The Witcher 3'ün Yeni Güncellemesi Yayınlandı

Ömür Gencer


      CD Projekt RED, The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni güncellemesi 1.8'i oyunun tüm platformları için yayınladı. Bu güncelleme oyunun performansını, arayüzünü, oynanışını çeşitli şekilde düzeltiyor.
 
      Öncelikle 1.07 güncellemesiyle gelen bazı performans hataları bu güncellemeyle ortadan kalkıyor. Arayüz açısından da bazı durumlarda Kaer Morhen haritasının tam olarak görülmemesi sorunu düzeltiliyor. Güncellemenin en çok düzelttiği alan ise oynanış. Eşyaların garip bir şekilde kaybolma sorunu, bir başka nadir sorun Geralt'ın koşmaya çalışırken olduğu yerde sıkışıp kalma sorunu düzeltiliyor. Artık kestiğimiz kafalar kaybolmayacak ve araştırabileceğimiz ancak boş sandık benzeri nesnelerde etkileşim pop-up'ı çıkmayacak.
 
       Bir önceki güncelleme 1.07'de bazı eşyaların seviye sınırı yükseltilmiş ve bazı oyuncular kullanamayacakları eşyalarla kalmıştı. Yeni güncellemeyle birlikte yapımcı ekip bu sorunu yeni bir iksir ile çözmeye çalışıyor. Oyuna gelen Wolven Hour adlı iksirle birlikte ekipmanlardaki seviye sınırı bir saatliğine biraz düşecek. Böylece bu süre içinde kendimize yeni ekipmanlar bulabileceğiz.
 
      1.08 güncellemesinin oyuna getirdiği yenilikleri detaylı bir şekilde buradan görebilirsiniz. The Witcher 3: Wild Hunt'a ücretsiz DLC olarak New Game + modu ekleneceğini hatırlatalım.