Mafia 3'ün İlk Videosu Yayınlandı!

Samet Konuksal


    İkinci oyunun sonunda bizleri "Ne oluyor ya?" diyerek ortada bırakan Mafia serisi geri dönüyor. 2K Games'in sözünü verdiği Mafia 3 videosu, Gamescom kapsamında nihayet paylaşıldı.
 
    Oyunun videosunda yeni karakterimiz Lincoln Clay'ı bir arabayı sürerken görüyoruz. 1968 yılında Vietnam savaşından sonrasında geçecek olan Mafia 3'ün bu videosunda, "Aile sizi doğuran insanlardan değil, uğruna öldüğünüz insanlardan oluşur." tarzı sözlerle beraber mafya ailelerine vurgu yapılıyor.
 
    Her ne kadar oyunumuz Mafia 3 olsa da, ilk videoda Mafia 2'den pek fazla karakter göremiyoruz. Yayınlanan videonun sonunda karakterimiz Clay'ın dört kişilik 'asıl' ailesini görüyoruz. 2016'da çıkacak olan yapım, PC, PS4 ve Xbox One için geliyor. Videoyu aşağıdan izleyebilir, oyun içinden yayınlanan ilk ekran görüntülerine de aşağıdan bakabilirsiniz.
 
Ekleme: Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe güncellemeye devam edeceğiz. Yapımcılarla röportaj yapan PC Games.de, belki de en merak edilen soruyu yanıtlamış görünüyor. Belirtilenlere göre oyun kapsamında Joe'a ne olduğunu öğreneceğiz. Bunun haricinde senaryo kapsamında Vito da yeni ana karakterimiz Lincoln Clay'e bazı yardımlarda bulunacak.
 
    Mafia 3'ün, Mafia serisinin ana geliştiricisi 2K Czech tarafından değil de yeni bir stüdyo tarafından geliştirildiğini hatırlatalım. Zira finansal sorunlardan dolayı 2K Czech kapatılmıştı. PC Games.de'nin oyun içinden kaydettiği parçalarla hazırlanan videoyu da resmi videonun hemen altından izleyebilirsiniz. Oyun gayet gösterilmeye hazır duruyor. 2K'nın neden resmi videoda sadece sinematik kullandığını anlamak biraz zor. (Oyun içi sahnelere gelmek için biraz ilerletmeniz gerekli)