Mobil Oyun CSR 2 En İyi Görünen Yarış Oyunu Olma Konusunda İddialı

Ömür Gencer


       Daha önce CSR Racing gibi oyunlarla mobil platformlarda karşımıza çıkan Natural Motion serinin yeni oyunu CRS 2'yi duyurdu. Yapımcı ekip önümüzdeki haftalarda belli bölgelerde çıkış yapacak CSR 2'nin görselliği hakkında oldukça iddialı sözlere yer veriyor.
 
       Natural Motion'ın CEO'su Torsten Reil, Eurogamer'a verdiği röportajda CSR: "Racing ile sorumluluğumuz mobil platformda en iyi görünen oyun olmaktı. CSR2 ile sorumluluğumuz en iyi görünen yarış oyunu yapmak. Nokta!" cümlelerine yer verdi. Daha sonra mobil cihazların donanımsal gücüne dikkat çeken Reil "Çok fazla işlemci gücümüz var. Oyunu gerçekten harika grafikli yapabiliriz. Konsol seviyesine ulaştığımızı düşünüyorum hatta bazı noktalarda konsolun da ötesine geçiyoruz ama bu hala bir mobil oyun. Büyük bir adım ve oyundan gerçekten büyük gurur duyuyorum."
 
       CSR 2'nin duyuru videosunun tamamen iPhone 6+ üzerinden alındığı belirtiliyor. Eğer oyun videodaki görsel kaliteyi sunabilirse grafikleriyle oyuncuların dikkatini çekmeyi başarabilir. Henüz bir bilgi bulunmasa da CSR 2, tıpkı serinin ilk oyunu gibi sadece düz bir yolda düz gittiğimiz ve aracın vitesi gibi elementlerle etkileşime geçtiğimiz drag yarışı türünde bir oynanış sunacaktır. Oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.