Dying Light'ın Yeni DLC'si Ana Oyunun Haritası Kadar Yeni Bir Oyun Alanı Getirecek

Ömür Gencer

Techland, Dying Light'a gelecek güncelleme hakkında daha önce ipucu vermişti. Şimdi ise Gamescom festivalinde duyurulacak eklenti paketi hakkında yeni detaylar geldi.
 
       Belirtilene göre Gamescom'da Dying Light için The Following adında yeni bir hikaye eklenti paketi duyurulacak. Bu paketin en heyecanlandırıcı özelliği ise oyuna getireceği haritanın, daha önce oyuna gelmiş tüm haritaların birleşimi kadar büyük olacağı. Bunun yanında The Following DLC'sinin oyunun season pass sahiplerine ücretsiz verileceği belirtiliyor. Season Pass sahibi olmayan oyuncuların bu paket için ne kadar ödeyeceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
      Oyunun yapımcı ekibinden Tymon Smektala, bu eklenti paketinde yeni karakterler yer alacağını, bu paketin oyuna yepyeni bir tat katacağını ve bu paketi şekillendirmek için oyuncuların yorumlarını yakından takip ettiklerini dile getiriyor. Yayınlanan görselde oyuna gelecek araçları da görebiliyoruz. Bahsettiğimiz bu indirilebilir içerik 5-9 Ağustos'ta düzenlenecek olan Gamescom festivalinde açığa çıkacak. The Following için yayınlanan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.