinin sansürlendiği bir görsel yayınlanmış ve bugün yeni duyurunun geleceği söylenmişti. Ancak resmi PlayStation blogu Eidos Montreal'ın duyurusunu biraz erkenden paylaştı.
 
    Sony tarafından paylaşılan duyuru görseline göre Deus Ex: Mankind Divided 23 Şubat 2016 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyunun çıkışı öncesinde bir ön sipariş etkinliği düzenlenecek. Oyuncular Deus Ex: Mankind Divided'ı ön sipariş ettikçe Eidos'un sunduğu ön sipariş ekstraları kademe kademe artacak. Ön sipariş bonuslarında ilk aşamada Adam Jensen'a ekstra kıyafetler, ikinci aşamada soundtrack albümü ve görsel çizimler, üçüncü aşamada ekstra görevler, dördüncü aşamada çizgi roman ve son aşamada da oyunu dört gün erkenden erişme fırsatı bulunuyor.
 
    Bunun haricinde oyunun çıkışına bir de koleksiyoncu sürümünün eşlik edeceği belirtiliyor. Bu sürümde ön sipariş ekstralarının hepsinin üzerine bir de özel tasarımlı çelik oyun kutusu, 9 inçlik Adam Jensen figürü ve 48 sayfalık özel çizimlerin bulunduğu kitap yer alıyor.